Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
már nincs nálam az 5700 eladtam
. Boogie-re írtam rá, ő mondta hogy nyugodtan csapjam hozzá. azzal kellett csinálnom amit előtte a 2060 vs 5700 nál összehoztam sajnos 1 nap alatt, mert annyi időm volt rá. az megvolt gyorsan, tényleg csak pár mérés.Az arányokra rávilágít.
A 2070 Strix meg brutálisan jó hűtéssel és OC val bír. A te alapórajeles 2070 Superes Superpositionos mérésedet, amit a topikban kitettél 10 % körül megközelíti,2055 MHz-ra boostol a ramra meg 1150 MHz-t húztam rá
és közben 71 fokos maradt a kártya halkan.
Ahogy néztem a te karid is bírta az OC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Boogie-re írtam rá, ő mondta hogy nyugodtan csapjam hozzá. azzal kellett csinálnom amit előtte a 2060 vs 5700 nál összehoztam sajnos 1 nap alatt, mert annyi időm volt rá. az megvolt gyorsan, tényleg csak pár mérés.Az arányokra rávilágít.