Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk
üzenetére
Nem is rád értettem, hanem az " ez kell a népnek " felkiáltásra céloztam"

Egyébként én is jónak találom a dolgot, ha 15 % gyorsulás lesz mondjuk 10 % árcsökkenéssel azért az nagyon jó mértékű perf/$ javulás és talán rákényszeríti az Nvidiát, hogy kihozza az alsó házat minél előbb, meg amúgy sem kellene elfelejtenie , hogy van konkurenciája, mert RTX valóban túlárazott.
Mondjuk az sem kizárt , hogy ez a lépés AMD részéről már ennek szól, mert elméletileg a 2050 kb 1060 teljesítményű kártya lesz 2060 meg kb 1070,de fejlettebb Dx 12 képességekkel, tehát ez az adu ott elúszik AMD -től.Valószínűleg nem akarnak kiesni addig is a harcból a vörösök, nagyon helyesen.Aki meg szimplán erre a teljesítményre vágyik az jól jár a 6xx sorozattal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi