Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Pont kijon 2x480 8gb egy 1070 arabol vr-re jobb is lesz)
-
veterán
Itt Svédben bekerült két helyre a 8gb átszámolva 90e forintban középárfolyamon.
Az áfa ugye hasonló itt 25%, de ennél jobb árú boltok vannak szóval lehet 80-85.. Ez kisker, és csak egy márka Sapphire lehet nem is mérvadó[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nubreed #31196 üzenetére
Biztos hogy az, itt lakom most szetneztem normalis boltban nincs rx vega ar.
Ellenben ranezten a Vega Frontier arara)) 12600sek 32-el szorozd.... Ez 1460 dollaros ar ennyit a 999 dollaros arrol es itt az afa kozel ugyan az. Plusz ez a leghuteses kicsi ara...?
Mult heten 4999 vettem 1080 Palit Gamerockot az 155e forint kivancsian varom a vegat... -
veterán
Remelem ezek meg a tapogatozo arak ami kezdenek kikerulni
333e átszamolva a vizes verzio.. -
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31364 üzenetére
Ez egy üzlet ki írt áraból sikerült, nagyon egyszerü egyébként a 10426-at svéd koronát megszoroztam a 32-es napi árfolyammal
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31370 üzenetére
Azon "remélem ezek tapogatozó árak" mit nem lehet érteni?
-
veterán
Varjuk a többi tesztet, eddig jobb mint számítottam. Bár varjuk a bolti árakat
-
veterán
Vega 56 nagyon jo kis cucc szerintem, hogy mire a boltokba kerul mennyi lesz az ara na az jo kerdes 399 euroert jo lenne, de gondolom jo lesz miningban
-
veterán
Nem rosszak az arak, 153e atszamolva a leghuteses vega64 svedben ki.
-
veterán
válasz SECTORnooB #32452 üzenetére
Nem mennél át a VS szobába mert akkor azt nem olvasnám egy darabig... Megköszönném..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na most viszont várom aug28-at meg a customokat..
-
veterán
válasz SECTORnooB #32459 üzenetére
Ja oké pl én valami elmebeteg lehetek de megvárom a customokat és simán lecserélem az 1080-at ha ennek az árnak a közelében lesznek amik itt vannak
-
veterán
Teljesen rendben van az ara, a levegös 64 az 1080 felett van kicsivel és kicsivel olcsóbb..
itt svédben az 5000 korona az 160e forint -
veterán
válasz Raymond #32608 üzenetére
Techspot.
"Gondolom azért, mert az ultra beállítást használtak. Az egy olyan szint a high-hoz viszonyítva, ami tényleg nagyon durván bánik a GPU-kkal, és igen regiszter/LDS-igényes shadereket enged rájuk. Ezt a helyzetet a Vega kifejezetten jól kezeli, ahogy például a Polaris is. Az utasítás-előbetöltésük nagyon jól dolgozik, míg más architektúrának a nagy terhelésű übershaderekre ilyen megoldásuk nincs. Csak úsznak az árral, ami rossz kihasználtságot eredményez. Ha növeled a felbontást, akkor a ROP limit egyre inkább úrrá lesz majd a rendszeren, és akkor kevésbé jön ki az utasítás-előbetöltés hatása. Esetleg vissza lehet váltani simán high grafikába, akkor sokkal kedvezőbb lesz a statikus erőforrás-allokáció, nem kellenek komoly architekturális trükkök, hogy meglegyen a minimum wave-szám." -
veterán
válasz Petykemano #36428 üzenetére
Epyc2/Zen2
-
veterán
válasz Petykemano #36590 üzenetére
Jaja mehetne még lejebb Itt svédben most 168e az 56 és 199e a 64-es a 3 game-el Asus Strix.
-
veterán
válasz Petykemano #36645 üzenetére
Én is Csak szarul írtam.
-
veterán
wut?
-
veterán
hoppá
-
veterán
Alapvetően mi a gond? Van felsőben kártya, nem lassabb mint a 2080-an a Ti vegyük ki mivel majdnem 2x annyiba kerül..
Nálam valszeg bekerül a gépbe, ha ezt reallife is hozza.. -
veterán
válasz YellowFlash #38622 üzenetére
Miért vennék 2080-at? Annyi lesz az ára mint a 2080-nak majd figyeld, a DLSS meg a tensorcore kb annyit ér mint ezen a 16GB ram de az inkább többet ha bele gondolok
Ha ugyan abban az árban van és kb úgyanazt tudja nincs az az isten hogy 2080-at vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest