Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz JóképűIdegen #29991 üzenetére
Ha csak befogja az 1080Ti-t az RX, az biza kevés lesz. Amúgy hajlok arra, hogy ez bizony egy Fury 2, akárhogy is nézzük...ezzel meg ugye az itt károgóknak lesz igazuk. Azért még várjuk ki a tesztek végét, de ezek után csodát nem várok...
-
emmm
őstag
Azért a tegnapi napot elolvasva, a "poor Volta" rész eszembe jutott. Hát de gyerekek, egyelőre győzze már le a szerencsétlen Pascalt előbb...
(#30089) Szaby59 : én nem is állítottam ilyet, csak képekre emlékszem. AMD promó volt, vagy csak fanboyok tették közzé?
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Jack@l #30097 üzenetére
De abból bizony kettő van. titan-x-vs-titan-xp-comparison-guide
-
emmm
őstag
válasz -Solt- #30107 üzenetére
Igen, itt össze is szedtem: [link]
Eredeti Raja interjú: [link]
(#30111) Abu85: Abu...de akkor most mi értelme ennek az egésznek? Én korábban is amellett kardoskodtam itt, hogy inkább halasszák el, sem mint kiadjanak egy félkész terméket. Én ráérek, mindent tudok futtatni, amit szeretnék. De ez így ilyen hol kapkodás, hol nagy szavak, de valahogy a teljesítmény is kicsi a fogyasztáshoz képest...
A Gothic 3 megjelenése jut erről eszembe, amikor kijött a játék, egy marha nagy bughalmaz volt. Pedig a game maga tökjó, csak egyszerűen totál szívás volt vele játszani az elején.[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
-
-
emmm
őstag
válasz #85552128 #30218 üzenetére
Ez rosszabb, mint vártam... Méghogy Frontierrel 4K smooth game...a 60 FPS-t ha el is engedem...de hát ez kérem így nem jó. Van egyátalán olyan, amiben jól futott 4K-n?
Szerk: pl. Ashes of Singularity vagy micsoda (amúgy játszik ezzel valaki? )Ez egy nagyon csúnya öngól, pláne, mert Raja maga ígért meg dolgokat, valamint a poor Voltázás miatt. Ez még a Pascalt se éri be...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Jó, tegyük fel, elfogadom a választ. Igazából a hype-train miatt inkább azt érezni, hogy ez az egész VEGA sokkal több kéne legyen, mint ami eddig látszik. Ez a baja vele kb. mindenkinek jelenleg.
Az meg, hogy játékokra nincs optimalizálva, de van géming módja, az meg nem gyengén lett elszúrva.De tegyük félre ezt.
(szerk: áthúztam)
Ilyen tartalomkészítői/renderelés teszteredmény van már vele? Vagy valami gyakorlati tapasztalat arról, hogy legalább az elméleti célközönségnek bejön-e a cucc?[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Ebben a hozzászólásában inkább azt látom, hogy a Radeon ProRender-ben egy TITAN XP szintet hoz. Említett egy Cycles nevű cuccot - én nem értek hozzá - amiben talán jobb lesz, meg itt is előjött a driver csodavárás. A kisker, amit belinkelt, azt most néztem, jelenleg 428 939 Ft-ért kóstálják eme csodás terméket és 2 év garival adják. Ja, és ez csak a léggel hűtött verzió.
Titan XP-t persze nem lehet szerezni sehol, igen, én is körbenéztem gyorsan.Amúgy ezt a mondatodat én is lejegyeztem most: "Természetesen ez a Frontier is megkapja majd az RX Vega drivereit, csak egy kis késéssel. Összességében nem lesz rosszabb, mint a gaming kártya, csak kell hozzá majd ugyanaz a szoftveres háttér." - legyen igazad, de jelenleg elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
-
emmm
őstag
Sajnos erről nekem is az jut eszembe, ami itt sokaknak, és most már én is látom, hogy jó okkal: előre magyarázod az RX Vegát. A következő az lesz, hogy jönnek az újabb játékcímek, amik már az új fícsörök szerint működnek?
Szóval, megint ugyanabba a hibába esett az AMD, amit eddig is elkövetett. Várjuk meg a végét, nyilván, oké, de ez már épp eleget sejtet, hogy tudjuk: ez sem fogja megváltani a VGA piacot. Jó-jó dolog, hogy előre mutató fejlesztéseket tolnak bele a hardware-be, de úgyis mindenki az aktuális teljesítmény alapján fog dönteni. Ha az nincs meg, akkor nem elég jó. Pont. Szerk: Legyen meg, azt kívánom!
Mindegy, legyen jó az árazása.[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Petykemano #30991 üzenetére
Az 1 kW-ot hol látod?
Amúgy húzva sem valami vaskos ahhoz képest, hogy a Ti-t kéne befognia.(#30994) .LnB : ebben igazad van, adják jó áron, és életképes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz JóképűIdegen #31088 üzenetére
Nekem nem jött le, hogy simábban menne bármelyik is. Az említett videón inkább az eltérő játékstílust láttam, a jobb oldalin egy jóval pörgősebb srác volt ott, a bal oldalin meg egy lassabban haladó srác volt, így nem voltak nagy kameramozgatásai sem.
Van még másik videó is, amin esetleg látszik? -
emmm
őstag
-
emmm
őstag
Vega 64: szóval az 1080-at hozza kb. De ezt hozta a non-gaming is, és az volt a mondás, hogy a csodadriver majd az aztán olyat rittyent, hogy még! És ugyanazt látom, drivercsoda elmaradt.
Egy 1080 teljesítmény jóval magasabb fogyasztás mellett - hiszen a turbó mód meg kell, hogy beessen picit az 1080 fölé, ott meg zabál rendesen. Csodás, látszik, hogy kifacsarták rendesen!Vega56: na ez már jobban néz ki, 1070 teljesítmény. Jó árral ez jó lesz.
Marad ugyanaz a kérdés: a gyakorlatban mennyibe fog fájni.
Szerk: viszont ez a teljesítmény már túl későn jött...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Oliverda #32434 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Megint ugyanott vagyunk: tök jó fejlesztések vannak, amikről ódákat lehet zengeni, de a jelenben nem képes befogni a vetélytársat. Ez az, amiről már oly régóta beszélünk Abunak, de teljesen más dimenzióban gondolkozik. Az, hogy mi lesz jövőre, meg azután...addigra lesz más kártya (Volta), ami meg jobb lesz ennél. Mindig egy lépéssel előrébb járnak a zöldeknél, de ez csak az AMD hibája.
Magyarul megint jött a szokásos papírforma, az AMD még mindig nem tanulta meg a leckét.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Malibutomi #32861 üzenetére
Erre mondtam anno, hogy inkább késve adjanak ki valamit, de legyen jó. Más meg azt mondta erre, hogy akkor meg az a gáz, mert kihagyják a piacot, stb, stb.
Szerintem ez meg olyan dolog, mint az új játékoknál: egy bugos játékot kiadni csak azért, hogy minél előbb release legyen, tök felesleges. Árt a hírnévnek. Szerintem sokkal többet, mint a késés.(#32868) Ren Hoek: kb. a tiédre is megírtam ezzel a választ. Legalábbis nekem ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz Raymond #32870 üzenetére
De igen. Ennek ellenére, inkább adták volna ki még később, mint így. Az igazat megvallva, azért én is azt vártam, hogy jó lesz. De ez az egész inkább...botrányos, nem is tudok jobb szót rá.
Most ezek után mit várjak tőlük? Hogy majd a Nano vagy mi a fene az bezzeg megváltás lesz? Miért bízzak bennük?
Na pont ezért mentem és vettem egy zöld kártyát, de ez már egy másik és nem ide tartozó történet... -
emmm
őstag
válasz Petykemano #33002 üzenetére
Nem hinném, hogy igaz. Akkor nem adták volna ki ennyiért. Fudzilla
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Na, jó már a vega, kijött már a csodadriver így közel év végéhez? Nem figyeltem mostanság...
-
emmm
őstag
válasz FollowTheORI #33703 üzenetére
Talán annak tűnik, de nem az, tényleg érdekel. Van valami előrelépés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest