- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nomad138 #47560 üzenetére
Hát kérdés az ,hogy milyen alaplapod, és procid van, vissza olvastam a hozzászólásaid, de a memórián kívül nem találtam semmi adatodat..
Ezt bejelentkezés után az adatlapodon / adataim módosítása / cuccok rovatba tudod beírni, így könnyebb utána nézni , milyen géped is van..
Nekem gigabyte alaplapom volt, amiben az A10 5800k procimat nem tudtam az istenért sem 4 giga fölé húzni,bármit csináltam vele..Mint kiderült hibás volt az alaplap, ezek után egy asrock A88x extreme 6 lapban ugyanazt a procit simán 4.4 -4.6 gigáig tudtam húzni..Ergó lehet, hogy a lapod a ludas a tuningban..
Más kérdés, hogy ha 270-el jó volt, akkor 270x-hez is elégnek kell lennie... Ott inkább vga gond lesz szerintem..
szerk: látom extreme 3 lapod van, nekem is volt ilyen , fx6100-al, és 4.2-n simán ment benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest