Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Van nekem egy Asus Crosshair IV Formula Alaplapom és hamarosan érkezik hozzá egy FX 8150.Van valami tapasztalata bárkinek ezzel a párossal kapcsolatban?Minden lényeges információ érdekelne,gondolok itt beállításokra és ilyesmikre...
-
ma.ci23
tag
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,igen én is néztem a 3027-es biost remélem ezzel működni is fog...A bétáról nekem is az a véleményem,h nem biztos,de mivel ez van kiadva már november óta és azóta nincs frissebb így csak reménykedni tudok.Én inkább tapasztalatokra lettem volna kíváncsi ezzel a lap+cpu kombóval kapcsolatban.Majd írok h mi lett a végeredmény elvileg pár óra és kézhez kapom...
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Van vkinek tapasztalata az Asus Crosshair IV Formula+ fx 8150 párosról??Tesóm kockul rajta és az utóbbi időben az történt hogy játékokat a konfig hibájára hivatkozva nem indít el. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
ma.ci23
tag
válasz #21346560 #13185 üzenetére
Hát konkrétan a Borderlands 2-ről lenne szó és még pár játékról.Annyit tudok csak hogy not configuration.... ír ki,én még nem láttam a feliratot ezért pontosan nem tudom.A vga is meg van gtx 470SOC vmint 8 giga mem.Valamint másik játéknál vizont kékhalál indítás után,természetesen a tuning vissza alapra és azután .Csak kíváncsi lennék,hogy van-e valami kompatibilitási probléma az alaplap vs cpu közt.?
-
ma.ci23
tag
Hi all!
Használ vki Crosshair formula 4-es lapban fx8150-et?
-
ma.ci23
tag
Tudtok abban nekem segíteni,hogy miért van az hogy egy Crosshair formula IV-es lap+fx 8150 egy jó pár játéknál kék halált produkál és elég instabilnak mutatkozik? Már elég tanácstalan vok ebben a témában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok