Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51909 üzenetére
Miben érzed a nem UEFI hátrányát? Mit várnál az új deszkától?
Szvsz 990-et 970-re biztos nincs értelme cserélni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51911 üzenetére
Legfrissebb a bios? Mert a ramot tudnia kellene 1600-on hajtani mindenképp.
Ha cserélsz, akkor Asus M5A-ból válogass, de én Asus fan vagyok...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51913 üzenetére
Inkább az Asus, ha van, akkor M5A99FX Pro R2.0 legyen, sokunknak van, kényelmes lap.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Taifa Díaz
őstag
válasz baritz1995 #51913 üzenetére
Tudom ajánlani nagyon az M5A99X Evo R2.0-át, nagyon fáin kis lap. Csak akkor nem oké, ha több vga-s rendszert tervezel.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
norbert1998
nagyúr
válasz baritz1995 #52224 üzenetére
És a bios-ig sem jut el? Mert nem kell ahhoz bebootolni., hogy biost frissits. Csak egy pendrieve-ra (fat32) a buos képfájl és valami instant flash vagy milyen címen lesz valami, ahol lehet ilyet tenni.
Mondjuk ha nincs jó fej szomszédod vagy okos telefonod otg kábellel, akkor már kicsit más tészta. Főleg, ha ezzel a procival nem jut el biosig -
Balathruin
veterán
válasz baritz1995 #52226 üzenetére
Akkor csak régi proci szerzés maradt. xy környéke topikok (itt kérhetsz segítséget, hátha valakinek van kölcsönbe)
-
rovtiv2
csendes tag
Megkérdezhetem milyen procid van? Mert tudtommal annak a lapnak (AM3+) az FX-eket tudnia kellene kezelni. Esetleg kivételt képezhetnek az FX9xxx processzorok, amelyek később jöttek ki.
Akkor valószínűleg tényleg csak egy újabb bios segít.
(Ha tévednék, a hozzáértőbbek kiigazítanak.)[ Szerkesztve ]
Már bocsánat...
-
ViZion
félisten
Asusokon van elvileg egy bios frissítő USB port. Nézd meg a leírást, lehet a tiéden is van, akkor nem kell neki semmi extra, oda rádugni fat32 pendrivera kiírt bios file, kész.
Anno én vettem egy Sempront biost frissíteni de mostani lapomon már van ilyen "procimentes" update is, szal. eladtam. De egy Sempron 4k körül ott van postázva, HA-ra nézz fel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #52232 üzenetére
...azért szerelés előtt megolvasnám a manualt, hátha tiéd is tud így frissíteni, proci nélkül.
-
eldiablo
addikt
Én mondjuk inkább egy FAT-ra formázott pendrive-ra rámásolnám a legújabb biost és a hátlapon lévő gombal (még proci nélkül is megy!!!!!) beflashelném.
De akár kölcsön is kérhetsz procit. -
Balathruin
veterán
válasz baritz1995 #52287 üzenetére
Alapon az Intelt szokták használni.
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #52287 üzenetére
Alapon használni elég nagy bűn, az önszopatáson túl...
Felgördítesz, összefoglalóban rengeteg infó, beállítások is az alap órajel variáláshoz. Ami ott nem elég, az itt a keresőben, vagy kérdésre mondjuk.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
do3om
addikt
válasz baritz1995 #52301 üzenetére
Hiába állítod át a dátumot, nem marad azon? Vagy nem lehet átállítani?
A rendes netthasználathoz kel a helyes dátum.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Balathruin
veterán
válasz baritz1995 #52647 üzenetére
cmos clear -> BIOS reset
-
Balathruin
veterán
válasz baritz1995 #52650 üzenetére
Hogyan veszne el? A BIOS-t nem törli, csak a beállításokat.
-
törölt tag
válasz baritz1995 #52652 üzenetére
áramtalanítani kell az alaplapot, szóval a tápot is le kell kapcsolni
a manual-ban benne van mindig, gyártónként vannak eltérések[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baritz1995 #52655 üzenetére
bocs de csak most vettem észre a választ, valahogy átsiklottam felette.
asus lapoknál régen ki kellett venni az elemet és csak aztán átdugni a jumpert.
szóval ha nálad gomb van akkor, áramtalanítás aztán elem ki, gombot nyomni kell 10-30 másodpercig(én 30-at szoktam az a tuti), elem vissza, táp vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel processzorok - i5/i7 LGA 1700
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest