Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
válasz
üzenetére
Dehogy nem, első indításkor úgy próbáltam.
@hackeeeee: Érdekes, késleltetésre nem is gondoltam, mivel tudom hogy az én moduljaim 300ns alatt nem hajlandóak menni, viszont van egy magasabb is, 350. Csapatok is bios-ba kipróbálni gyári fesszel és időzítéssel.
Mostani előtti kitem egy 2x4 gigáss 2000-es Corsair XMS3 volt, azok tudták a 90 nanot is [annyi a minimum] és gyorsultak is tőle. -
válasz
üzenetére
:van aki azt sem tudja hol kell állítgatni, ill. nem foglalkozik vele. Van aki csak a gyárira belövi -ez van feltüntetve az XMP-s ramokon is, ált. már vásárláskor látja, h mit vesz. Vagy van, aki állítgatja és a letesztelteken túl is megy vele. Csináltak itt is pár
betegkemény dolgot CPU/NB-vel és a ramokkal is... -
-
válasz
üzenetére
Ezt írta a kolléga: "az asus elvileg nem kezeli az xmp s memoriákat" arról a lapról volt szó, kezeli. XMP nem, viszont megjelenik a JEDEC profil. Illetve D.O.C.P. módban az XMP-t is kiolvassa elvileg az Asus lap is.
"The XMP profile is typically the one advertised on the memory kit – if the capability of the memory deviates in any way from specified JEDEC timings, a manufacturer must use an XMP profile."
Vagyis belép a ram beállításokba, beállítja az XMP-nél megadott értékeket és ennyi kb., ha nem sikerült a fentiek szerint.
-
đe$|re
senior tag
válasz
üzenetére
Ősszel mikor megvettem a proci+alaplap párost, már akkor komolyabb szettet képzeltem el, csak akkor a büdzsé ennyit engedett. Most lehetőségem volt jó áron beszerezni ezt az alaplapot, annyi, hogy az új procit még nem szereztem be, addig marad az FX 6300. Amúgy semmi bajom sincs a Giga lappal, remekül elboldogul a procimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
:

Nem hangos, hanem ***va hangos!