Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
válasz raziel01 #383 üzenetére
De a hosszú történet alapján kiderült, hogyha a visszaküldésnél rendesen bejelöli, hogy milyen okból áll el, akkor semmi probléma... Szerintem ez alap, hogy utána ne fogják rám, mindegy hány perc volt az út az automatától a bejárati ajtóig meg vissza, illetve hogy jobb eséllyel ne kerüljön vissza és szívja meg más is.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Felbontott tapasztalat: Endorfy Spartan 5 MAX CPU hűtő [link]
Került 6300 Ft-ba felbontottként +ingyen szállítás (alza+)
Full hibátlan még a gyári paszta is rajta volt. Persze MX4 pasztával használom.
65W-os procihoz vettem, teljesen jó.
Annyi látszik, hogy aki megvette próbálta összerakni az intelhez való keretet de egy csavar után feladta. Én meg AMD-s vagyok úgyhogy az a része nem is kell.[ Szerkesztve ]
-
Candy
tag
Én mondjuk pont azért gondolkoztam rajt, mert tök jó desktop replacement lenne, ilyen áron ilyen hardvert sajnos nem raknak laptopba. Emellett egyébként a hordozhatóság is lehet szempont, a Lenovo P51-ről nem a könnydség és az apróság jut eszembe elsősorban.
wunderbike.postr.hu
-
raziel01
veterán
[link] SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G 381 890 Ft
-
fcbarca
őstag
válasz PainKiller13 #408 üzenetére
Tyű. Akkor lehet jobb választás egy 4060 ti?
-
fcbarca
őstag
válasz PainKiller13 #410 üzenetére
Az átlag 200? Az nagyon brutalis. Full full max grafon. És a minimum? Azok lennenek a legfontosabbak, hogy nagy pályán sok emberrel, fightkor ne laggoljon/essen be az fps
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
nuke7
veterán
válasz Fox Mulder #418 üzenetére
Igen de sajnos az igazság odaát van…
https://youtube.com/user/nuke7
-
senior tag
-
Candy
tag
Erős off, avagy ÚCS tápok:
Eddig kábé öt forult meg nálam, mindegyik okkal volt visszaküldve:
2x GB P550B -> házból kihallatszó ventihang nulla terhelésnél is, egyik coil whine
2x Silverstone DA550 -> házból kihallatszó ventihang, egyik coil whine (a másik új és ugyanúgy nincs ventivezérlés)
Evolveo g650 -> ventivezérlés működik, fél óra 50% terhelés mellett olyan kattogó coil whine, hogy a szoba másik felében is hallani.Mind a ventihangok, mint a coil whine olyan volt, hogy csendes szobában a géptől öt méterre is lehetett hallani, illetve ezek a problémák idle is fennáltak, úgyhogy nem azért volt, mert a 12400f, meg a 6800 szétterhelte volna őket.
Szóval az alaplap mellett van egy másik olyan eszköz is, amit csak úgy érdemes venni, hogy az ember rákészül arra, hogy az alzán lévő összeset fölvásárolja, majd visszaküldi.
wunderbike.postr.hu
-
Vegyél Be quitet! tápot!
Eddig legalább 5 db fordult nálam (300-600W) elmúlt években, több gépben, és egyikkel semmi gond se volt, csendesek mind! Pont ma reggel megjegyzést tett nagyi, hogy milyen csendes lett a gépe Hát mert a héten megcsináltam a gépét is.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
raziel01
veterán
[link] SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G 279 800 Ft
-
Czimby
addikt
válasz PainKiller13 #436 üzenetére
Bővebben?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz PainKiller13 #438 üzenetére
Hát mondjuk ahhoz a teljesítményhez már tényleg illene a 3 bventi + nagy borda.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
raziel01
veterán
válasz PainKiller13 #436 üzenetére
Pont azt linkeltem pár napja.
[link] WD Blue 1TB 16 720 Ft
[link] Kingston FURY Renegade NVMe 2TB Heatsink 58 150 Ft
[link] GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G 114 270 Ft
[link] SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 XT 12G 122 590 Ft
[link] MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G 125 150 Ft
[link] GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE 8G 151 940 Ft (itt mondjuk érdemes lesni egy 16 GB-ost inkább szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
Candy
tag
-
nuke7
veterán
hát nekem nem file serverem van:
- nVME a rendszernek
- 3 x 1TB SSD (játék, programok, stb.)
- 1 x 4TB HDD (file-ok nagyrészt, multimedia, nem gyakran használt cuccok)
- 1 HDD meg 1 DVD van a gépben pluszban de nincs elég SATA-m, úgyhogy nem használom őket... :/[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Atke
senior tag
MSI Z790 Gaminig 96 690 Ft /4db
ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI 117 890 Ft /4db
MSI MEG z690 5db M.2-vel bír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs