Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz szemmelver #36681 üzenetére
légy abba biztos mindent figyelnek. mikor munkahelyem wifijét használtam akkor kaptam bant, és otthon visszaengedett, azóta csak mobilnetről játszok és már a 17. játéknál tartok! tuti nézik az IP-t, készülék azonosítóját, és bármilyen adatot ami ki tudnak nyerni legálisan. (pl már letiltottam a helyadat, mikrofon, telefon engedélyeket az appjának)
-
tillatrilla
senior tag
válasz szemmelver #37249 üzenetére
Köszönöm a választ!
V/: Mert úgy gondoltam,az eladó hibáján kívül sérült a termék ( egy porcelán füstölő tartó ), és volt vele költsége.
Üdv: Attila
-
veterán
válasz szemmelver #37296 üzenetére
Nyilván nem kapod vissza azt a pénzt amit nem fizettél ki...
A kupon ilyenkor ugrott. -
Topikgazda
válasz szemmelver #38850 üzenetére
Mobil app-on indítottad vagy a böngészőben? Ha az utóbbinál zárult a vásárlás akkor nincs hosszabbítása a védelemnek. Ha már dispute elindult és nincs hátra védelmi idő azt nincs értelme lezárni, vidd tovább a dolgot.
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #38852 üzenetére
Ránéztem böngészőben. Nincs már védelmi idő. Viszont ha rámegyek hogy "Order Number" akkor ott ír két ilyen lehetőséget.
"1. If your order does not arrive on 2020-07-03 , you can apply for a refund by opening a dispute.
2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here ."Kérjek még védelmi időt és zárjam? Nem tudom mi legyen.... Meg se moccan a csomag igazából. Tudom erről nem az eladó tehet, de hát na... február nem most volt.
-
Topikgazda
válasz szemmelver #38857 üzenetére
Te még május van, erre mit kérnél 2020-07-03? Onnan indul a 15 napod, a státusza a vásárlásodnak nem lehet closed. Arra ott mit ír? Mert ha azt a szöveget látod az nem lehet lezárt. De ha van megnyitott dispute akkor a védelmi idő számláló az nem látszik.
Akkor el sem küldhette, karantén volt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemmelver #38859 üzenetére
Az app egy rakás... Ha zárod a dispute-t előkerül minden.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz szemmelver #40070 üzenetére
Szia!
Nekem van egy kísértetiesen hasonló eseményekben "gazdag" rendelésem: RB933896474SG.
Március vége óta semmi hír róla.
Majd megérkezik.😉 -
Topikgazda
válasz szemmelver #40070 üzenetére
Ez postai lesz, köze nincs a Meest-hez. Van még ez a küldemény azonosítója: LP00173367965991 de annál április 14 az utolsó bejegyzés.
-
djsunstealer
aktív tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz szemmelver #44968 üzenetére
Mondjuk sérült a csomagolás, hiányzik a vámolási papír, ez még Kínában leleledzik. Érdeklődj az eladónál., talán tud valamit már ő is.
Bár ez olvasható: SZX - Prohibited-Magnetic ami SZX Tiltott mágneses, nem megfelelően csomagolták. Itt írnak ilyesmiről.
De eddig én nem találkoztam ilyen visszafordításról, bár a 9. kategória a veszélyes légi szállítású anyagok listájában[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz szemmelver #46820 üzenetére
Ha nem kéred ki akkor elveszik. Jó is lenne, ha lehetne gyűjtögetni.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz szemmelver #50279 üzenetére
Ez egy futáros dolog lehetett, az nem lehet hogy Szekszárdra valami csomagpontra kell érte menned? Vagy ez jóval távolabb van tőled? Sem sms, sem e-mail sehonnan nem érkezett?
Ez a vásárlásodnál látszik valahol: ZS184948407
De használhatod az Összefoglalóból ezt, 9. Teendők, ha máshol kézbesítik a nekünk megadott nyomkövetési számú küldeményt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemmelver #52538 üzenetére
Elírták az irányítószámot, ha a többi stimmel akkor rendben, ha nem tied akkor meg visszakéred.
-
Topikgazda
válasz szemmelver #52540 üzenetére
Esetleg nem lehetne hogy átvedd? Majd ha nem a tied lenne akkor visszatérünk rá.
Neked milyen számod van és ők mit adtak meg? -
Topikgazda
válasz szemmelver #52542 üzenetére
Lehet hogy megváltozott valamelyik küldemény azonosítód.
A BE végű nem lehet -
mályva
aktív tag
válasz szemmelver #52538 üzenetére
Nekem is ugyanezt írja!!!!! Valamit nagyon elrontottak. Nekem se jó az irányitó..az áfa is több. Illetve a csomag átvételéhez fog kellene majd ez a számla?
Megbízhatóságom: 219 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #52542 üzenetére
Sziasztok!
Közben megjöttek a csomagok.
RV563101891CN <- ő kb 2700 Ft érték volt, és a csomagra is az volt írva. 85 Ft áfát fizettem + 400 Ft kezelési ktg.
UH423837328BE <- ő kb 70 Ft-ba került. nem kellett semmit fizetnem bent volt a postaládába.Ez a három csoda ma jött, de nem vettem át...
RV568427158CN
RV568427161CN
RV568426740CN4100 Ft-ot kellett volna fizetnem. A nyomonkövetés alapján éjfélkor elérhető volt az online fizetés, de reggel fél 9-kor már vámkezelés vége. Persze értesítést nem kaptam. Hol itt a 48 óra? Hol az értesítő?? Vicc amit ezek csinálnak. Ezek a csomagjaim voltak vissza, de itt be is fejeztem a rendelést amíg ez a rendszer nem fog normálisan működni.
-
Topikgazda
válasz szemmelver #53209 üzenetére
A vámkezelés vége nem azt jelenti hogy online nem fizethetsz, az egy technikai bejegyzés, lásd egy kicsit feljebb ha benne vagy a 48 órában akkor telefon a kódért.
RV568427158CN
2021.07.13. | 00:08 Online fizetés elérhető NPKK Vam
Nem fognak hajnalban küldeni semmit, elkészült a fizetnivaló összeítő.
2021.07.13. | 08:31 A küldemény feldolgozása folyamatban
2021.07.13. | 08:31 Vámkezelés vége
Ez az időpont amikor az értesítő kimegy, ha van megfelelő elérhetőségi információ és működik a rendszer, innen számolandó a 48 óra, nálad 15-én 08:31-ig élt a lehetőség az online fizetésre.Az hogy az eltelt időben szállítja a logisztika nem jelenti azt hogy nem lehet fizetni, majd a kézbesítő postán dől el hogy beérkezett a pénz a 48 órán belül és az értesítőben szereplő összeg, vagy nem ért be és akkor az alsó sorban lévő összeg lesz amit fizetni kell.
De ezek normálisan követhető küldemények voltak, itt is olvashattad hogy nem mindenkinek megy az értesítő, én a helyedben 14-én telefonáltam volna a kód miatt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemmelver #53213 üzenetére
Nem haragszom, de nem értem, ha nem telefonálok akkor küldeményeként 400 Ft amit bukok.
Így 1200 Ft amiről lemondtál mert oldják meg. Nem tudják megoldani, de ha mégis akkor miért okozzak magamnak anyagi veszteséget amíg nem? Annyira nem vagyok mazochista.
Megosztjuk itt a tapasztalatokat, javaslunk megoldásokat, mert nem hagyatkozhatunk rájuk, csak magunkra. -
Topikgazda
válasz szemmelver #57944 üzenetére
Vámolás téma az EU-n belül feladott küldeményekre 2004 óta nincs, így ha Csehországból akár német postával jönne akkor ez az érvényes. A harmadik országból (EU-n kívüli) importált termékek ott történő feladású postai szállításának kezelése az amire díjat kérnek.
-
Topikgazda
válasz szemmelver #57948 üzenetére
Természetesen nem számol fel díjat, persze a szállítást te fizeted, mert biztos beépítve az eladási árba.
Ha azt a szállítást választod akkor nem Kínából kellene jönni, de kérdezz rá az eladónál. Mert azért nem vezetik pontosan a készlet információkat. -
fradi81
veterán
-
Topikgazda
válasz szemmelver #58400 üzenetére
Csak zárolva van az a píz. Pár nap és visszakönyvelik. Normális banknál és normális bankkártyával
-
fairi
addikt
válasz szemmelver #58400 üzenetére
nekem gyakran van ilyen, általában órák, ritkán napok alatt visszajött a pénz. ha Revulot volt akkor mp alatt sztornó volt.
Extrém eset 1 hét volt. -
Topikgazda
válasz szemmelver #58416 üzenetére
A kupon miatt történt, ha szükséged van erre akkor ezt a kupont hagyd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest