Hirdetés

2019. október 24., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) manrick


manrick
(tag)

Olyan probléma lenne, hogy van egy ismerősöm aki számítógépet vett. Egy 3GHzes Prescott magos Hypertradinges P4-t(ha nem így kell írni bocsi) Abit IS7-es(865PE) alaplappal, 1,5Gb rammal Már amikor összerakta panaszkodott, hogy lassú a gép. A héten beszart a 160Gb Maxtor vinyója. Vagyishogy működik de csak 127Gb-ként látja. Tudom hogy a váltószám miatt kevesebbek a vinyók mint ami rájuk van írva de ez túlzás. Szóval újrapartícionálás után elkezdte újra felrakni a windowst és gondolta közben elolvassa az alaplapi kézikönyvet. Megjegyzem időben, de ez most nem fontos. És a kézikönyvben az állt hogy ez az alaplapba csak Northwood(sorry ha hibás a helyesírás) magos procit lehet beletenni.
A kérdéseim azok, hogy van ilyen eset? Vagy lehet, hogy ezért lassú a gép? Kihathat ez a vinyóra(SATA-s)? Mi a véleményetek?

Az éremnek két oldala van. Nézz a háta mögé is!

(#2) WillChi válasza manrick (#1) üzenetére


WillChi
(senior tag)

Az Abit honlapján (www.abit.com.tw) még véletlenül sincs olyan, hogy ez a lap ne kezelne mindenféle olyan P4-et, ami megfelel a lábkiosztásnak.

Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.

(#3) LeC válasza manrick (#1) üzenetére


LeC
(addikt)

nekem is ilyen lapom volt és semmi gondom nem volt vele.
gondolom cuccra van gari, mert akkor a legegyszerűbb visszavinni.

◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄►               ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.uw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.