Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eTiggy
csendes tag
válasz turancsics #19860 üzenetére
Ha nem kezd el zuhogni kimegyek Soroksárra a szalonba megnézni őket, ha nem felejtem el fényképezem a billt a nagyon.
-
eTiggy
csendes tag
válasz turancsics #19870 üzenetére
A 15" nem melegszik túl, a 13.3"-as akar megfőni, mert abból kivették a második ventit. A német tesztben a 15,6"-osnak és a 14"-esnek annyi volt a problémája, hogy a throttling viszonylag alacsony hőfökön beütött és levette a cpu szorzót. Ez a 14"-esnél fele sebességet (1.2GHz) jelentett, míg a 15,6-osnál csupán annyit, hogy nem használta a Turbo Boostot.
Szerintem nyugodtan beruházhatsz a nagyba, nem lesz neki melegedési problémája. Az Acer vagy hamarosan kiad egy frissített bios-t normális, 85-90 fokos throttling értékekkel vagy pedig majd lesz hozzá tört, amiben kézzel lehet állítani. De még legroszabb esetben is - ha minden marad így - a tesztek szerint az 5830-as simán elfutkározik max terhelés alatt is a gyári sebességen minden gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz turancsics #19879 üzenetére
pl. az amelyiket ma szetszedtem
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
sowi
őstag
válasz turancsics #19883 üzenetére
en az 5820ast vennem
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
mokus1
addikt
válasz turancsics #20124 üzenetére
Jó az. Csak nem fognak Dualban menni.
-
bagyusz
őstag
válasz turancsics #20124 üzenetére
Notebook manual-ban levan írva, hogy milyen márkákkal kompatibilis. Nem árt, ha megnézed mert egyes notik ram válogatósak, de az ilyen nemesebb gyártókkal sosem volt baj pl: Kingston, Kingmax. Ha párba veszed akkor jelentősen gyorsulni fog a rendszer, mert ilyenkor dual channel-ben fog működni ezért érdemes lecserélni a meglévőt, ha boltnál veszed általában beveszik a használt ramot is, és beszámítják az újba.
-
Krike
aktív tag
válasz turancsics #20127 üzenetére
Mi raktunk nemrég egybe KVR1333D3S9/4G -t, és teljesen jól működött a gyári Samu mellett.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
-
bagyusz
őstag
válasz turancsics #20127 üzenetére
itt,viszont nem írja éppenséggel, lehet hogy már nincsenek ilyen gondok a ddr3, ddr2-nél válogatósak voltak a gépek
Előtte nézd meg hogy 4gb ram az 2x2gb vagy 1x4gb, de ha 4csatornás akkor semmi gond, de szerintem csak kettő megy bele.
-
JKiNG
tag
válasz turancsics #20941 üzenetére
Talán nem a mobility drivert szedted le. (külön van a notebook gpu-hoz)
-
JKiNG
tag
válasz turancsics #20950 üzenetére
-
félisten
válasz turancsics #22301 üzenetére
Nekem engedi. szintén 5830. Igaz nekem külsős win7 van fent. A driver meg az nvidia honlapjáról van.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
juve600
nagyúr
nvidia oldalról töltöttem le a 280.26 a legfrissebb verzió-ha lengyel nyelvűt szeded le akkor telepitéskor a nyelv magyar lessz-(ez mindegyik nvidia drivernél igy van )és az letörölte elősször a régi verziót és utánna restart és felrakta a ujjat,red orchestra2-vel játszom ,elötte max 40 fps low beállitásoknál,most medium beállitások 60-90 közötti fps !!!
-
juve600
nagyúr
http://www.nvidia.pl/object/notebook-win7-winvista-64bit-280.26-whql-driver-pl.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 Gen 2 13850HX, 16" QHD+ 165Hz, RTX 2000 Ada 8GB, 64GB, 1TB
- Asus Zenbook 14X Oled
- Eladó GARANCIÁLIS MSI GF63 gamer laptop! - RTX 4050, i5-12450h, 16gb ram! - 240.000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest