Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Hát, sajnos az egy alapszintű, integrált grafika, nem sok mindenre jó, ezt el kell fogadnod. Játékra akár a legegyszerűbb, legkisebb tudású, de diszkrét grafikai chipes gépet kellett volna venned.
10417: nem azt jelenti. Annyit jelent, hogy fogyasztásban, egyébben notebookokba lett tervezve. Egy mezei, északi hídban levő, nem cserélhető, integrált grafika. De mit akarsz már notin játszani? Örülj, hogy ad képet.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
blueMerle
veterán
Hm. Én speciel nagyon jol eljatszom a notimon a Pro Streettel, a COD4-el, A Colin Dirt-el, és még sorolhatnám. Nem alap beállitasokon. És hasitanak. Notin is lehet jatszani csak olyan vasat kell választani ami elbírja
Gyenge megoldást arra értettem, amit a kollega is irt elottem, ez a videókártya játékra szinte tokéletesen alkalmatlan. Netezéshez, általános feladatokra viszont megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
-
k.sasa.87
csendes tag
CMOS törlés... gondoltam rá, kezemben is volt a csavarhúzó De inkább egyelőre nem.
Amúgy én perpillanat 2 lehetőségen gondolkodok - ami a jelenlegi HDD-m mellett szól
1.: Pendrive bootolhatóvá tétele, és egy BIOS downgrade... (ha lehetséges?)
2.: asztali PCbe S-ATA-n keresztül betenni a winyót - már ha ez csak úgy plug&play módszerrel összehozható?Ne csíráztass atommagot! Veszélyes! :)
-
twollah
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest