Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #16994 üzenetére
A netszűrést és bizonyos tartalmak szürését így gondolnám megoldani:
#Hétköznap
STRING=xxx, sex
LOCAL_IP= 192.168.1.111, 192.168.1.112, 192.168.1.113
TIME_START=19:00
TIME_END=16:00
echo Blocking $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROP
#Hétvége
F_STRING=xxx, sex
F_LOCAL_IP= 192.168.1.111, 192.168.1.112, 192.168.1.113
F_TIME_START=19:00
F_TIME_END=07:00
echo Blocking $F_LOCAL_IP at time interval $F_TIME_START - $F_TIME_END
iptables -I FORWARD -s $F_LOCAL_IP -m string --string $F_STRING --algo bm -m time --weekdays Sat,Sun --timestart $F_TIME_START --timestop $F_TIME_END -j DROP
Ez így működhet?
A bizonyos oldalakon eltöltött időre viszont ötletem sincsTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #16995 üzenetére
Az időkorlátokat sikerült megtalálnom a menüben Elnézést, elég új nekem ez az openwrt ebben a formában. Viszont. Próbáltam használni bizonyos tartalmak illetve weboldalak szűrésére az alábbi kódot - a fórumon találtam, de VargAlex FW-ből már ismerős volt és ott működött is, itt viszont nekem ezen a nyer openwrt-n amit feltettem, nem működik... Az egyéni szabályok alá teszem be
echo Blocking youtube from 192.168.0.150. at time interval 14:00 - 15:00
iptables -I FORWARD -s 192.168.1.150 -m string --string youtube --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 14:00 --timestop 15:00 -j DROP
Ha youtube.com-ra szűrök, akkor működik, viszont ennek elvileg úgy kéne működnie - legalábbis vargalex szerint,- hogy akár get, de akár még postban lévő kifejezésre is szűr és blokkol... Csakhogy nem - igaz majd hét éves hozzászólás...Túrista vagyok
-
vargalex
Topikgazda
válasz bpmcwap #16998 üzenetére
Pedig elvileg substring-re szűr. Kézzel kiadva az iptables parancsot, nem panaszkodik valami modul hiányára?
Alex
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #17001 üzenetére
felraktam, mostmár hiba nincs, de továbbra se működik... Újraindítás is megtörtént
Természetesen az időt átírtam:
iptables -I FORWARD -s 192.168.1.150 -m string --string youtube --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 18:00 --timestop 19:00 -j DROP[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
Tamy
senior tag
válasz bpmcwap #17006 üzenetére
Esetleg rakd fel a Gargoyle fw-t, ha támogatja a routeredet, ugyanúgy OpenWRT az is, csak a webes felülete más. Abban sokkal kényelmesebben be lehet állítani ezeket a szűréseket, bár olyant az sem tud, hogy adott oldalon eltöltött x idő után levág.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.