Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi, megvan. De wtf, hogy a chrome mellé egy word-ot nem tudok behúzni?
-
-
TechN7ne
nagyúr
Command+r kombinációval töröljek mindent a lemezkezelőben amit csak látok ,majd utána hozzak létre egy új üres particiót vagy az utóbbi már nem szükséges mert telepítésnél fog kreálni automatikusan egy újat?
Mikor megvettem a gépet még nem volt Macintosh HD data részleg ,csak 1db és kész ,így nem tudom újra megoldani hogy a régi maradjon?
Ha megtörténik a törlés ,hogyan tudok eggyel régebbi ami még aláírt rendszert telepíteni szűzen (11.5.1)?
-
30z.Samu
félisten
Kicsit utána olvastam, elvileg megkapják a 2014-es gépek is, viszont lesznek olyan funkciók, amik csak az M1-es gépen lesznek elérhetők.
"Az Apple szóvivője elmondta, hogy a portré módot és az élő szöveges funkciókat kifejezetten az Apple idegmotorjához tervezték. Az M1 chipekre korlátozott Apple Maps szolgáltatásokat az Apple szilíciumra tervezték, az M1 teljesítménye és energiahatékonysága közötti egyensúly miatt."
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Nem gondoltam semmire, csak ezt a cikket találtam ezzel kapcsolatban. Lehet megpróbálok rámenni egy M1 gépre jó áron, de ha nem jön össze, szerintem akkor is jó lesz a 2018-as Mini is. Amire Nekem kell, arra tökéletes lenne, 1-2 év múlva úgy is lecserélném egy újabbra.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Az Epic hivatalos oldaláról szedtem le a klienst, de egyébként nem létfontosságú, csak kíváncsi voltam. A CSGO viszont megy normálisan. Igaz 60-80 fps-sel, de egy 75Hz-s monitoron bőven jó az. Mondjuk fHD-ban próbáltam, biztos ki lehet többet is hozni belőle, de annyira azért nem mozgat a téma. Csak kíváncsiságból nézegetem.
Sic Parvis Magna
-
Lehet kapni 8GB-al is, és a 85k szerintem nem is olyan vészes(talán 80-ért is odaadja), ha otthon megtudja oldani az SSD frissítést. Amit kitermel belőle 1TB-os HDD-t, abból meg készíthet egy USB-s külső meghajtót a TM mentéseknek.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mert aki már félisten az megbízható eladó? Az csak annyit jelent hogy ezen fórumon régóta beleszól mindenbe.
Üzletben nincs barátság és rang. Plusz az is lehet, hogy nem elég kocka ahhoz hogy itt fórumozzon, csak látta hogy itt is van apróhirdetés, vagy valaki ajánlotta neki, hogy itt is hirdethet. Nem mellesleg a személyes átadást preferálja, ahol adott esetben ki lehet próbálni, adásvételit lehet írni. El lehet kérni a gyárszámát és ellenőrizni, hogy nem körözik-e. Plusz azt is meg kell nézni, hogy a gép ki van-e léptetve az iCloud fiókból.Szóval nem az újonc rang a legnagyobb probléma egy adásvétel esetén.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-Skylake-
addikt
A NetworkDrive magának a mappának a neve ami a rootban van az SSD-n. Az már egyébként azutáni próbálkozás, hogy maga a natur sandisk nem működött, utána hoztam létre az említett mappát és próbáltam felmapelni azt.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Oké , létrehoztam ezt a conf filet ( mert amúgy nincs, szóval az "edit" jól hangzik csak nincs mit ) etc alá is meg user alá is, mindkettőt meg is írtam a map=6-al , továbbra is semmi, nem értem. Dobhatna egy hibaüzenetet hogy mibaja....
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
UX
tag
Köszönöm a válaszod.
Közben visszaolvastam a fórumban, rákeresve a két monitoros megoldásra. Úgy látom sokan szívnak még kettővel is mac minin.A tapasztalatodra hallgatva, azt a megoldást találtam ki, hogy a TV-t azt el tudom engedni, megtartok egy PC-t erre a célra.
Ez filmezéshez és streamhez kell, de mostanában nagyon ritkán.- Szóval akkor marad két monitor (remélem így sem lesz nagy szívás)
- Az affinity az valóban jó megoldás lenne. PC, ipad, és mac verzió is elérhető. Weboldal tervezéshez kell egyébként.- Maradt még kérdésnek a hangkártya, amit a jelek szerint ide-oda dugdosnom kell, ha filmezni akarok pc-n..
A DisplayLink adapter driverének gagyisága miben mutatkozik meg?
Őszintén szólva, soha nem volt ilyenem, nem értek hozzá.
A stabil működés lenne a célom. -
UX
tag
És akkor keresgélhetem az összes gyakran használt írásjelet. Szuper!
Az MX KEYS pont azért lett volna jó hogy elkerüljem a sima
PC-s billentyűzetem kettétörését, nem mellesleg, ergonómiailag fényévekkel jobb a magic keyboardnál, és nem egy fugázott csempén kell vakon matatni.
Mindegy, keresgélek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest