Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Veriakilis
üzenetére
ezen a [link]en nem látok semmi olyat, ami ne mehetne 7.04-es ubuntuval is... próba-szerencse.
-
rokefeller
senior tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
ez az adsl-es dolog engem is érdekelne, kipróbáltam a fedora 7 test4 live cd-t, és az feisty live-ot is, és megdöbbenve tapasztaltam hogy sehol egy kézenfekvő adsl kapcsolódási lehetőség. ubuntuban találtam egy modem megoldást, tárcsázóst, meg volt konzolos pppoeconf... ami mondjuk nem ment, de fedorában ennyi sem volt, ami cink, hogy két live disztró képtelen volt egyszerűen kapcsolódni az adsl kapcsolatot használva, ami ha figyelembevesszük hogy mire is valók, elég nagy baki... ugyanis én ha ki akarok próbálni egy újabb disztribúciót, akkor csinálok neki egy partíciót, feltelepítem, bütykölgetem, elvagyok vele... meg itt a többség ezt megteszi, de egy megcélzott user ha úgy dönt érdeklődik, leszedi a neki ajánlott live cd-t, mert nem akarja piszkálni a mostani rendszerét (valszeg nem is tudja), és azt látja hogy az egész képtelen beizzítani a netjét, az bazi nagy gáz... és ha lelkes lenne, sem tudna igazán segítséget kérni, mert ugye az adsl nem megy, segítség meg neten van...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest