-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Azért nagyon kemény, hogy milyen csapatok nem kerültek be a 8 -ba... Megnéznék velük egy folytatást pl. az EL -ben.
Atletico, PSG, Dortmund, Real, Roma, + Bayern vagy Liverpool. Besz@rás...
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #118952 üzenetére
ne, csak a trógert ne...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118765 üzenetére
igen igen igen!
végre valaki leírta amit gondolok, pedig mindig ki lettem nézve ezzel a véleményemmel mindenhonnan. nem tartom Zidane -t egyáltalán nagy edzőnek, nemhogy korszakos zseninek (játékosként az volt, tegyük hozzá gyorsan).
a statjai verhetetlenek, nem is tudom ki fogja tudni ezeket megdönteni, de a következő állomásánál meg fog bukni edzőként. nincs még egyszer az a mázlifaktor és bírói segítség amit megkapott madridban. vele szemben Guardiola sokkal nagyobb edző, de ugyanabból a levesből Ancelotti is sokkal erősebb és jobb csapatot tudott főzni, mint ő. -
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118739 üzenetére
Én ezt látom. Pereznek most mintha ez mindennél fontosabb lenne, még a stadionnál is. Ehhez pedig Solari tökéletesen illett is, elképesztő jól pakolta be a fiatalokat a kezdőbe, sőt tette őket stabil kezdőkké. Gondolok itt Reguilón -ra vagy Vinicius -ra például. Valverde és Llorente is elképesztő sok lehetőséget kapott.
De ehhez idő kell. Évek. Ezt a koncepciót pedig egy Mbappe abban a pillanatban el is rontaná...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118734 üzenetére
Szerintem nem jól látod. Feltűnt, hogy kb. 3 évvel ezelőtt teljes koncepció váltás történt a csapatnál igazolások terén? Mikor volt utoljára bomba igazolásunk? Ha jól emlékszem James volt az, 2014 -ben 5 évvel ezelőtt...
-
máyköl
veterán
válasz sh4d0w #118652 üzenetére
“teljesen mindegy, kinek mennyi és milyen minöségű cseréje van, hány sikeres passzt, vagy szerelést csinál vagy éppen milyen a labdabirtoklási aránya.”
Neked lehet hogy mindegy, nekem nem. Én még szeretem az őszinte támadó futballt, mindig is szerettem és fogom is. A focit pedig nem a United játszotta. De engedjük is el, láthatóan teljesen más aspektusból figyeljük ezt az egész sportágat.
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118641 üzenetére
szerintem sem, ezt büntetőkkel kellett volna eldönteni...
-
máyköl
veterán
Borzasztó ez a VAR. Vonják vissza a francba az egészet.
-
máyköl
veterán
válasz Viszlát #118622 üzenetére
A véleményem nem változik, pedig az ég világon semmi közöm nincs a PSG -hez hogy kampányoljak mellettük, mégcsak nem is szimpatizálok velük. Megnéztem mind a két mérkőzést, és persze tolhatjuk a sablonokat hogy a futballt gólra játsszák és a 3 idegenbeli gólt nem kell megmagyarázni, de érzésem szerint a legkevésbé sem érdemelte meg a MU a továbbjutást, nem éreztem a két meccs alatt egyszer sem amikor uralták volna a meccset, vagy mondjuk igazán a kezükben lett volna a továbbjutás. Nem, ez egy semmirekellő Mourinho -s bukdácsoló továbbjutás volt. Az pedig hogy Solskjær -ről árad most minden hogy mekkora zseni a pedig számomra értelmezhetetlen. Mitől zseni? Mert az olajos csapat védelme elpasszolt egy labdát amit Lukaku berúgott? Vagy mert Buffon kiejtette a labdát a kezéből? Talán mert egy véleményes büntetőt kaptak a 90. percben? Fenét zseni. Mákos, amolyan Zidane féle.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel, de ez a MU sehol nem volt a két meccsen. Végig a PSG focizott, és lehet őket utálni, de nevetséges a játék képe alapján hogy az angolok mentek tovább.
-
máyköl
veterán
Ennyi volt a Liverpool előnye. Szomorú, hogy milyen könnyen engedték el ezt a bajnokságot...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #118282 üzenetére
Sz@r.
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #118236 üzenetére
Spanyolországban sem működik a VAR egyáltalán...
-
máyköl
veterán
Egyébként ezt megcsinálhatja? Vagyis ha a táblára is kirakják a cserét, akkor már bírói utasításra is el kell hagynia a pályát nem?
-
máyköl
veterán
Ez a sztori nagyon meleg... mit képzel magáról a takony?
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #117979 üzenetére
hány százalékot adsz a pool -nak most, hogy bajnok lesznek?
-
máyköl
veterán
Azt gondolom, hogy sajnos nem lesz bajnok a Pool...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #117690 üzenetére
pedig hányszor el lettek már itt a topikban kiáltva bajnoknak...
-
máyköl
veterán
Az is groteszk, mikor a Juvésok bíróznak a Madridra... A Juve az, akik ennek a műfajt oktatják a Serie A -ban. Ezzel szemben a Madridtól idén 4 pontot is elvettek már a bírók a bajnokságban.
-
máyköl
veterán
válasz itouchfan #117600 üzenetére
Meg is érdemelte volna az Ajax, a Madrid játékosok is meglepődtek, a belga így se úgy se érte volna el, ezek mind igazak de a szabály az tényleg szabály. Több Fifa bírót is meghallgatva pedig egyre biztosabbnak tűnik, hogy valóban szabálytalan volt a gól.
Sajnos sose az számított a futballban, hogy ki érdemelte volna meg. Ezt vissza kellett fújni, de Madrid szurkolóként is azt mondom hogy azt a gólt az Ajax nagyon megérdemelte volna, sőt minimum egy X -et a végeredmény tekintetében. Evvan. Volt is, lesz is még ilyen. -
máyköl
veterán
Mourinho visszaült a padra 1 meccs erejéig, ez a régi united volt...
Nem is tudom mi lett volna, ha van Cavani és Neymar is.Sánchez elképesztő, észre sem lehetett venni a pályán, árnyéka önmagának.
Lukaku egyébként miért van mellőzve? -
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #117498 üzenetére
Pedig volt 2 hatalmas hibája is, szerintem ez nem az ő meccse...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #117455 üzenetére
Ramsey ügynöke azért tudhat valamit, a tudása alapján egy csöppet sem indokolt ez a fizetés...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #117435 üzenetére
Ez sem gyenge.
Nem látta Guardiola -t. Mintha nem lenne hagyomány a meccs utáni kézfogás, gratuláció mindenhol a futballvilágban. -
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #117429 üzenetére
Hogyan küzdhetne a bajnoki címért?
Max. akkor, ha a Juvét megint kitiltják a Seria A -ból... -
máyköl
veterán
Hazardot sajnálom a legjobban... Szerintem kijelenthető, hogy kinőtte a Chelsea -t.
-
máyköl
veterán
válasz jbalint18 #117379 üzenetére
Madrid szurkoló vagyok 2002 óta, nem szoktam facebookon kommentelgetni...
Azonban a tegnapi meccset teljesen jogosan nyertük meg, ezt Simeone is elismerte. (ritka tőle az ilyen megnyilvánulás)Tibivel sem értek egyet, hogy a Madrid szurkolók már csak ilyenek. A kedves katalán szurkolók facebook kommentelői pont ugyanezen a színvonalon vannak, ne legyenek már illúzióink. Nem pökhendiek? Ne nevettess már, nézd meg a La Liga Hungary facebook oldalt, fájdalmas ami ott folyik.
Ott van példuál a kedves Blaugrana.hu tegnap esti poszjta. Siralmas. Minden negatívum amit össze sikerült szedni a Real Madriddal kapcsolatban tegnapról, azt megírták egy poszt formájában. Egy Barcelona fan oldal, érted. Persze kommentekben pár higgadt agyúbb Barcelona szurkoló megemlíti neki, hogy nem volt ennyire egyoldalra billenő a mérkőzés:
"Vinicius esete nem elég, hogy kint volt, de még szabálytalanság se volt Viszont tegyük hozzá, hogy Grizmann gólja előtt szabálytalan volt az Atletico."
Az oldal adminja viszont ebben a stílusban válaszolgatott a kommentekre:
"Video Assistant Realmadrid az ottani rövidítés elnevezése."
"A perez által fizetett bírók szerint, nem. Amúgy igen, szabályos volt."
"Ez azért lehet, mert Te nem perez-euróból kialakított szemüvegen keresztül nézted meg az esetet."Kedves Tibi, a Barca szurkolók nem pökhendiek? Az egyik legnagyobb magyar barca fan oldal írta a fenti sorokat, az ember látható hogy teljesen beteg, világtalan, és Perez szindrómája van.
Ha már Barcelona oldal adminjaként a madridi derbivel szeretnék foglalkozni az oldalomon, akkor legyek annyira korrekt, hogy megemlítem azt a hibát is, ami az Atleticot segítette. Segítek, ez nem fog megtörténni soha. Ahogy az sem, hogy ha egy madridi derbin majd csak az Atletico kapna bírói segítséget, akkor a Blaugrana.hu -n poszt megjelen a hibás bírói esetekről. Ezt most lefogadhatjuk, nevezd meg a tétet. Tényleg ekkora feladat konzekvensnek lenni?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #117240 üzenetére
szorosan kapcsolódik
-
máyköl
veterán
Ma 34 éves Ronaldo. 1 éve maradt szerintem még.
Gondolkozom egy Juve meccsen, nem láttam még Ronaldo -t élőben játszani, lehet csúnyán megbánnám ha kihagynám...
Juvésok, hol érdemes jegyet venni? -
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #117180 üzenetére
igen, sajnos sokszor csak így tolják fel az adott játékos árát mégjobban...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #117045 üzenetére
"Hazard szerintem garantalt, foleg ha a Chelsea lecsuszik a BL-rol."
Ugyanezt gondoltam nyárra, hiszen tavalyi szezonban ugyanennyire udvarolt a Madridnak, és ugyanúgy nem jutottak Bl -be, de nem jött. Nem kell Pereznek, tiszta sor...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #117038 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz máyköl #117031 üzenetére
kissrác koromban mikor Raúl volt a király Madridban (90 -es évek vége kb.) a szüleim Olaszországba jártak áruért amit itthon eladtak, így gyakorlatilag heti 2x fordultunk meg Olaszországban... Jól emlékszem, mindig Madrid mezben voltam, szerettem zrikálni az ottaniakat, meg rongyosra hordtam azt a mezt, kint pedig mindenki nézett, hogy ez a hülyegyerek miért van madrid mezben, mikor ott Del Piero, Zidane meg Totti volt a sztár akiért mindenki megőrült... Anyámék persze tűrték a nevetéseket az olasz piacon amit én miattam kaptak, de én büszkén mutattam a mezem hátuljára, és kiabáltam olaszul hogy Raúl a király...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #116196 üzenetére
sajnos igazam lett.
-
máyköl
veterán
Atalantánál mi folyik?
Legtöbb gól a Seria A -ban, erre ma 3-0 -ra ütik a Juvét... -
máyköl
veterán
válasz simondr #116916 üzenetére
Van még hátra egy bombaformájú MU, Spurs, Chelsea, a most City -t verő Newcastle pl... 14 meccs még nagyon sok szvsz, a kicsik is bármikor tudnak meglepetést okozni. Nem igazán volt ennek a Pool -nak idén még mélypontja, én meg nem sok csapatot láttam akik végig toltak egy teljes szezont mélypont nélkül. De ne legyen igazam, én is őket szeretném bajnoknak látni...
-
máyköl
veterán
válasz Enzolord #116827 üzenetére
Én aztán nem vagyok valami nagy PSG szimpatizáns, sőt a United sokkal közelebb áll a szívemhez, de 30% -ot ha adnék max. a MU -nak, forma ide vagy oda...
Az a United védelem egyébként is sebezhető, Spurs ha elég tökös lett volna gurít egy 5 -öst lazán, hát Mbappé -éknek szerintem nem lesz egy nagy falat. -
máyköl
veterán
Mindenki szerint kiesik a Madrid?
-
máyköl
veterán
Nagyon de nagyon le van maradva a Madrid jelenlegi kerete a Barcelonáéhoz képest...
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #116671 üzenetére
Akkor bocsánat, a legutóbbi 6 gólját néztem meg a Genoában, abból 4 tizenegyes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest