Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok! Mikrofonos fülest szeretnék vásárolni és akkor a témaindító hozzászólásban feltett kérdésekre válaszolva meg is adnám a kívánalmaimat.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban TS, Skype és filmezés. Ritkábban játék. Zenehallgatásra szinte egyáltalán nem.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
7-8 környékén vagy alatta szeretném megoldani, de ne 1-2 ezer forinton múljon, ha mondjuk 10-ért klasszisokkal jobbat kaphatok, mint 7-8ért.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural, nem szeretnék hallani beszűrődő háttérzajokat(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofonos6) Milyen hangzást vársz?
Sztem a stereo is bőven elég, bár nem tudom milyen különbségek vannak köztük egy füles esetében, ezt valaki kibonthatná nekem.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Azt hisztem ez is teljesen mind1. Van a gépházon USB is jack is.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapra integrált.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem szükséges a cicamica. Fícsörök alatt pedig nemtudom mire kell gondolni egy fejhallgatónál. Mire érdemes még odafigyelni a felsoroltakon kívül?
Kényelem szempontjából esetleg az lehet egy fontos információ, hogy elég nagy a fejem és jó lenne, ha egy 2,5 órás film esetében se érezzem kényelmetlennek.
Illetve sok fiatallal ellentétben engem a hangerő nem érdekel, sokkal fontosabb számomra a tiszta hangzás.[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Santi22 #8152 üzenetére
Időközben olvasgattam és.
6) Milyen hangzást vársz?
Sztem a stereo is bőven elég, bár nem tudom milyen különbségek vannak köztük egy füles esetében, ezt valaki kibonthatná nekem.
Hát ez stereo lesz, mert ilyen árban nem várhatok 5.1-et vagy ilyesmit. Nem gond végülis.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Azt hisztem ez is teljesen mind1. Van a gépházon USB is jack is.
Ez pedig szintén az ár miatt jack lesz. Nem probléma.És még egy plusz info az előzőekhez, hogy szemüveges vagyok, ami fontos tényező. Örülnék, ha nem paszírozná nagyon a fejes a szemüvegszárat a kobakomhoz, mert az már pár perc után is eléggé tud fájni.
Továbbá olvastam, hogy Sharkoon Rush. Ez tényleg ennyire jó 4k-ért?
Illetve mintha olyanokat is hallanék, hogy ha ehhez képest szintet szeretnék lépni, akkor ahhoz már karcsú egy Szent István. Vagy ez fals info és van még 10 alatt Sharkoon Rush-féle vagy jobb cucc?
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Tsebacsi #8156 üzenetére
Köszönöm. Jobban átgondoltam az egészet és rájöttem, hogy ilyen kis dolgokra, amire nekem kell felesleges többet kiadni, mint egy Sharkoon Rush ára. Vele kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne még, hogy ez a kizárja külvilágot? Illetve kifelé sem engedi a zajt? Nem akarom a körülöttem lévőket zavarni (és azt sem, hogy ő engem zavarjanak ) Valamint, hogy nagy fejre is elég jó és kényelmes? És ez circumaural? Nem értek hozzá, bocs ha sok kérdést tettem fel. :/
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
-
Santi22
aktív tag
válasz Tsebacsi #8222 üzenetére
Olyan kaphatóak itt még, hogy Arctic Sound P201 és Trust Quasar, ezek ilyen 3ezerért. Ezeket ismered vagy ne variáljak annyit és inkább a 4ezres Trust GXT10 vagy a (nekem) 5 ezres Sharkoon Rush?
-
Santi22
aktív tag
Időközben böngészgettem a neten és három hozzászólótól is olvastam hogy szétrepedt a GXT10 a gyenge anyagminőség miatt, méghozzá elég rövid időn, kb 1-1,5 hónapon belül. Azt is írták, hogy ezért az arért mondjuk elég jól szól és nagyon kényelmes, de nekem ilyen áron, hogy 1 hónap múlva eltörjön nem kell.
Valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy mégiscsak Sharkoon Rush lesz ez, akárhogy keresem az alternatívákat. Meg kell oldanom a beszerzését, igazatok van, egyszerűen télleg nincsen egy normális 5 körül vagy alatta.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Tsebacsi #8263 üzenetére
"Félek ez itt a reklám helye, de Ipon, PCX, PCland, edigital, bluechip mind megbízható bolt."
Szintén a reklám helye, de talán jó információval szolgálok, hogy az edigitalnál egy október 20-ig tartó akció keretében ártól függetlenül ingyen szállítanak haza mindent, ráadásul logitech, sennheiser hd és jvc fejeseket 20%-al kedvezményesebben lehet megvenni kupon akcióval.
-
Santi22
aktív tag
Azóta is lestem a piacot és végre kapható már a közelemben is Sharkoon Rush. 4k lesz, de még ígyis megéri sztem.
Kérdésem is lenne vele kapcsolatban, ezért írtam be bár lehet, hogy kicsi OFF-szagú, de hogy lesz jobb hangzása neki?
a) Hátulra dugom az alaplapi jackbe
b) Elölre dugom a gépház jackbe
c) A 2.1-es hangrendszeres hangerőszabályzórészén lévő jackbe dugom, a mikrofont pedig a házba vagy az alaplapiba. -
Santi22
aktív tag
Sharkoon Rush, néhány nap után:
Kényelem: az átlagostól nagyobb a fejem pluszba még szemüveges is vagyok, ennek ellenére kényelmes, viszont sajnos elég hamar elkezdi melegíteni a fület (de nem izzaszt!)
Hang: Az árához képest elfogadható, skypera vagy ts-re abszolút tökéletes, játékra szintén jó (FPS-hez talán már nem), zenehallgatásra viszont kevésbé, filmet még nem néztem vele. Kifelé nem megy a hang, viszont befelé jönnek, pedig arról volt szó, hogy kizárja a külvilágot.
Anyagminőség: Eddig rendben van, bár ez majd csak hónapok múlva fog érződni, ha előjön valami anyagfáradás, de nem kell dobálni és akkor nem lesz baj.
Amúgy meg 2 év gari van rá.Köszönöm a segítséget még1x főleg Tsebacsinak. Összességében elégedett vagyok vele 4k-ért nemhiszem, hogy többet várhatnék vagy jobbat kaphattam volna ennél.
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap bedöglött Sharkoon Rush fülesem, pár évet leszolgált úgyhogy nem bánkódom, amúgyis akartam már váltani egy kategóriával jobb minőségre.
Tehát most új vásárlása előtt állok, válaszoltam a kiemelt hsz kérdéseire:Cél: Játék és ezzel együtt természetesen TeamSpeak, Discord
Ár: újonnan 20 alatt, de inkább 15 környékén, mint 20-hoz közel (használtan nem érdekel)
Vezetékes vagy vezeték nélküli: Vezetékes
Circumaural vagy supraaural: Szerintem circumaural, mert szemüveges vagyok és jobb nekem, ha kívül támaszt, minthogy a fülemet paszírozza a szemüveg szárához.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli: Mikrofonos
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.: Mind1, csak jó minőségű, tiszta legyen és könnyen behatárolható játékban, hogy mögülem vagy felettem vagy honnan jön a hang. Ha ehhez sokpontegy kell, ti tudjátok, nem nagyon értek hozzá.
Jack / USB: Mind1, asztali géppel használnám, van minden csatlakozó.
Hangkártya: Integrált
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök: Legyen nagy a füles, vagy nagyra állítható, hogy ne nyomjon, mert ahogy írtam szemüveges vagyok mindamellett még nagy a fejem alapból is. Párnás pánt fejtetőn, hogy hosszú távon is kényelmes legyen, illetve ez csak opcionális, de talán szövetborításos vagy plüss fülpárnáknak jobban örülnék, mert nyáron sztem nem izzadsz alatta úgy, mint a bőr alatt, az eddigi Rushom plüss fülpárnáját is szerettem, de ha ilyen nincs maradhat a bőr, csak a plüsst preferálnám.Ezekkel szemezgettem eddig (mellette, hogy nálunk mennyibe kerül):
Spirit of Gamer XPERT-H100 7.1 - 11k
Logitech G231 Prodigy - 14k
Asus Cerberus - 18k
Asus Cerberus V2 - 18k
Asus Cerberus Arctic gamer - 18k
Logitech G430 - 18k
HyperX Cloud Stinger - 19k, nálunk drága, de ha jól látom alzánál postával 17k,
Logitech G233 Prodigy - 20k (árban necces, határeset, de eléggé tetszik)Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest