Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Volt már sennheiserem, creative fatalitym, medusa 5.1-em, roccat kave-m.
Sennheiser nagyon régen volt, akkor még nem nagyon voltak 5.1-es fülesek, nem is emléxem az milyen volt, de mai mércével tuti gagyi (bár akkor kb mindenki olyannal játszott).Creative Fatality konkrétan annyira szar volt, hogy 2 hét után kidobtam a kukába.
A Medusa 5.1 Progamer volt az első rettenetesen jó fülesem. Elég rég volt, de úgy emléxem, nagyon szerettem, jól hallottam vele mindent.
Aztán volt kis pénzem és kipróbáltam a Kave-t. Hát az is mámor volt, de sajnos elkezdett sercegni pont a gari lejárta után. Ezért szeretnék most újat venni. De bőven 20.000ft alatt. Szívem szerint Roccat Kave-t vennék megint ( most nem bömböltetném szét, mert már van hangfalam anno maxra tekerve hangfalnak használtam néha a fülest xD ) de iszonyat felment az ára ( anno enyémet 19k-ért vettem, most 23k-nál kezdődik,) gondolom a forint miatt.
Ezért gondoltam újra a medusa 5.1-re, mert azt megláttam 12.200ft körüli árért. Aztán most kicsit bajban vagyok, mert nincs személyes átvételre lehetőség, én viszont azt szeretem. Szállítással pedig még rájön az 1850 ft-os szállítási költség. És nagyon nem lehet máshol kapni. Tegyük fel megvenném 16000ft körül a medusa 5.1-et. Akkor már lehet jobban megérné 23-ért a kave....nemtom.... Össze kéne hasonlítanom a 2-t, hogy van-e köztük 7ezer ft.szerk: na pont visszaírt a bolt, hogy személyesen is átvehető a füles. 12.110 az ára az usb-s medusa nx 5.1-nek. Azért ezt erősen megfontolom. Szerintem 11ezer ft azért tudásban nem lesz eközött és a kave között. remélem...
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
vbbb
addikt
A Siberia V2-höz milyen kiegészítők járnak? Mert találtam az Ebay-en csak a fülest újan doboz nékül Hong Kong-ból. (100% pozitív-os, szóval csak nem hamisítvány.)
Ez az árkategória azt hiszem elég egyenlőre.
Találtam egy olyan infót is, hogy a Siberia V2 az halkabb mint a 4H. Olyan írta akinek mind a kettő van ill. próbálta.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
-
frankoo
csendes tag
Van igazság abban amit mondasz, mert már réges-régen a PC hőskorában is a Turtle-Beach egyenlő volt a minőséggel. Ezzel nem vitatkozom. Én csak a külcsín alapján írtam a véleményem remélem, a berlcsín egészen mást takar.
De, ha tényleg ennyire jó ez a Turtle Beach Z6A, akkor miért nem nagyon ajánljátok? Annyian kérdezik, hogy mit érdemes venni, van itt Logitech, Roccat, Siberia meg mittudomén. Jó lenne, ha tényleg nem költenénk súlyos tízezreket felelslegesen minőségben gyengébb cuccokra, hanem lenne egy vagy két "BEST BUY" termék! Az általad említett 2 fejhallgató akkor idesorolható, vagy nem jól gondolom? -
Lmh
őstag
SpZ, neked amúgy volt olyanod? Van is esetleg? Próbáltad? Én maximálisan elhiszem, hogy jó, nekem is nagyon tetszik, csak nekem drága, meg bonyult lenne beszerezni, szóval csak kíváncsiságból kérdezem
fúú kicsit floodoltam, bocsi :S:S
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Az a baj, hogy mostanság rájöttem, hogy számomra teljesen felesleges az igazán jó minőségű, drága füles. De ez a z6a még utoljára az egyedüli kütyü ami rettenetesen izgatja a kíváncsiságomat. Rettenetesen kipróbálnám....
Lehet ha valaki eladja, még egyszer veszek egyet használta. Vagy ha 20k körülire esik hirtelen az ára ( ami persze elképzelhetetlen belátható időn belül ), akkor talán még veszek is egyetui: Chipnettől ne vegyél. Én legutóbb tőlük vásároltam és siralmasan szánalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
-
SpZ
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest