Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz BrandonXXV #13942 üzenetére
Erre sajnos nem tudok neked válaszolni. Kerlac kollégának Samsung és LG tv-je is elromlott. Az előbbi márkával nekem is nagyon sok kellemetlen élményem volt már. Ezért ajánlottam a panasonicot, aminek az LCD vonalát nem nagyon ismerem, de tesztek szerint nem rossz, és most ajándékba adják az 5 év garanciát hozzá.
Magamnak is nézelődök, de lehet, hogy még várat magára egy darabig, ha most vennék, akkor lehet valamelyik sony felé hajolnék 150 körül (ebben nincs 3d, de képminőségre és megbízhatóságra nem hallottam eddig rosszakat róla), vagy 47 colos valamit 180 körül, de az meg képminőségben komromisszumos vagy plazma, vagy nem tudom... egyelőre csak olvasgatom a topikot.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
törölt tag
válasz BrandonXXV #14104 üzenetére
Miket fogsz nézni a tv-n?Sportokat is?Pl foci?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #14104 üzenetére
Nos, múlt héten pénteken megjött az új LG 47LB730V tv-m, amit tesztelgettem pünkösd alatt. Sajna sikerült belenyúlnom, mert valami gyári hibás cuccot kaphattam, a képe nem volt az igazi és egy körömnyi pixelhiba is volt rajta, ami sötét és fekete háttérnél, jeleneteknél messziről is látszott. A másik furcsasága a bekapcsolástól kezdve a hangja volt. Olyan szinten dobozhangú volt, hogy még a laptopom is szebben szól, pedig az nem 2.1-es hangrendszerrel készült. Így vissza is vittem kedden a készüléket, úgy ahogy volt és elmondtam a gondom. Pénteken itt volt az új, csere készülék. Azzal már nincs gond szerencsére és élvezhetem a gyönyörű képét és a frankó hangját.
Csak, hogy a tv-ről is írjak. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Szép a készülék kikapcsolt állapotban is, bekapcsolva pedig jók a színei. A 3D-je szerintem szuper, jobban élvezem, mint moziban. Smart funkciók...hát, én nem használom különösebben, a közvetlen youtube és hasonló videómegosztós elérhetőségek jók, de netezni biztosan nem ezen fogok. A macig remot nem rossz, de alapban a másik, normál távirányítót használom hozzá. Röviden ennyi. Egy átfogó tesztet szívesen olvasnék már erről a típusról, de még nem találtam magyar nyelven semmit se róla. Alapból én a 47LA660S-t szerettem volna megvenni, de aztán így alakult. Remélem nem lesz ez mellényúlás,ahhoz képest. -
Piftuka
veterán
válasz BrandonXXV #14461 üzenetére
Ezt nem értem.... Addig világos, hogy a cseredarab képe már jó volt, hiszen - nyilvánvalóan - hibátlan panellel szerelték.
Viszont a hangja? A "dobozhang" jellemzően egyes készülékek sajátossága (a hangszórók típusa, kialakítása és elhelyezése miatt). Ezen ugyan mit segít egy készülékcsere?
"Aquila non captat muscas."
-
pusszycat
nagyúr
válasz BrandonXXV #14477 üzenetére
A hangra,hangzásra,csatornaváltás sebességére a software update szokott segíteni nálam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
törölt tag
válasz BrandonXXV #14664 üzenetére
én is 42LB731V-t néztem és abszolút nem volt sávosodás, viszont foltok voltak, de nem volt baszolút zavaró.Élvezetes volt a focimeccs
-
törölt tag
válasz BrandonXXV #14664 üzenetére
Ha tetszik és elégedett vagy vele, tök mindegy milyen kategória, amin persze lehet vitatkozni. Úgy vélem az LB73x idén a középkategória teteje, a 870-et lehet LG-nél felsőkategóriásnak tekinteni, ha nem számoljuk az LA9, UB9 UHD típusokat, no és persze az OLED-et. A 6x-ek pedig az abszolút középkategóriában versenyeznek.
-
Piftuka
veterán
válasz BrandonXXV #14477 üzenetére
Tényleg furcsa, de örülök, hogy végül megoldódott a probléma!
"Aquila non captat muscas."
-
superg
senior tag
válasz BrandonXXV #14759 üzenetére
620-as is direct ledes.
-
Atus85
aktív tag
válasz BrandonXXV #14759 üzenetére
Az la660s váltómodellje inkább az Lb670. De lehet rosszul tudom.
-
superg
senior tag
válasz BrandonXXV #14761 üzenetére
620 direct 660 edge.
Annyit még hogy az újabb 650-es már 500Hz kamuHz-es .630-ról láttam tesztet ott magasabb mozgóképfelbontást is mértek mint a tavalyi 620-nak -
pusszycat
nagyúr
válasz BrandonXXV #15238 üzenetére
Nyomasd be a google.translate.com -ba és olvasd magyarul.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
NGA
addikt
válasz BrandonXXV #23568 üzenetére
Nézd meg kinek válaszoltam. Nem neked. 40 colos UHD tv-ről volt a kérdés. Ez az a tv, aminek semmi értelme sincs. Forrás nincs rá, és ha nem 1 méterről nézed, akkor nem tudod megkülönböztetni még a FullHD-től sem.
Nekem 2,3 méterre van 127 cm-es, és éppen elég a méret a FHD-re.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27899 üzenetére
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27908 üzenetére
+10-12k-ért kapsz újat bolti garival: [link]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #27910 üzenetére
Közben akadt egy ilyen is: Samsung UE32F6400 3D SMART TV Bár a 3D része abszolút nem érdekel. 66e-ért lenne, szemben az LG 32LB5610-el szemben, ami 60e lenne. Jobb választás lenne a Samsung?
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27912 üzenetére
Egyértelműen jobb választás, az F6400 minden tekintetben egy magasabb kategóriájú tévé az LB5610-nél.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz BrandonXXV #27914 üzenetére
Ha nincsen semmi baja, akkor igen.
-
törölt tag
válasz BrandonXXV #27917 üzenetére
Mint ahogy nightshadow is mondta, magasabb kategória, és műszaki színvonal az F6400. Szemben az olcsóbb, hosszabb garanciaidejű és fiatalabb LG-vel. Ezeket a szempontokat már neked kell mérlegelni, hogy mi a fontosabb a számodra.
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27920 üzenetére
Nem csodálom.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #27922 üzenetére
Úgy tűnik, ez nem az én napom. Eladták a TV-t, mire mentem volna...
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27927 üzenetére
Az egy jó vétel lett volna azért az árért.Le kellett volna jegeltetned és akkor még mindig elállhatsz ha nem tettszik ellenben nem jársz így ahogy most.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz BrandonXXV #27930 üzenetére
Oh akkor ez így más helyzet.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest