Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz drzozo #16730 üzenetére
Ennyiért a javasolt sztereó szetteket nézd, Modecom 24, 32. Minden tekintetben szebben fognak szólni hasonló árkategóriás 2.1-nél. Vagy a példáddal érve, a takaród a sztereó szettekig ér. Az pedig nem érv, hogy notebook hangszórónál minden jobb, mert ennyi erővel egy pár ezres szett is jobb, ha meg már rászán az ember többet, akkor a pénzéért a lehető legjobbat keresse.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
törölt tag
válasz drzozo #16730 üzenetére
Nekem ilyen van, csak ajánlani tudom. 13k most.
Arctic Sound 2.1 S362 -
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz drzozo #28244 üzenetére
Vegre még egy ember, aki rajott, hogy kulon "melylada" nelkul is zene a zene, sot, anelkul az igazi
Milyen forrasrol hajtod? Integralt hangeszkoz vagy valami komolyabb? Mert ha integraltrol hasznalod, akkor egy picit kesobb erdemes beiktatni egy normalisabb hangforrast is (pl Musiland Monitor 01 vagy 02 US). Na akkor megint maskepp fog szolni, tobb hangszert, tobb reszletet fogsz benne hallani
Nekem egy ModeCom SHF-120U es Musiland Monitor 02 US Dragon parosom van, nem bantam meg, hogy megvettem oket . 3 honapig hasznaltam a ModeCom-ot integralt hangkartyavsl, aztan jott a Musiland. Teljesen mas karakterisztikaja lett a ModeCom-nak"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz drzozo #28246 üzenetére
Meglepodnel, hogy mekkora kulonbseget hoz egy normalis hangkartya a noti integraltjahoz kepest ugyanazon hangfallal
En is noti mellé (ThinkPad T500) vettem a Musiland Monitort
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
PuMbA
titán
válasz drzozo #28244 üzenetére
Használd egészséggel, viszont a gondolatmeneted elég furcsa:
"Nagyon sokan ajánlották/ajánlottátok a Kürbis-t, viszont számtalanszor volt olyan visszajelzés róla, hogy zúg, búg, recseg, kevés benne a mély."
A Hoch több részegységből áll, mint a Kürbis és nem sokkal drágább, tehát minőségre biztos nem jobb a Kürbisnél, ráadásul több elemet kell összehangolni. A kevés benne a mély is teljesen nem igaz, hiszen a Hoch-ban sincs nagyobb átmérőjű hangszóró, tehát egyáltalán nem tud több mélyet Szóval a Kürbis-sel egy kicsit jobb hangminőséget kaptál volna, de már így döntöttél és ahogy látom nem bántad meg Viszont következőnek olvasgatás helyett inkább hallgatás alapján ajánlanék hangfalat
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz drzozo #28253 üzenetére
Hát igen, Soundsticks-nél bármi jobb Most legalább, ha érdekel jobban a hangzás elindultál egy jó úton a Hoch-kal, ezt szerettem volna mondani, de ahogy látom te is így gondolod
(#28220) hentes555: Hát igen, ebből csak nagy átrendezéssel lehet kihozni komolyabbat, de kis tologatásokkal, ha van helyed javíthatsz a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz drzozo #34875 üzenetére
Tudom, hogy nem tudsz vele mit csinálni, de túl közel van a falhoz. Eléggé kiemelt basszusod van emiatt is. Ajánlani tudok, de biztos, hogy nem fog tetszeni, mert a hangfal valós tudását mutatja: a basszus 8 óránál legyen, tehát majdnem a legalján, a magas pedig 10-11 óránál Ez mély kiemelésektől mentes hangzást ad a faltól távol, a falhoz közel pedig valamennyire mélykiemeltet.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest