2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

RAGE - A dühös jövőkép

A RAGE technológiai és egyéb szempontból is egy más világot képvisel, mint a korábbi játékok.

[ ÚJ TESZT ]

Az alapok

A játéktér – ahogy más hasonló játékokban – alapvetően ellenséges, illetve barátságos területekre oszlik, a városokban és kolóniákon biztonságban érezhetjük magunkat, küldetéseket vehetünk fel, játszhatunk a beépített mini játékokkal és versenyezhetünk.
A küldetések teljesítéséért természetesen jutalmat kapunk, ami a misszió jellegétől függően lehet a továbbjutás, pénz, fegyver, fejlesztés, bármi, ami a világban elérhető és használható.

A történetet vezető szál mellett egyéb megbízásokat is teljesíthetünk, ezeket a kocsmákban üldögélő, vagy az utcán sétálgató, ácsorgó emberektől kapjuk, vagy a hirdetőtáblákon olvashatjuk. Többségük egyszerű és rövid, de akadnak köztük kifejezetten komoly megbízások is. A kocsmákban a tulajok külön fizetnek az úton megölt banditákért, nem nagy summát, de éppen eleget ahhoz, hogy ebből finanszírozzuk a szükséges javításokat. A helybeliek reagálnak cselekedeteinkre, egy nyertes futam, egy sikeres küldetés, egy jól teljesített Mutant Bash TV szereplés után megjegyzéseket tesznek, ami nagyon sokat ad a hangulathoz.

Az FPS –ekben megszokott lőszereken és fegyvereken kívül sok egyéb begyűjthető tárgy van a játékban. Ezek nagy része csak kacat, ami számunkra mindössze az eladási érték szempontjából lényeges, a többi viszont hasznos alapanyag, amiből különböző eszközöket építhetünk. Az építést a játékban az engineering fül alatt találjuk, segítségével olyan dolgokat készíthetünk, mint például a Half – Life 2 –ben is szereplő mobil gépfegyveres őr "torony", a mozgó (póklábú) gépfegyveres löveg, a C4 -el felszerelt távirányítású miniautó, de csinálhatunk bandázst, spéci lőszereket, gránátokat, zártörő eszközt és más hasonló hasznos holmikat. Ahhoz, hogy megépíthessük valamit, ismernünk kell a tervét, amit megvehetünk a boltokban vagy megszerezhetünk küldetések teljesítésével.

A boltokban természetesen minden szükséges dolgot beszerezhetünk, a fegyverektől kezdve a lőszereken át az alapanyagokig, emellett itt tudunk fegyver és páncélfejlesztéseket is vásárolni. Mindig érdemes feltankolni a küldetések előtt, mert bár a helyszínen is akad muníció az nem biztos, hogy elég lesz, különösen akkor nem, ha nehéz fokozaton játsszuk a játékot.

Kép megnyitása nagyobb méretben

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.