2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Hawaii, "The Big Island"

szikrázó napsütés, türkízkék tenger, pálmák, virágfüzéres lányok, egzotikus ételek, vulkánok és tsunamik

[ ÚJ TESZT ]

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK

Hawaiin a fényképezőgépnek mindig kéznél kell lenni, mert lépten-nyomon megörökítendő szépségekbe botlani.

Azt mondják, hogy Hawaii legszebb részei a tenger alatt vannak.

Mivel az időjárás gyakorlatilag örök nyárból áll, a vízi sportok kedvelői egész évben hódolhatnak kedvteléseiknek. Hawaiin a nyár majdnem olyan, mint a tél. :) Talán 5C foknyi a különbség.

Hawaii a szörfözők paradicsoma. A különböző szabadidős tevékenységek közül a szörfözés, a vitorlázás, a könnyű búvárkodás és a golfozás a legnépszerűbbek. Ezek mellett az egzotikus ételek és friss gyümölcsitalok vonzzák a legjobban a turistákat.

Sokan még a nászútjukat is itt töltik, de szép számmal akadnak, akik magát az esküvőt is ide szervezik, hogy még felejthetetlenebbé tegyék az életreszóló szövetségkötésüket.

Gyönyörű lehet ilyen romantikus "díszletek" között letenni a házassági eskűt és a trópikus környezetben kezdeni az új, házas életet. :) Az esküvői ceremónia előtt egy nagy tengeri kagylóval "kürtöl" a vezető, amit nem csak esküvők alkalmával fújnak meg, hanem minden jelentősebb ünnep alkalmával is. Akinek se fürdeni, se napozni nincs kedve, az fölkeresheti Pearl Harbort, a japánok 1941. december 7-ei légi támadásának színhelyét. A borzalmas csapás szinte álmában érte az USA Csendes Óceáni flottáját. A támadás alig 60 percig tartott, ami után sűrű fekete felleg vonta be Oahu szigetét. Amerika ezen a reggelen lépett be a háborúba...

Végül a következő képre kattintva összefoglalásként tekintsük át újra Hawaii gazdag kirándulási kínálatát és a pihenési lehetőségek hosszú sorát.

Remélem nem unatkoztatok és kedvet kaptatok egy kis Hawaii kiránduláshoz. :)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.