2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Adok-veszek tébolyda

    Mióta az eszemet tudom a Hardveraprón intézem az adásvételeimet, viszont nemrégiben gondoltam egy merészet és kipróbáltam a Facebook-os adok-veszek csoportokat. Van köztük 20-30 ezres tagot számláló is, ráadásul rengeteg ismerősöm hirdet ilyen helyeken, úgyhogy adtam én is egy esélyt a dolognak. Bár ne tettem volna...

    Nálam alap, hogy mindenről fényképet készítek és csatolok mellé egy normális leírást na és persze minden esetben adok meg árat is. Ezzel a lépéssel elkerülöm a felesleges kérdések túlnyomó részét. Legalább is azt hittem elkerülöm.
    Készítettem egy albumot és tettem fel néhány régebbi laptopot (régebbi, értsd: P3 és P4) mivel itt csak porosodnak, majd vártam a csodát. Jöttek is a kommentek ezerrel, de a mosolyom mégsem volt őszinte. Az első jelentkező megkérdezte ékes magyarsággal, hogy "menyi". A második kíváncsi volt hogy "hejileg hol vehető át" (azóta ettől a kérdéstől az arcomról tépném le a bőrt, mert naponta legalább 10x beírja valaki, akkor is, ha egy hozzászólással fentebb már leírtam a választ egy másik érdeklődőnek). A harmadik emberke kíváncsi volt, hogy "csere érdekele", majd mikor megkérdeztem mire (már amikor leírtam akkor megbántam), akkor közölte, hogy "300watos szubcső".

    Folytatás...

    The DJ 9 éve 21

  • Processzorok

    A "gyűjtemény" egyik fele. A másik csapat még össze-vissza hever, de hamarosan elővadászom azokat is. Lassan minden lényegesebb tokozáshoz lesz teszt CPU itthon, így közelítek a célom felé. Meg persze jó bennük gyönyörködni is :)

    The DJ 10 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.