Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Met


Met
nagyúr

P2-es laptopod nincs és hejileg hol vehető át? :DDD

Szerintem a PH biztonságosabb felhasználó szűrés szerint, adtam már el jó pár bútort aproneten még régen és normális arcok jöttek. Mondjuk az ilyesmikre nincsenek ráizgulva a homokiniggerek.
Nem tudom, nekem nem jutna eszember FB-on eladni valamit, max kiírom az üzenőfalamra (vagy minek hívják) hogy az ismerőseim lássák.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#2) Zarah


Zarah
csendes tag

Azért ne felejtsük ki a sorból a tegnapi olx-es delikvenst sem, akinek "az ár nem fontos csak az álapot legyen meg felelö mert sűrgös lenne mára kellene de adig nem tudok el indulni még a cimet nem tudom".

Egyáltalán nem volt aggasztó. :)

(#3) SutPet


SutPet
aktív tag

Én is futottam már össze gyönyörűséges vásárlókkal facebook-on... a telefont áruló nemidénbarnult a kedvencem ilyenekkel mint dualcodeos processzor meg az iphone androiddal és egyéb finomságok...
Amitől még agyérgörcsöt tudok kapni az hogy rámír megvan e még a termék, válaszolok hogy igen megvan és ezután semmi... de még annyi se hogy "tárgytalan" vagy valami...

God must love stupid people, he made so many of them.

(#4) The DJ válasza Zarah (#2) üzenetére


The DJ
addikt

Ja és a másik kedves vásárlót ki ne hagyd: Megvette Jófogáson a még ingyenes házhozszállítással meghirdetett telefonomat, elvitte a futár, majd két napra rá vissza is hozta. Az emberke reakciója: "Ne haragudj, vettem már erősítőt". Mivan? :F

Anyagi kár persze nincsen, csak bukott az ingyenes házhozszállítás, mivel újra fel kell tenni a telefont és már nem él ez a lehetőség. Így pedig senki nem fogja elvinni, mert a szállítási költség a telefon árának fele.

Szabályosan fáj az intelligencia hiánya.

(#1) Met: Akad ilyen gép, de csak 300watos épített szubcshőért cserébe adom oda!!444

Az tény, hogy a PH-n azért jóval magasabb az intelligenciaszint, plusz kevesebb a csaló és a cserekereskedelem se dívik annyira. Az biztos, hogy innen nem pártolok el egyhamar. :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#5) pulyka jocó


pulyka jocó
senior tag

Én most lehet tahó leszek,bocsi, de azon röhögtem hogy meg kéne szurkálni
Hihetetlen milyen emberek vannak..... :W

(#6) alkatraz3000 válasza Zarah (#2) üzenetére


alkatraz3000
senior tag

Nekem sikerült mar eladni Facebookon. A megoldás a lányos csoportok. Ott nevetségesen drágán is vesznek dolgokat. Persze nem verek át senkit, de hat ha nekik jo annyiért, nekem még inkább :) adtam el karcos, kétszínű kábeles sima iPhone 4-et 55-ért. Ami a durva, hogy ki sem probaljak, hanem azonnal fizet és megy. Akár egy androidos iPhone klónt is eladhattam volna.

De természetesen itt is vannak kiírt ár mellet "menyi?" , meg eltűnő vásárlók is...

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#7) #67977536


#67977536
törölt tag

//Irónia On
Milyen szarokról írsz?
Ne írj ilyen hülyeségekről, mert ebből nem fogsz megélni.
befogok törni hozzád és az éjj leple alatt megszurkállak én is.
//Irónia Off

Azóta ezeken nevetek.(már bocs)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehetnek életképesek ezek az emberek a valóságban :D
Sok sikert és kitartást a továbbiakban, bár szerintem nem ér meg az egész annyi szenvedést mint amennyit még a jövőben kiállsz majd. :)

[ Szerkesztve ]

(#8) kmisi99 válasza alkatraz3000 (#6) üzenetére


kmisi99
addikt

Ismerős a dolog, oszt társam mikrofon hibás telefonját hirdette, pár nap után meg is beszéltek találkozót a vásárlóval, a csávó a kezébe nyomja a pénzt telefont elvesz és megy, erre oszt társam hát próbáld már ki legalább.

[ Szerkesztve ]

(#9) Zarah válasza alkatraz3000 (#6) üzenetére


Zarah
csendes tag

Valószínűleg azok a nők, akik egy picit sem értenek ezekhez a dolgokhoz, egy férfinek könnyebben hisznek.

Tőlem viszont volt már, hogy pont egy pasi kérdezte meg, hogy "miaz a hdd, az fontos bele?". :))

[ Szerkesztve ]

(#10) The DJ válasza SutPet (#3) üzenetére


The DJ
addikt

Na az ilyen csoportok a klón telefon biznisz melegágyai. Van, aki legalább annyira korrekt, hogy megemlíti, hogy a készülék csak egy klón, de sokan eredetiként hirdetik, csak aztán elvéreznek a kérdések vagy a képek küldése során (jobb esetben). A kedvencem a klón Iphone, alatta pedig megkérdezte egy delikvens, hogy ez miben különbözik az eredetitől :DDD Végül is alig pár dologban.

A másik izgalmas dolog az 512GB-os eredetinek hirdetett pendrive, de hiába kértem a tulajdonostól h2testw képet, inkább csak törölte a hirdetést és feltette újra. De persze nem hagytam békén, végül már a barátnőjét kérte meg, hogy hirdessen helyette. :) Szerencsére van még 1-2 szakmabeli aki szintén kérte a bizonyítékot a kapacitás meglétéről (és nem, a sajátgépes print screen nem bizonyíték), de valahogy ezek sosem érkeztek meg. Már az is gyanús, hogy 30 ezerért akarta adni, ráadásul a képre ránézve már a méretén is látszott, hogy ez egy fake pendrive, pár GB-os valós kapacitással.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#11) Earl_Muttley


Earl_Muttley
aktív tag

Rasszizmus nélkül mondom, rengeteg ott a dakota...

Eddig hálistennek nem jött ott össze gyanús arccal deal, de átérzem az egész bejegyzést. :D
A klónokat nem bírják kiverni a fejükből... Főleg amikor S3-ért akartak S4 klónt adni, meg ilyesmik. Majd lehet egyszer én is írok erről :D

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#12) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Én mutattam azt a csoportot a hülyét kapok az apróktól topikban? :D Valami rémlik. Ha igen akkor elnézést, én is kikészülök tőlük sokszor :D ;]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#13) haris


haris
őstag

Sajnos a hardverapro sem biztosíték semmire.
Hirdettem már ezt azt, és bizony ejtettek pofára párszor.
Érdi vagyok, de munkámból kifolyólag elég sokat járok bp-en, így fel szoktam ajánlani, hogy találkozhatunk a vevőhöz közeli helyen, mert nekem kb mindegy. Hát nem 1x vártam a megbeszélt helyen és időben kedves PH! társaimat. Az hagyján, hogy nem jön el, de hogy egy SMS-t nem küld, hogy "Meggondoltam!" (Nem. Nem kell "Köszi", vagy "Bocs", csak az a szó elég lenne, hogy legalább nem várjak) Aztán amikor priviben kérdem mi volt, már válasz sincs.
Igaz, hogy sok korrekt emberrel is találkoztam, nem ma regeltem én sem. Nekik hatalmas :R

(#14) 8th


8th
addikt

Ó wazze, de ismerős amit leírtál. :DDD Régebben aktívan hirdettem a filléres vackaimat HWapró mellett Facebok műszaki adok veszek csoportjaiban is. Ha valaki igazán jól akar mulatni lépjen be a Hangfal/Erősító Piac az Erősítő-Hangfal és a Hifi Hangtechnika adok-veszek csoportokba. A jókedv garantált! Bármit felraksz tényleg akármit az első kommentek random sorrendben többnyire ezek:

"hányvatos"
"ara"
"menyi"
"mi a aja"
"menyi a aja"
"mi a utolso ara"
"holvan ez"

Röhögök néha akkorákat a sok degenerált iq bajnokon. Egyik másik szó szerint a saját nevét se tudja leírni. A számtech csoportokban jellemzően ugyanezek a seftesek vannak jelen és napszaktól függetlenül ott gubbaszatanak a gép előtt. Ezek nem járnak iskolába/dolgozni vagy mi a tosz?

(#11): Kb. 70%-ban ők vannak ott igen. De a nem dakoták túlnyomó többsége sem különb.

(#15) Earl_Muttley válasza 8th (#14) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Fogalmazhatunk úgy is, hogy ott rengeteg a BUTA ember. Nem hülye, buta...

A Z-met adtam ott el egy tisztességes embernek, és ezzel kifújt kb...

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#16) Apollyon


Apollyon
Korrektor

A helyzet az, hogy frászbuk accountja mindenféle jöttment szemétnek is lehet, és ahogy látom van is. A másik, hogy ez kb egy azonnali üzenetküldő rendszerré nőtte ki magát, így egyszerűbb csak oda valamit "beböfögni" azt lelépni. Itt a ph-n legalább van moderáció.

Amit akartam mondani ezzel, hogy a fb már olyan mint az utca.. Azért az utcára meg nem szívesen állsz ki és árulsz dolgokat, bár ha jó helyre állsz ki akkor még esélyed is lehet :DDD

De az amit leírtál, olyan volt mintha a nyóckerben kirándultál volna..

Egyébként meg hihetetlen, hogy milyen jóhiszemű vagy.. simán elküldted egy fb-os ismeretlennek a portékát. Én ezt biztos nem csináltam volna, max itt a PH-n, valami nagyobb ranggal, vagy ismerősebb avatarral rendelkezőnek, akiről keresve sem olvastam semmi rosszat.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#17) The DJ válasza Apollyon (#16) üzenetére


The DJ
addikt

Na igen, kockázat az mindig van, de azért vannak pozitív tapasztalataim is szerencsére. Sok olyan hozzá nem értő egyén van, aki csak ezekből a forrásokból tud vásárolni és nekik nagy segítség lehet, ha egy korrekt eladó korrekt termékeivel találja szembe magát, mert az ilyen csoportokban ugyanannyira kevés a korrekt eladó, amennyire a korrekt vásárló. Legutóbb egy gyerekét egyedül nevelő anyuka keresett meg, hogy olcsó laptopot szeretne a kisfiának karácsonyra, de nem ért hozzá és nem tudja mi merre hány méter. Ajánlottam neki egy gépet, elmagyaráztam mindent, majd megbeszéltük az adásvételt és minden problémamentesen zajlott. A megvételt követően pedig érkezett egy kép amint a kisfiú sírva szorongatja a laptopot és szinte azóta sem ment tőle fél méterrel messzebb :) Na az ilyen sztorik miatt nem hagytam még fel a Facebookos hirdetésekkel. Az biztos, hogy erőteljesebben fogok szűrni a jövőben és bármennyire is kegyetlenül hangzik, de nem fogok mindenkinek elküldeni mindent a saját költségemre. A minimális elvárásom annyi, hogy képes legyen egy mondatot hiba nélkül leírni és azért legyen meg a minimális korrektség, tisztelet és szimpátia.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#18) Ed3r_X_ válasza The DJ (#17) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Maximális egyetértés. Nekem is érdeklődött egy dakota a DDR2-es RAM-omra, inkább azt mondtam, elvitték. Már kezdte, hogy ha erre járnak a tesókkal..

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#19) nakos1212 válasza Ed3r_X_ (#18) üzenetére


nakos1212
senior tag

én is hirdettem pár cuccot, bár ne tettem volna.
1. szerintem sokkal több analfabéta van Magyarországon, mint amennyit mérnek, elég benézni egy ilyen csoportba
2. még pincsikutyára is cserélni akarta a gépházamat egy 12 éves kisebbségi, nem fogadtam el, kaptam is privátba, illetve kommentbe fenyegetéseket (értitek, egy profilkép alapján nyeszlett cigánygyerektől)

[ Szerkesztve ]

(#20) The DJ


The DJ
addikt

Mai agyameldobom:

Hirdetek néhány P3 notit. Ír egy "nekedcsakrolika nekedcsakrolika" (alias csajozos riolika) nevű egyén, hogy "sya megvane még a leptop". Persze fogalmam sincs melyikre gondol, mert nem írja oda, tehát legyek gondolatolvasó. Rákérdezek, hogy melyik géppel szimpatizál, erre beír egy árat. Még jó, hogy így is 3 gép van versenyben. További 10 perc barkóba után kitaláltam melyik gépre gondol, de az pont jegelve van, erre bemásoltam neki hogy mi van még. A listában van egy Maxdata Mbook 1000T típusú kis noti, mellette az ára.

NCSRNCSR: "1000 ft mien" ( :W )
Én: "Az 1000T a gép típusa, nem az ára."
NCSRNCSR: "de megyi az ára" ( :W )
Én: "Ott van mellette az ára. 4.500 forint."
NCSRNCSR: "ijen álo géped nics ?"
Én: "Nincs."
NCSRNCSR: "leptop ra csere"
Én: "Nem cserélek."
NCSRNCSR: "mié"
Én: "Mert eladni szeretném a gépeket."
NCSRNCSR: "adnák egy pc 4 es gépet"

Fáj. :O

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#21) 8th válasza The DJ (#20) üzenetére


8th
addikt

Próbáld ki, hogy ha valaki egy "menyi" hozzászólással indít visszaírod neki az épp aktuális a pontos időt. Ezen általában úgy meglepődnek vagy nem értik a dolgot, hogy nem írnak többet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.