2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mixed Feelings 3 - Hope

    Az elmúlt napokban ezen dolgoztam és hát itt az eredmény: Mixed Feelings 3 - Hope

    Nemsokára megy fel Youtube-ra is.
    Stílus a szokásos: Deep-house
    Letöltés engedélyezett Soundcloudon és a tracklist is megtalálható ott.

    És most látom, hogy ide csak az első mixet tettem ki, úgyhogy belinkelem a másodikat is, hátha valaki ellenállhatatlan vágyat érez a meghallgatására :)

    Mixed Feelings 2

    The DJ 11 éve 3

  • Logitech Anywhere Mouse MX

    Az egyik legjobb egér (számomra). Kényelmes, ergonomikus, pont a megfelelő mennyiségű extra gomb van rajta, a szoftvere is okos és tényleg minden felületen kifogástalanul üzemel. Ebayről rendeltem, pár nap leforgása alatt kézhez is kaptam. És nagyon jó áron.

    Ha esetleg valakit érdekel, akkor: [link]

    The DJ 11 éve 0

  • Szentkirályszabadja - Szellemváros

    (Az öt emeletes szolgálati lakások)

    (Az általános iskola)

    (A színház (ami sajnos leégett))

    További fotók: [link]
    (Sokat ne várjatok, lóhalálában készítettem őket rohanva, össze-vissza kattintgatva.)

    Eltöltöttünk itt ~ 2 napot. Nagyon izgalmas, kalandos és eseménydús 2 nap volt. Az autónk bekrepált, este 10-re értünk oda, "szállást" kellett keresni a sötétben és a környezeti tényezők sem könnyítették meg a dolgunkat. Végül egy 5 emeletes 5. emeletén vertünk tábort, majd hajnalban felderítettük a környező épületeket. Sajnos nagyon elszámítottuk magunkat és másnap alig volt időnk készíteni pár képet és körberohanni pár épületben. A színház nagyon tetszett a kis csoportunknak és az iskola is mély nyomot hagyott bennünk a falrajzaival.

    Folytatás...

    The DJ 11 éve 4

  • Engedd el

    Fekszem az ágyon. Lassan lélegzem. Ritmusosan beszív, majd nyugodtan kifúj. Figyelem, ahogy a levegő beáramlik a tüdőmbe és észreveszem, ahogy önkéntelenül távozik. Az elmém persze zakatol. Számára nincs pihenő. Problémák és megoldások, vágyak és sóhajok. Amilyen békés pillanatnak tűnik ez kívülről, legalább akkora odabenn a zűrzavar. Próbálok úrrá lenni rajta, de hiába. Kérdőjelek és pontok, óhajtó és felkiáltó mondatok. Nem tudom lecsendesíteni magam. Még mindig várok, még mindig akarok, még mindig sóvárgok. Elszomorít ez a felismerés. "Hát semmit sem tanultam?" Elveszettnek érzem magam. Magányosnak. Hallom odakinn a szélben összesimuló falevelek neszeit. Én is megrezzenek. Alszik a város, csak én vagyok ébren. Csak az én elmém zakatol. Félelem, dac, vágyakozás, harag, önkínzás és fájdalom. Sokszínű elegy. Kiválasztok közülük egyet és a helyére pakolom, de nem szűnik a káosz. Túl nagy a zaj és nincs semmi, amivel elcsitíthantám önmagam.

    Folytatás...

    The DJ 11 éve 7

  • Lowepro Flipside 400 AW

    Ma végre megérkezett. Nagyon tetszik, nagyon kényelmes és végre mindent egy helyen tudhatok anélkül, hogy attól kellene tartanom, hogy valaminek lába kél. A tripodnak is szorítottak rajta helyet és még "esőkabátot" is kapott, így ha hirtelen rákezdene szakadni, akkor csak előkapom a kis rekeszből, ráhúzom és mehetek tovább. Nálam ez most 5 csillag és bátran ajánlom bárkinek, aki egy tágas, kényelmes, minőségi és sokoldalú fotós táskát keres.

    The DJ 11 éve 4

  • The Walking (And Talking) Dead

    Oké, negyedjére nézem ezt a videót, de még mindig nem bírom ki röhögés nélkül:

    Megfelelő angol tudás és Walking Dead ismeret ajánlott. Először a könnyem is folyt végig. Mekkora elborult elme kell már ahhoz, hogy valaki ilyesmit találjon ki? :D

    "And that's how they do it...on Broadway." :DDD

    The DJ 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.