2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csernobil 2.0?

    "A zaporozzsjei atomerőműben történt “malőr” kapcsán a kijevi udvar a legszigorúbb titkolódzást rendelte el. Az égvilágon semmiféle információ nem adható a történtekről. A városban több robbanásról beszélnek, de nem “terrorcselekményről”! A jelleget illetően azért mindenki megjegyzi, hogy az nem “pripjatyi” (csernobili) forma volt, ám nagyobb veszélyről suttognak.

    Az okot illetően az látszik a legvalószínűbbnek, hogy az egyébként orosz típusú reaktorba amerikai fűtőanyagot raktak, ami pedig nem igazán kompatibilis.

    Közvetlenül az esemény bekövetkezte után egy mérnök az erőműből azt telefonálta haza, hogy “igen komoly a baj, megtesznek mindent, de nem tudja hogy ez mire lesz elég!”

    Többen emlékeztetnek, hogy szeptemberben az erőműben járt a Greenpace egyik szakértője, Toby Myunhmayer, aki elborzadt a tapasztaltaktól, és tragédiák sorozatának bekövetkeztét jósolta a látottak alapján. Myunhmayer akkor kijelentette, hogy az amerikai fűtőanyag betáplálása a reaktorba több mint veszélyes. A csernobilit sokszorosan meghaladó mértékű katasztrófa fog megtörténni, amely Európa jelentős részét fogja tönkretenni!

    Odesszában, Zaporozzsjéban, és az erőmű ellátási körzetében időszakos áramkimaradások vannak, és továbbra is várhatóak.

    A kijevi udvar mára ígért valamiféle tájékoztatást."

    Folytatás...

    Sztbeni 9 éve 53

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.