2020. április 7., kedd

Gyorskeresés

Nokia E52 (Vicc)

Írta: | Kulcsszavak: nokia . e52

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A most leírtakat viccnek szánom. Semmi sem igaz ezek közül, hanem az E52 topikban a sok hülyeségre szánom válasznak.

Bele is kezdenék:

Figyelem! A Nokia értesíti a vásárlókat, hogy az E52 alapcsomagját a következő dolgokkal egészíti ki:

- pillanatragasztó
- külön csatlakoztatható mikrofon
- külső antenna
- papírzsebkendő
- tájékoztató, amiben a következő kérdésekre válaszolunk:

- Ha megnyomom a tetején az ezüst gombot, akkor miért világít?
- Mi az a nagy fehér izé a csomagban? Mire jó?
- Miért microUSB-s a töltő?
- Ha halkan szólok bele, akkor miért nem hallja a másik fél?
- Miért mozog az alja?
- Miért ugrik szét, ha leejtem?
- Ha nincs térerő, miért nem tudok telefonálni?
- Miért nem autofocusos a kamera?
- Mi az a 3G?
- Miért pont ezek járnak a telóhoz?
- Miért rezeg?
- Miért nincs multitáccsos kijelző?
- Miért nincs pinkben? És fosszínben?
- Miért nem talál a teló hálózatot a pincében?
- Mi az a WiFi?
- Mikor jön az új szoftver?
- A Trénél vettem a telót és megpróbáltam beletenni a Vodkás kártyámat, de nem megy vele. Miért?
- Megvegyem a telót?

Hozzászólások

(#1) old rocker


old rocker
(veterán)

öööö .... én két hónapja vettem, de tegnap kicsit berúgtam a haverokkal és ...szóval, nem bírtam tartani a vizeletem, és elázott a telefonom is a zsebemben.
Szerintetek a napon szárítsam ki, vagy vasalóval inkább?
Mellesleg elég tré telefon,hogy másfél liter vizelettől elhalkul. Én legalább 8 sört megittam és még tudtam hangosan beszélni...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#2) No-kia válasza old rocker (#1) üzenetére


No-kia
(őstag)

ez ciki :W

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#3) old rocker


old rocker
(veterán)

.

Sziasztok!

Szeretnék mostanában venni egy E52-t és lenne pár kérdésem.

Gyárilag milyen tartozékokat adnak hozzá?
Valóban rosszul hall a másik fél telefonálás közben?
Akksija meddig bírja?
Van valami "gyári" hibája?
Mennyire vagytok megelégedve vele?

Nagyon tetszik a telefon, de sok rosszat is hallottam róla, nem tudom, hogy érdemes-e beruházni egy ilyenre. A válaszokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#4) Sztbeni válasza old rocker (#1) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

:DD

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#5) old rocker válasza old rocker (#3) üzenetére


old rocker
(veterán)

Önnek, a telefonhoz adunk gyárilag még két E52-est. Mindegyik a közelgő Mikulásra való tekintettel AKG headszettel,DVD lejátszóval és MG42-es géppuskával van kiegészítve.
A halkulásos panaszokat megelőzendő van benne egy beépített lovasfutár nagyothalló készülékkel, és egy szócső. Utóbbi a donor, előbbi az akceptor készülékhez.
Az akksija világbajnok. Feljegyezték,hogy hauptman Schumaher készüléke egy töltéssel bírta ki El-Alaimentől Berlin ostromáig úgy, hogy közben diktafon üzemmódban rögzítette a führer minden szavát,amelyet később A bukásc.filmhez használtak fel.
Egy gyári hibája van:hajlamosítja az embereket,hogy baromi kérdéseket tegyenek fel. Ugyanakkor utcai harcokban néha elakad benne a töltény és a hátlap nem bírja a páncéltörő gránátot.
A felhasználók általában nagyon boldogok lennének,csak mindig arra kell válaszolniuk:nektek is lötyög az előlap?

Tisztelettel:
Dr. Yukka Pukko Keinen Veinemöinenn Trebics (az igazi)
Nokia Konszern

Nokia. (Ps.: nekem Samsungom van,az megmutatja az ázsiai kistigrist is...)

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#6) Tutivesztes


Tutivesztes
(tag)

Sziasztok!

Ide írok, hátha tud valaki megoldást a problémámra. Holnap vásárolnék egy ilyen telefont, csak nem tudom, megéri-e? Az akksi meddig bírja ha nem használom? A régi telefonommal az volt a baj, hogy ha bekapcsoltam világított, ami zavart. Ez is csinálja? Szoftverfrissítés már jött ki hozzá? Miért? Miért nem? Én feketében rendeltem meg, az hamis? Miért?
A vegyiparban dolgozom, ezért elengedhetetlenül fontos hogy bírja a savas közeget. Kipróbálná valaki a sajátján hogy miként reagál a kénsavra? Nem találtam erre utalást a Nokia honlapján, pedig fontos lenne. Köszönöm a válaszokat, nincs időm visszaolvasni, bocsi.

Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

(#7) gabor85 válasza old rocker (#1) üzenetére


gabor85
(őstag)

váááá. te aztán tudsz élni:D

(#8) old rocker válasza Tutivesztes (#6) üzenetére


old rocker
(veterán)

Tisztelt tuttivesztes!

Nyugodtan vásárolja meg a telefont,mert sz@rt sem ér. Az akksi sajnos az Ön által leírt intenzív igénybevételt nem bírja hat percnél tovább,de azért nem értjük az Ön igényeit sem: bátorkodok emlékeztetni,fogyasztási termékeket előállító cég vagyunk,nem a Vöröskereszt!
A régi telefonjával kapcsolatban ismertetett probléma az e52 esetében nem fog előfordulni, mert semmilyen fényforrással nem rendelkezik a készülék, speciális energiatakarékossági szoftverszabadalmunk miatt.
A szoftverfrissítést a telefon megjelenése előtt kiadtuk, ezért az utólag már nem érhető el; vette volna meg a készüléket már a megjelenés előtt!
A készülék kiváló tulajdonságai közé tartozik,hogy savas közegben osztódással szaporodik.
Köszönjük, hogy kérdésével megtiszteltük magunkat:

Yukka Pepponen Kalevala Finn Dingi

Üzletág elágaztató igazgató
Nokia

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#9) csab2


csab2
(veterán)

Ezeket megérte elolvasni :)
Köszönöm mindenkinek!

Gigabyte Brix GB-Bace-3160, iPhone 11 Pro Max, Alpple Watch Series 4, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10) old rocker


old rocker
(veterán)

Tisztelt Nokia telefon felhasználók!

Mielőtt olyan sületlenséggel bombáznak minket,hogy mikor jelenik meg új szoftver, vagy lefagy a készülékük, meg elhalkul,meg lötyög, nem gondolnak arra,hogy nekünk is vannak problémáink??? Hogy mi is emberek vagyunk???? Küzdelmes életünket tovább súlyosbítják az Önök unos-untalan nyavalygásai? Hogy már tiszta depisek vagyunk a reklamációiktól???

Vegyünk például engem. Tegnap például váratlanul észrevettem,hogy a15 éves lányom nagy valószínűséggel terhes és nem csak náthát kapott el attól a Laipainnen gyerektől a szaunában. Úgy ért, mint derült égből afadding-jelenség. Bár a lányom azt mondja, még csaknyolc hónapos terhes és van időm felkészülni a nagyapaságra, most,hogy jobban megnéztem profilból, van az 13 hónapos is. Apropó,szauna. A szaunában a vödör hideg vizet,amiben a fűzfa virgácsokat szoktam mártogatni,amivel aztán csapkodom magam, az anyósom kicserélte forróvízre.Most úgy nézek ki,mint akinek övsömörje van. Apropó, anyós. Van Önöknek szíve arrapanaszkodni, nehezen hallják Önöket, meg elhalkul a telefon??? Ha tudnák,mekkora kincs egy ilyen telefon telefon, amikor az embernek van egy félig süket és teljesen hülye anyósa. 10 évet adnék az életemből, ha vissza tudnám szoktatni a feleségem anyját,hogy az E52-sen keresztül beszéljen velem!!! De tegnap ráült afertelmes nagy 3.14 csájával és az darabokra tört. Aztán fél óráig hisztizett velem, hogy biztos az én műfogsorom volt és így akartam beleharapni a seggébe. Pedigcsak neki van műfogsora. Arról nem beszélve, hogy én inkább fűbe harapnék,mint a mama seggébe, ha választani lehetne. Maguk meg jönnek nekem azzal, hogy ha leejtik ... próbálnák ki az én anyósom feneke alatt,amivel még ráadásul Jericho összes kürtjét is játszik, kiváltképpen káposztaleves után... Apropó,valamelyikük írta, hogy a Rammsteint hallgatva egalizálódni tűnik a dinamikus meg kevésbé dinamikus rész. Hát hallgatná az én anyósom szellentése hangjának az ívét ... majd áldaná a mi gyári mp3 lejátszónkat,azt legalább le lehet halkítani és nem kell utána fél napig szellőztetni. Meghogy lötyög az előlap...Nagy dolog...Nem akarom magukat a házaséletem intimr észleteivel traktálni, de ... a feleségem 9 fiút és 4lányt szült nekem,pedig egyiket se kértem...na, ott most már van lötyögés... és nyikorgok is hozzá rendesen, amikor rám tehénkedik. Szóval ne szóljanak egy rossz szót se... Meg hogy meddig bírja az akkumulátor ... Boldog ember volnék,ha az anyósom pacemakerje négy nap alatt lemerülne ... a feleségemet meg nem kellene 3 naponta töltenem... Lefagyás... Nevetséges. A múltkor elaludtam az udvari budinkban és a vizeletemnél fogvaodafagytam a pöcegödörhöz.Na, aza lefagyás. A fiam úgy mászott alám a ... szóval, nagy szarban voltunk és a forrasztólámpával tudott kiszabadítani,amitől leégett a jobb herém meg az egész fanszőrzetem...ne hasonlítsák már ehhez az akksi ki-be vételét!
Meg e-mailkliens problémák. És amikor a szomszédom lelőtte a postagalambjainkat? Tegnap találtam meg az üzenetet, hogy apám 16 éve meghalt, mehetek temetni ...
Nem tudják maguk,milyen jó dolguk van ezzel az E52-vel ... csak panaszkodnak,csak panaszkodnak és közben észre sem veszik,hogy a finn is ember!!!

Yukka Peppoinejnen Vejnemöjnen Nokianeinnen Lejmoilejnenn

PR maineidnedzseineinenn
Nokia konszern

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.