2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Új szerzemények

    Sikerült szereznem két új gyönyörű mezt ebben a hónapban: egy Juvét és egy Manchester Cityt. Tennék is fel róluk képet:

    City mez:
    Előről
    Hátulról

    Juve mez:
    Előről
    Hátulról

    Milyenek szerintetek?

    Sztbeni 12 éve 6

  • Beteg vagyok, de az élet csodás!

    Aki nem jött volna rá, a Kovbojok remek számából idéztem. Most én is így vagyok. Beteg vagyok. De örülök neki :D . Nem kell iskolába mennem. Nem is hiányzik. Már nagyon elegem volt. Az elmúlt napokba meg nagyon kikészítettek a tanárok. Nem mondja el, hogy beírta az egyest, de a fogadóórán szülőnek boldogan meséli. Az osztályom se hiányzik. Szomorú ezt mondani, de ha nem látnám őket többet az életbe, akkor sem hiányoznának. Ez van.

    Sztbeni 12 éve 0

  • Mi legyen?

    Na, szóval az van, hogy úgy terveztem, hogy karácsonyra veszek egy Nokia N8-at vagy 701-et. Mivel ez tuti nem jön össze, mert csóró vagyok, ezért segítséget szeretnék kérni, hogy mi legyen?

    1. Várok, és 1-3 hónappal később olyat veszek, mint terveztem.

    2. Veszek karácsonyra egy Nokia 500-at.

    3. Januárban veszek egy Nokia 603-at.

    Ti melyik mellet döntenétek? Ja, fontos: mennyivel tud kevesebbet a 603 a 701-nél? Melyiknek karcálló a kijelzője?

    A válaszokat előre is köszönöm.

    Sztbeni 12 éve 6

  • BRUTÁLIS!

    Sokszor hallani, hogy a huligánok miket csinálnak meccseken. Ezt sose tartottam rossz dolognak, mondván hozzátartozik a meccs hangulatához. De hogy szurkoló játékost támad meg, ráadásul hátulról, sunyin és minden ok nélkül, na az már durva. Tegnap ez történt a Petrolul Ploiesti - Steaua Bucuresti meccsen.

    VIDEÓ

    Történet: A Steaua 1:0-as vezetésnél teljesen jogosan kapott egy tizenegyest. Ez nem tetszett az egyik drukkernek, befutott a pályára, majd hátulról ököllel beütött egyet George Galamaznak, aki elterült a földön, kórházba szállították, és utólag kiderült: járomcsont törést szenvedett. Ekkor a csapat játékosai megtámadták teljesen jogosan azt a kis gerinctelen férget, Martionvic például erőből fejberúgta. Ekkor a bíró pirosat adott neki (nem értem miért), ez nem tetszett a többieknek, kapusuk Stanca meg is támadta a bírót. Mehetett ő is zuhanyozni. A tizenegyes elvégzése után (Costea értékesítette), a szurkolók petárdával megdobták a csereként beállt Tatarusanut. Őt is a mentő vitte el, ha minden igaz komolyabb sérülés nélkül megúszta. Ekkor már a teljes csapat ott volt a pályán, a bíró le is fújta a meccset, a zöld asztalnál fog döntés születni. A Galamazt megtámadó drukker ellen büntetőeljárás indult, remélem jó sok ideig fog a sitten rohadni.

    Folytatás...

    Sztbeni 12 éve 56

  • Mezeim

    Gondolom megosztom milyen focimezeim vannak:

    Horvát válogatott mez. Sajnos nem eredeti, a tengerparton vettem, de gondoltam felteszem ezt is, mert jó anygól van, és jól is néz ki.

    Eredeti tavalyi Barca mez, szerintem nagyon jól néz ki, és az anyaga is rendben van. Ja, és jó emlékek fűznek hozzá, pl. Barca-Real 5:0, BL győzelem, stb.

    Idei Barca mez, azért Pedro névvel vettem, mert Pedro szerintem a világ egyik legjobb játékosa, de nem becsülik meg eléggé. A mez nagyon megosztja az embereket, van akinek nagyon tetszik, van aki szerint bűnronda. Szerintem szép. sok kritika érte az új Nike mezeket, hogy magába szívja az izzadságot. Kipróbáltam, szerintem is sajnos így van :O .

    Folytatás...

    Sztbeni 13 éve 18

  • Népsport blog

    A Népsporton nyitottam egy blogot, de egy dolgot nem értek: hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne az egész cikket írja ki a főoldalra, csak egy részletet, és hajtani lehessen. Előre is köszönöm a segítséget :)

    Sztbeni 13 éve 3

  • FIFA 12

    Megvettem a FIFA 12-őt, és próbáltam telepíteni. Na ez az Origin nevű micsoda ki is készített. Elkezdte telepíteni, majd megállt. Újraindítom a gépet, ekkor a játékot már nem a CD-ről telepíti, hanem szedi le a netről. Nagyonjó, 65%-nál tart, 1 óra és 10 perc van még hátra. Miért nem volt jó CD-ről? Ezután ha újra akarom telepíteni, akkor is csak netről fog menni?

    Aki nem tudná, ez az Origin olyan, mint COD-nál a Steam. A másolás ellen van ez is.

    Sztbeni 13 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.