2019. július 16., kedd

Gyorskeresés

Eddigi mobiljaim

Írta: | Kulcsszavak: nokia . siemens . t-mobile . westel . vodafone . se . sony ericsson . alcatel

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sokan már megosztották, hogy milyen mobilokat használtak eddig. Most én jövök :) :

1. Alcatel One Touch Max Dual Band

Ez volt életem első mobilja. 2003 tavaszán kaptam a nagypapámtól :) . Westel Domino csomagban használtam. Szép nagy teló volt, és strapabíró. Nagy antennájának köszönhetően olyan helyeken is talált térerőt, ahol sok más már nem. Szerettem. A mai napig is megvan, múltkor sikerült bekapcsolnom, de sajnos az akksija kb. 2 percig bírja.

Siemens C55

A második mobilom volt, 2004. februárjában szereztem. Nagyon szerettem. 2006. februárjában korizás közben beleesett a Balcsiba, utána egy ideig jó volt, majd felmondta a szolgálatot.

Sony Ericsson K700i

Na, ez nagy csalódás volt. Miután tönkrement a Siemensem, kinéztem magamnak, és meg is vettem. Elején nagyon tetszett, de hamar jelentkeztek a típushibák. Erről külön cikket írtam. Ezt ITT tekinthetitek meg. Amúgy ennél a telónál váltottam Vodára, amit azóta sem bántam meg.

Nokia 6234

A Sony Ericsson K700i után megfogadtam, hogy SE-t többet nem veszek. A választás végül a 6234-re esett. 2007. decemberében meg is vettem. A teló nagyon tetszett, a mai napid is megvan. Egyedül a bekapcsológomb romlott el, és így attól indul ha beteszem az akksit. Idén tavasszal is használtam, amíg az új telóm szervizben volt.

Nokia E52

A mostani telóm. Tavaly karácsonykor vettem. Miután megjelent, már tudtam, hogy ilyet akarok. Kicsit elbizonytalanított a fórumban a sok fika, de megvettem, és nem bántam meg. A Symbian nagyon bejön, a kamerája se rossz. WiFi tökéletesen működik.

Ki lesz a következő?

Na, ezt még én sem tudhatom, de már tudom, hogy mire vágyom: Egy Nokia N8-ra!

Hozzászólások

(#1) Cucuska2


Cucuska2
(őstag)

neked a 6234-nél nem lötyög a védőplexi? Például ha valami ragadós dologgal nekimész, akkor nem jön kijebb?? Mert nekem ez volt a problémám és egyszer a zsebemben meghalt.

(#2) Sztbeni válasza Cucuska2 (#1) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

Nem lötyög. Én elégedett voltam vele.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#3) vans?


vans?
(őstag)

Nekem is volt Alcatel One Touch-om, es 6234-em, es E52-t szeretnek. :)

(#4) iphoneresell


iphoneresell
(lelkes újonc)

Olyan Siemensem nekem is van kb 1 órás akksival :P

Crysis,Crysis Warhead/Wars,Crysis2! pü!!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.