2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Eurovízió 2012

    Tudom, hogy már lejárt lemez, de azért érdekelne, hogy kinek melyik dalok tetszettek a legjobban, illetve a legkevésbé :) . Az én listám:

    1. Svájc (nem is értem, hogy miért nem jutottak döntőbe)
    2. Izland
    3. Macedónia
    4. Oroszország
    5. Románia
    6. Moldova
    7. Fehéroroszország
    8. Török
    9. Szerb
    10. Görögország

    Legrosszabb: Izrael

    A svéd nem volt rossz, de nem is tetszett különösebben, a magyar szerintem nem volt nagy szám. A monetenegrói meg az osztrák meg annyira szar volt, hogy már jó :DDD

    Sztbeni 12 éve 3

  • 3G 900 Megahertzen

    Elérkezett hát ez is. Sok év után végre használható a 3G lefedettség az országban. Pár éve amikor Erdélyben voltam, irigykedve figyeltem, hogy ott a legkisebb falvakban is van 3G. Ma már majdnem ez van itthon is. Ugyanis a Vodafone az országban elsőként áprilisban elindította a 3G-t 900 MHz-n. Gondoltam ki is próbálom. Tapasztalatok röviden: nagyon jó! Ahol eddig csak GPRS volt, ott is tökéletes. A másik kettőnek csak EDGE van, de a Vodának megy a 3G. Egyedül a határok mentén nincs. Szerintem aki teheti, próbálja ki, nem fog csalódni ;) .

    Lefedettség

    Sztbeni 12 éve 0

  • Mobilozás Romániában?

    Úgy néz ki, nyáron megyek Erdélybe, és gondoltam kéne vennem ottani SIM-et, mert lényegesen olcsóbb lenne. Tudom, írtam erről én is egy cikket, de azóta sok minden változott, és két éve én sem jártam arra. Nézegettem mind a négy szolgáltató oldalát, és jó árakat találtam. De nem tudom pontosan mit vegyek. Kérdeztem már meg sok mindenkit a tapasztalatokról, de minél több vélemény érdekelne. Különösen az Erdélyieké. Mi a vélemény? Mit ajánl? Előny-hátrány?

    Sztbeni 12 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.