2019. július 22., hétfő

Gyorskeresés

BRUTÁLIS!

Írta: | Kulcsszavak: steaua . galamaz . román . brutális

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sokszor hallani, hogy a huligánok miket csinálnak meccseken. Ezt sose tartottam rossz dolognak, mondván hozzátartozik a meccs hangulatához. De hogy szurkoló játékost támad meg, ráadásul hátulról, sunyin és minden ok nélkül, na az már durva. Tegnap ez történt a Petrolul Ploiesti - Steaua Bucuresti meccsen.

VIDEÓ

Történet: A Steaua 1:0-as vezetésnél teljesen jogosan kapott egy tizenegyest. Ez nem tetszett az egyik drukkernek, befutott a pályára, majd hátulról ököllel beütött egyet George Galamaznak, aki elterült a földön, kórházba szállították, és utólag kiderült: járomcsont törést szenvedett. Ekkor a csapat játékosai megtámadták teljesen jogosan azt a kis gerinctelen férget, Martionvic például erőből fejberúgta. Ekkor a bíró pirosat adott neki (nem értem miért), ez nem tetszett a többieknek, kapusuk Stanca meg is támadta a bírót. Mehetett ő is zuhanyozni. A tizenegyes elvégzése után (Costea értékesítette), a szurkolók petárdával megdobták a csereként beállt Tatarusanut. Őt is a mentő vitte el, ha minden igaz komolyabb sérülés nélkül megúszta. Ekkor már a teljes csapat ott volt a pályán, a bíró le is fújta a meccset, a zöld asztalnál fog döntés születni. A Galamazt megtámadó drukker ellen büntetőeljárás indult, remélem jó sok ideig fog a sitten rohadni. Gigi Becali ki is jelentette: mindent megtesz, hogy ez így legyen. A petárdát bedobó szurkolót még keresik. A csapat is büntetésre számíthat, valószínűleg zárt kapus mérkőzések és pénzbüntetés lesz. Martinovic és Stanca szerintem azt tette, amit kellett. Kiállt a társai mellett. A bíró is felelősségre vonható: miért nem fújta le már az ütésnél a meccset, sokkal inkább azzal volt elfoglalva, hogy lapokat osztogasson. De minden rosszban van valami jó: kiderült, hogy van még ember, akire számíthatnak a társak ha baj van. A Steaua játékosai közösen támadták meg a társukat bántalmazó drukkert. Ilyet nem biztos, hogy sok csapatnál látna az ember (gondolok itt a Dél-Amerikai légiósokból álló csapatokra, azok a zsoldosok nem hiszem, hogy kockáztatnák a karrierjüket egy ilyen miatt). Martinovicot már a szurkolók is nagyon megszerették a tegnapi meccs után. Ez egy igazi csapat!

Hozzászólások

(#1) Sztbeni


Sztbeni
(őstag)

Vélemény?

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#2) dízelracer


dízelracer
(senior tag)

Románia ... :DD

(#3) Sztbeni válasza dízelracer (#2) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

ez mindenhol megtörténhet.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#4) dnelb


dnelb
(PH! addikt)

Rúghatott volna 3xor nagyobbat a fejébe.

(#5) Sztbeni válasza dnelb (#4) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

megérdemelte volna.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#6) Sztbeni


Sztbeni
(őstag)

Egy jó cikk a történtekről

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#7) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A rendbontót lefogták, elvitték, feltételezhetően megkapja büntetését.
Tény, hogy csúnya dolog volt, amit tett, de ez nem jogosítja fel a játékosokat arra, hogy megrugdalják. Minden játékost, aki benne volt a "buliban", egy életre eltiltanék a sporttól. Menjenek kapálni, vagy bányásszanak szenet, aztán a kocsmában össze is verhetik, rugdalhatják egymást.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Sztbeni válasza Vakegérke (#7) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

Most teljesen egyetértek Gigi Becalival. Ezt nyilatkozta:

„Elfogadhatatlan, ami történt. Még két pirosat is kaptunk. Hasonló az eset ahoz, amikor ellopták az autómat, mégis engem hurcoltak meg. A huligánt helyben meg kellett volna verni úgy, hogy kómásan szállítsák a kórházba. Mit kellett volna a játékosoknak tenniük? Várjanak, ameddig mindenki kap egyet a fejére? És ha kés lett volna az elkövetőnél?”.

Én véleményem:

A biztonságiak nem sok mindent tettek. Ja, és boxerrel ütött az elkövető. Ha nem rúgják fel, még 2-3 embert legalább leüt. Az ilyennel az kellet volna csinálni, hogy ott helyben falhozállítani, és egy tár lőszert beleereszteni.

[ Szerkesztve ]

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#9) Sztbeni


Sztbeni
(őstag)

Én kizárnám a csapatot az elsőosztályból. Lehet, hogy nem a csapat tehet róla, de valami büntetés kell. Elvileg minimum 4 meccsre kizárják a csapatot, ha nem többre, az egy hónapja átadott 17 millióból épített stadionjukban meg valószínű, hogy akár egy évig nem játszhatnak.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#10) dnelb válasza Vakegérke (#7) üzenetére


dnelb
(PH! addikt)

Jah értem, szóval ha melletted agyonveri valaki a barátodat, hagyod, majd a rendőrség elrendezi. LOL
Erre meg +1 : A huligánt helyben meg kellett volna verni úgy, hogy kómásan szállítsák a kórházba. Az ilyen hátulról támadó nyomorék nem is érdemelne mást.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.