2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 18!

    Végre, eljött ez is. 18 éves lettem. Mióta várom. Nem kell többet rejtegetni a piát :) . Meg a drága sarki bolt helyett a TESCO-ban is megvehetem ;]

    Sztbeni 11 éve 8

  • Valentin-nap

    Valentin-nap. Már megint. Mi értelme van ennek? Már tele van a tököm a sok hülyével, aki megint csak erről tud beszélni, még a fészbuk is tele van a sok értelmetlen szerelmes idézetekkel meg a többi szarral. Már hányni tudnék tőle. Ez is csak egy amerikaiaktól átvett hülyeség. Mint a Halloween. Komolyan, hogy most ez a nap van mit kéne csinálnom? Osztogassak szívecskés bonbont? Nincs senkinek jobb dolga mint ez a hülyeség? Nekem február 14-ről Drezda bombázása jut eszembe. Nem ez az amerikai hülyeség.

    Sztbeni 11 éve 20

  • Eurovízió 2013 - Mik vannak meg eddig?

    Mér 6 szám is megvan az idei Eurovízióra. Gondoltam leírom a véleményemet róluk sorrendben:

    6. Fehéroroszország: Alyona Lanskaya - Rhythm Of Love
    Nagyon gyenge! Tavaly a fehéroroszok voltak talán a kedvenceim, de ez valami szörnyű. Szerintem nálam az utolsók közt lesz. De lehet, hogy le lesz cserélve a szám, mert botrányok vannak körülötte. Remélem így lesz. Az előadó is unszimpatikus.

    5. Belgium: Roberto Bellarosa - Love kills
    Ez se egy nagy szám. Mondjuk Belgiumtól megszokhattuk már. Tavaly is nagyon gyengék voltak, nem hiszem, hogy döntősök lennének idén.

    4. Litvánia: Andrius Pojavis - Something
    Ez viszont nem rossz. Nem mondom rá, hogy egy világot megváltó szám, de simán bejuthat idén a döntőbe. Nekem legalábbis tetszik. Maradandót nem alkot nekem, de szívesen meghallgatom.

    3. Ukrajna: Zlata Ognevich - Gravity
    Nem az én stílusom a szám, de el kell ismernem, hogy zeneileg jó. Simán döntősök lesznek, de szerintem meglesz minimum a top5.

    Folytatás...

    Sztbeni 11 éve 1

  • Leszokok az energiaitalról

    Igen, ennyi elég volt. Tegnap megittam az utolsót. Már évek óta iszok, mostanában naponta. 2010 nyarán szoktam rá. Nem jó. Néha már a fejem is fájt tőle. Lehet, hogy kisebb mennyiségben nem árt, de ez sok. Egy hónapig egy kortyot se. Utána majd meglátom. Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt basztam el rá. Napi minumum 200 forint, de inkább több. 4-5 ezer forint havonta. Nem akarom így elszórni a pénzem, és az egészségemet se akarom tönkretenni. Gondolom ha már fáj tőle a fejem az nem jó. Ennyi volt...

    Sztbeni 11 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.