2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Karácsonykor ingyen net a telenornál és ingyen telefonálás a telekomnál.

    A magyar telekom hálózatán belül vezetékes és mobil irányba is ingyen lehet majd telefonálni december 24-e első percétől kezdve egészen december 26 utolsó percéig.

    A telenor mobilinternetre ad akciót karácsonyra. Dec 24-töl december 26-án 23:59-ig a telenor ügyfelei ingyen netezhetnek nem számolják majd az adatforgalmat.

    djculture 7 éve 15

  • Win10 frissités letöltődése után nincs internet elérés

    Aki esetleg szintén beszopta hogy egy frissítés telepítése után nem tud csatlakozni itt a megoldás:

    Azaz a hálózatot állítsuk vissza alaphelyzetre, újraindul majd működni fog rendesen a felcsatlakozás.

    djculture 7 éve 18

  • Beindultak a lopások lakás/házfeltörések az országban.

    Beindultak a lopások lakás/házfeltörések az országban. Itt felénk Szolnok szandán és a Holt-Tisza-parton, az üdülősoron is elkezdődtek olyan házak kifosztása ahol nincs mozgás.
    Kecskeméten hajléktalanok balhéznak tántorogva kéregetnek a Katona gimnáziumnál lévő kereszteződésben.
    Pesten visznek mindent, itt pl a egy szép felvétel egy ruha gyújtó konténer kifosztásáról:

    [link]

    djculture 7 éve 5

  • tv2-n egy másodperces atomerőmű és NVM feliratokkal "bombázták" a nézőket.

    [link]

    Pillanatreklám bele mászik az agyadba..

    djculture 7 éve 18

  • akár 60%-os részszámla növekedés a lakossági gázszolgáltatásnál

    Az eddig megszokottnál akár 60 százalékkal magasabb gázszámlát is kaphatnak azok, akiket most októberben vett át az állami közműcég a Tigáztól - közölte a Figyelő. A növekvő havidíj az úgynevezett részszámlásokat érintheti, tehát azokat, akik nem a tényleges fogyasztásukat, hanem egy havi fix díjat fizettek minden hónapban, és az elszámolás módszeréből adódik

    A két társaság ugyanis nem egymással, hanem külön-külön a fogyasztókkal rendezi a cechet. Mivel azonban az átadás-átvétel a fűtési szezon kezdetére esett, technikailag ez azt jelenti, hogy most a háztartások többsége egy nagyobb összeget visszakap a Tigáztól, amit viszont részletekben ki kell majd fizetnie a Főgáznak.

    djculture 7 éve 2

  • feltöltős SIM-kártyák használatának szigoritása várható

    Mai nap a belügyminiszter az országgyűlés elé terjesztette javaslatát miszerint az előre fizetett szolgáltatások előfizetője az előfizetését nem értékesítheti tovább, s másnak csak akkor adhatja át, ha - a beazonosításhoz szükséges adatokkal együtt - a szolgáltatót előzetesen tájékoztatta. Amennyiben ezt nem teszi meg, az előfizetői szerződést a szolgáltató 15 napos határidővel felmondhatja.

    A már használatban/forgalomban lévő SIMek használójának ellenőrzését is előirja a javaslat. A szolgáltatók a törvény hatályba lépésétől számított 15 napon belül értesítik a feltöltő kártyás ügyfeleket a személyazonosság ellenőrzéséről, s amennyiben ez 2017. július 1-jéig nem sikerül, megszűnik az előfizetés.

    Közeli hozzátartozóra egyébként átruházható a használat megkötés nélkül.

    Frissítés:
    Megkezdődik a móka mert várhatóan jövő héten életbe lép a törvény:

    A mobilcégek minden számra kiküldtek egy üzenetet, amelyben figyelmeztetik a használókat, hogy azonosítsák magukat, amire 15 nap áll rendelkezésre. Az adatellenőrzéshez magánszemélyektől személyi igazolványt és lakcímkártyát, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedélyt és lakcímkártyát, továbbá ezek hiányában útlevelet és lakcímkártyát kérnek. Az ügyfeleknek személyesen kell befáradniuk a telefontársaságok irodáiba.

    Folytatás...

    djculture 8 éve 92

  • Ellopták a kerékpárodat, akkor így jártál.

    Valamikor három négy éve ellopták a kerékpárom. Már akkor se sok értelme volt bejelenteni mert majd fél évig nyomoztak utána és egyszerűen lezárták. Persze közben kaptam "tanácsot" ha látnám lopjam vissza.

    De most egyik hasonló ügyben végkép legalizálta a lopást a hatóság, vagyis nem lopás ha elviszik és csak közlekedni akarnak vele. Jó vicc.:

    djculture 8 éve 76

  • 19 éves a Média Markt

    Tegnap volt a Nagy Áruházi Futás napja de sokkal gyengébb volt mint ami külföldön szokás. Ott nincs megszabva az sem hogy csak egy lehet mindenből, meg nem kötelező egyet egyszerre felpakolni a gyűjtőpontra.
    Amúgy vigyázat mert nagyon normális mikrofonra se tellett ezért recsegnek sípolnak veszettül néha..

    [link]

    djculture 8 éve 11

  • Vak polgárőr

    [link]

    Feljelentették a vak polgárőrt, mert a járdán szabálytalanul parkoló autó motorházára zuhant rá.
    "Szeptember 28-án a polgárőrség egyik rendezvényéről igyekezett hazafelé hatéves kisfiával, Mátéval és kutyájával, amikor a házuktól alig pár száz méterre nekiesett egy Audi A6-os luxusautónak. A jármű a járdán parkolt. Némi szentségelés után hazaindultak, mert mint megtudtuk, nemegyszer fordult már elő, hogy a kérdéses útszakaszon az autósok a járdára parkolnak, hogy megóvják kocsijukat egy esetleges meghúzástól."

    Minden tiszteletem az övé hogy ilyet elvállalt ebben az állapotában de azért egy polgárőrnek minimum követelményeknek csak meg kellene felelnie.

    djculture 8 éve 56

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.