2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Macskák riadó..

    djculture 9 éve 2

  • Boldog azaz 2017-es úszó-világbajnokság kabalája

    Boldog a 2017-es vizes világbajnokság kabalája, amivel gyerekeket lehet ijesztgetni

    djculture 9 éve 11

  • Sinkó László emlékére.

    djculture 9 éve 3

  • Kórház koszt

    2000-es évek elején kórházi dolgozó voltam. Mivel ügyletet adtunk elég sokszor ettem a kórházi menüt/menüket. Elmondhatom hogy akkoriban még elég tartalmasan főztek, különböző betegségekre is külön menü volt. Manapság meg mint az egyik ismerösöm nemrég fényképezte ez a kórházi koszt:
    Reggeli:

    mai Ebéd:

    Leves:

    Kitudja mi?:

    Leves ügyébe az ismerős ennyit irt:

    "A mai ebéd zöldség leves volt aminek savanyú ize volt és nagyon büdös!!! A magyarázat az volt hogy a sárgarépa íze olyan!!! Hallottatok már ilyent hogy a sárga répának savanyú íze és büdös tölle a leves???"

    Vacsora:

    djculture 9 éve 75

  • Belehalt sérüléseibe Jules Bianchi francia Forma-1-es pilóta

    Belehalt sérüléseibe Jules Bianchi francia Forma-1-es pilóta aki 2014 októberében a Japán nagydíjon szenvedett balesetet.

    Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megállapította, hogy a Forma-1-es Marussia istálló francia pilótája a sárga zászlós jelzés ellenére nem lassított megfelelő mértékben, amikor súlyos balesetet szenvedett a finis előtt kilenc körrel. A 25 éves versenyző óránkénti 126 kilométeres sebességgel csapódott neki autójával a német Adrian Sutil (Sauber) versenygépét mentő darunak

    A francia pilóta súlyos fejsérülést szenvedett a balesetben, november közepéig a jokkaicsi Mie kórház intenzív osztályán ápolták, majd miután képessé vált az önálló légzésre, a nizzai egyetemi kórházba szállították. Bianchit megműtötték, majd kómába esett. A vizsgálatok szerint a versenyzőnek úgynevezett diffúz axonális sérülése volt, amely az agy nagyobb részét érintette. Az ilyen sérültek 90 százaléka soha nem nyeri vissza az eszméletét, akik pedig felébrednek, gyakorta maradandó károsodással élnek tovább.

    Nyugodjon békében.

    djculture 9 éve 3

  • Elhunyt egy újabb szinészlegenda Omar Sharif

    Elhunyt egy újabb szinészlegenda Omar Sharif. Kétszeres Golden Globe-díjas egyiptomi színész 83 éves volt.Omar Sharif eredeti neve Michel Demitri Chalhoub. 1950-es évek első felében kezdett el filmezni hazájában, az Az Arábiai Lawrence cimű filmen tett szert népszerűségre és rengeteg dijat nyert az ebben megformált mellékszerepben. Doktor Zsivágó főszerepe vagy a remek Top Secret!-ben eljátszott alakítása felejthetetlen .A színész 1992-ben bypass műtéten esett át, két évvel később pedig enyhébb szívrohama volt. Nagyon sokat dohányzott, a pletykák szerint napi 50 szál volt az adagja. Sharif fia idén májusban azt nyilatkozta, apja Alzheimer-kórban szenved. Sharif szívrohamot kapott ma délután egy kairói kórházban.

    djculture 9 éve 2

  • pr telekom

    Akit érint és pr telekomos tv szolgáltatása van:

    Ezúton tájékoztatjuk kedves Előfizetőinket, hogy 2015. július 13-án azon előfizetőknél, akik rendelkeznek digitális szolgáltatással, szükségessé válhat egyes - a digitális tévéműsorok vételéhez használt - berendezések újrahangolása, valamint ezzel egyidejűleg a kedvenc csatornák és a gyerekzár PIN kódok ismételt beállítása. A változás érinti a csatornák eddigi sorrendjét is, melynek a fenti időponttól már a programok jellege, tematikája (pl. közszolgálati, kereskedelmi, film, sport, zene stb.) szerint kerültek csoportosításra.
    A hangolással kapcsolatban részletes információ az eszközhöz kapott használati útmutatóban található. Amennyiben a PR-TELECOM által forgalmazott set-top boxszal rendelkezel, úgy típusra vonatkozóan, az alábbiakban megtalálhatod a csatornahangoláshoz szükséges részletes, képekkel illusztrált útmutatókat.

    Motorola DVi1000 - A csatornahangolás egy pár perces áramtalanítás után automatikus
    AMIKO Mini HD - http://bit.ly/Amiko_Mini_HD
    Alma HD-2220 - http://bit.ly/alma_HD2220
    AMIKO HD8840 - http://bit.ly/Amiko_HD_8840
    INTEK SD-C30CX - http://bit.ly/Intek_SDC30CX
    INTEK HD-C63CX - http://bit.ly/Intek_HDC63CX
    INTEK HD-C12CX - http://bit.ly/Intek_HDC12CX

    Folytatás...

    djculture 9 éve 0

  • R.I.P Overdose

    Súlyos betegségben elpusztult szerda délután Overdose, a magyar csodaló. 10 éves korában egy németországi tenyésztelepen távozott el a ló menyországba...

    Magyar galoppsport egyik leghíresebb lova 2010 augusztusáig volt veretlen, sorozatban 14 futamot nyert meg. Hat éve patairha-gyulladást kapott, emiatt veszélybe került karrierje. 2010-ben visszatért, de két megnyert futam után csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén. Overdose 2011. november 13-án indult utoljára futamon Rómában akkor győzött.

    djculture 9 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.