2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Yamaha NAS mod (80%-ban kész)

    QNAP NAS Yamaha moddolása: nagy az átalakításhoz, asztali hardver is elfér benne.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 7 éve 52

  • Yamaha NAS mod (80%-ban kész)

    Sziasztok!

    Augusztusban keresett meg az Asrock és Qnap, hogy lenne-e kedvem egy modot csinálni nekik (Ezúttal is nagyon köszönöm nekik!). Nem volt nehéz döntés válaszolni, természetesen igent mondtam rá. A mod a Yamaha részére készül, egy kiállítási darab lesz, mintsem egy mindennap használt eszköz.
    Az átalakításban lényegében szabad kezet kaptam, egyedül a színválasztás volt megszabva, ami yamaha kék, fehér, fekete színek. Az elképzelésem a modról az volt, úgy alakítsam át a nas-t, hogy az alap kinézetét ne változtassam meg drasztikusan, messziről látszódjon, hogy ez egy Qnap nas, de mégis különleges legyen. Úgy döntöttem, hogy a belsejébe egy rendes asztali pc fog kerülni. Ezután kiválasztottam a nas-t ami nem más mint egy QNAP TS-EC1080Pro lett. Ez kellően nagy az átalakításhoz, és rendes asztali hardver is el fér benne. Szeptemberben meg is érkezett az óriási doboz.


    Folytatás...

    BL@CK 7 éve 2

  • Compact Splash MOD

    Moddoltam a Compact Splash házamat, ami már alapból is különleges, mert csak 105 db készült belőle.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 36

  • IN WIN Flower mod

    Fehér-rózsaszín-lila színekben pompázó házat moddoltam a barátnőmnek Valentin napra.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 49

  • IN WIN Flower mod

    IN WIN H-Frame Mini

    Sziasztok!

    Caselabs S3 modom után új projektbe fogtam, ami nem más mint egy IN WIN H-Frame Mini átalakítása. Az átalakítás nem mai keltű, Valentin napra készült barátnőmnek, de eddig semmit nem publikáltam róla. A történet ott kezdődött, hogy barátnőmnek a régi laptopja elromlott, így az enyémet használta utána. Régóta tervben volt már egy rendes asztali gép építése neki, erre most jött el az idő. Az egész projekt titokban folyt, Valentin napra terveztem ajándéknak. A tervezést - ötletelgetést késő éjjelente folytattam, hogy véletlenül se tudja meg, mit tervezek. A koncepció a következő volt. Egy kicsi, csendes és szép gépet szerettem volna készíteni. Színvilágban egyértelmű volt, hogy fehér lesz és rózsaszínes-lilás világítás lesz benne, hisz ezek a kedvenc színei. Egyszerű dizájnt szerettem volna, nem akartam, hogy hivalkodó legyen. Miután kirajzolódott a terv bennem, elkezdtem utánajárni a hardvereknek.

    A ház választásom az IN WIN H-Frame Mini-re esett. Elég különleges, nem mindennapi házikó. Aprón sikerült megvásárolnom a kuckót, fekete és zöld színben. Egy kis dobozban érkezett, mely jól ki volt bélelve szivaccsal, hogy ne sérüljön.

    Folytatás...

    BL@CK 8 éve 6

  • CaseLabs S3 MATX-re való átalakítás

    Szeretném bemutatni az Európában ritka CaseLabs S3 ITX gépházam MATX-re való átalakítását.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 30

  • Ncase M1 mod ELKÉSZÜLT!

    Sikerült szert tennem a címben szereplő házra, így gyorsan vízhűtést tettem bele és kissé moddoltam is.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 50

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.