2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Támadnak a mérges madarak

    Ezzel futottam össze tegnap:

    A teljesség igénye nélkül, fekete, fehér színben, mindenféle szereplővel volt. Kész :D

    Barthezz2 12 éve 5

  • Akció, re-akció

    Akció! Ha ezt meglátjuk valahol(valljuk be, majd mindannyian) egyből felcsillan a szemünk, és sokszor veszünk így dolgokat(sokszor ki is használják ezt, mert bele-bele lehet futni a "nagy akcióba", ami csak a felirat miatt az, mert máshol konkrétan az alapár kevesebb..), amit amúgy nem is akartunk. Fogyasztói, pénzspórolós társadalom vagyunk na.

    Sokszor viszont jól jönnek az ilyenek, jómagam is elég sokszor szoktam ruházati termékeket, vagy egyéb mást is "olcsóér" beszerezni, ha már egyszer van ilyen. Mondjuk ruházkodás terén pont nem szoktam előre figyelni, hogy mi merre, megyek, vásárolok, és örülök, ha kifogok valamit. Mostanában valahogy mindig szerencsém is van.

    Egyik vásárlásom alkalmával a pénztárnál szembesültem azzal a ténnyel, hogy ugyan vegyek már még valamit(a választott két cucchoz), mert akkor az olcsóbbik ingyen lesz. Visszaszaladtam, és vettem egy sapkát. Úgy is kellett:) Aztán kifele menet rádöbbentem, hogy "my fault" volt a dolog, ugyanis vagy 500 poszter virít a kirakaton eme akcióra való felhívásként.

    Folytatás...

    Barthezz2 12 éve 3

  • Pünkösdi programajánlatot valaki?

    Hosszú hétvége, pihenés, kellemes idő, csak azt nem tudom, mivel lehetne eltölteni..

    Ha valaki tud valami jó programot a mai napra, a Dunántúl északi(pl. Balaton északi part, Bakony..) részére, az megoszthatná velem :R

    Barthezz2 12 éve 13

  • Szobafelújítás 3.0 - Finálé

    Alapvetően azt kell mondjam, azért megérte ez a pár hét felfordulás, a rá fordított energia meg minden, mert a végeredmény nem lett rossz. Bár az utolsó simítások(értsd: minden kis kacatnak megtalálni a helyét) még hátra vannak, de a neheze már a múlté:)

    Képek erre.

    Barthezz2 12 éve 13

  • Szobafelújítás 2.0

    Másfél két hét megállás nélkül. Elfáradtam.. Melóból haza, aztán itt meg folytatni tovább, de már látszik a fény az alagút végén, még ha az egész lakás a feje tetején áll is még mindig.
    Festés, padló nálam is kész, már csak fel kellene tölteni a szobát. Eddig ennyit sikerült, pénteken(ha minden jól megy) jön a többi.. jó lesz már..

    Barthezz2 12 éve 13

  • Ezsekicsi..

    Okos dolog, hogy ha netes rendelés esetén meg lehet jelölni egy időintervallumot, hogy mikor hozza a futár a kiszemelt cuccost, mert így legalább lehet tervezni, mikor is van otthon az ember.
    Viszont azért aranyos, hogy kiválasztom a lehetőségek közül, hogy 05.10.-e, 08-12 óra között, amiről kapom is a visszaigazolást a bolttól, majd rá egy órára meg jön az sms a futárszolgálattól, hogy a tervezett kiszállítás időpontja 05.10., 12-16h. Aztán meg a futárra kelek 7 után.. Miután a korai hívásait nem fogadtam, biztos ami biztos alapon ráfeküdt a csengőre, amire fel is kelt az egész ház. Mondjuk legalább nem vitte vissza azzal a lendülettel, hogy nem talált itthon. De a lényeg, hogy megbeszéltük ezt is :D

    Vagyis nem, mert az a lényeg, hogy megjött a cucc, ami történetesen egy TV fali konzol most. Mit mondjak, sejthető volt, hogy ha 80kg/60"-ig használható, akkor nem valami kacat, de azért léőben látni nem semmi, konkrétan brutális nagy. Maga a TV tartó lap szélesebb mint a 32"-os TV, arról nem beszélve, hogy azon aggódtam, hogy a fal elbírja-e a TV-t, erre itt van nekem egy tartó, ami tuti bírja a TV-t, de a konzol maga nehezebb, mint a készülék.

    Folytatás...

    Barthezz2 12 éve 0

  • Telefónia: a távírótól az internetig

    Távíró, telefon, telefonközpont, telefonhírmondó, mobiltelefon, mobilnet, VOIP, minden egy helyen!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 28

  • Szobafelújítás 1.0

    Hú de rég tervezem már, hogy végre egy kis életet vigyek unalmas hétköznapjaimba, de aztán valahogy, valami miatt mindig elmaradt. Most nem fog, legalább is ha rajtam múlik.

    Ha itthon vagyok és nincs semmi dolgom, napom nagy részét a szobában töltöm, itt a tv, itt a gép, van zene, van egy kényelmes ágy, mi kellene még a jó pihenéshez, szórakozáshoz. Viszont már régi és kopottas a bútor, a falra is ráfér a tatarozás, arról nem beszélve, hogy előző lakójának zöld festése nem igazán passzol a barna bútorokhoz.. Nyeltem egy nagyot, és eldöntöttem: Ami van megy, és jön az új. Festés, parketta, új bútor, meg minden, ami kell.
    Tavaly ugyan a gépasztalt már lecseréltem, de most már úgy vagyok vele, hogy külön festeni, aztán majd egyszer bútor, aztán majd egyszer a többi, sokkal macerásabb, mint egybe letudni az egészet.

    Viszont sajnos nincs túl egyszerű dolgom. Konkrétan a szoba nem nagy. 4.20x3 méteren meg elég nehézkes elrendezni mindent, hogy passzoljon. Úgyhogy most megy az agyalás ezerrel. A legnagyobb baj meg ott van, hogy rendben, hogy bemegy az ember a boltba, megnézi a bútort, tudja a méreteit, és tudja a rendelkezésre álló terület adottságait, de valahogy a boltban nézegetni a kompletten összerakott szobákat egész máshogy mutat, mint itthon nézni a szobát és beleképzelni.

    Folytatás...

    Barthezz2 12 éve 0

  • Egy kis plusz..

    Nos, végül csak rávettem magam, és rendeltem egy ilyen szörnyet a telefonomhoz. Érdekesen fog kinézni, az biztos, de remélem legalább bírja is. Holnap kiderül..

    Barthezz2 12 éve 17

  • Veletech 2012 szubjektiv

    Csak egy kis szubjektív bejegyzés, erről-arról.. Képek este, ha igénylitek Van mar pár:)

    12:30
    A myphone standon hallottam érdekességeket..

    Egy ott álló srác szerint a Windows Phone le akarja lopni a Google Play-t, merthogy futtathatóak lesznek az apk cuccok, sőt, mar most is azok.. Hm..
    De a standon álló embertől is hallottam valamit, amiről meg nem tudok, szerinte az android 5 dual boot lesz. Nem tudom, mi igaz ebből, csak elkaptam a beszélgetést

    Na irány myphone prezentáció.

    Myphone-os csóka nem jött el, Bocha tartja.

    13:25
    Az imént tartottam egy rögtönzött bemutatót a win8 hagyományos pc-n való használatáról, úgy tűnt kicsit sikerült meggyőznöm a mellettem állót, hogy nem lesz az rossz:)
    Előtte meg a Nokia standon segítettem ki a hölgyeket, egy feléjük irányuló kérdésben(nem buktattam le őket :P ), a wp kapcsán.

    Ez van, ha sokat olvas mobilarénát az ember:) Be kellene állnom lassan egy stand mögé:D

    13:50
    Sokan vannak, legtöbb stand tele. Bar nagyjából mindenhol jártam már.
    Lassan Mobilaréna előadás, kíváncsian várom:)

    Folytatás...

    Barthezz2 12 éve 21

  • Flash player, én így szeretlek..

    Neteztem, illetve csak neteztem volna az előbb..

    Mikor bekapcsoltam délután a gépet, jött nekem egy kis ablak, hogy Flash player ápdét van vagy mi. Hát felraktam. Hiba volt..
    Olyan szinten szétakasztotta az egész gépet egy nyamvadt opera, mintha minimum 3 crysis futott volna egyszerre.

    Részemről velkám html5(vagy bármi más)!

    Barthezz2 12 éve 6

  • 24 óra

    ..azóta vagyok fent. Nem először, de ez most borzasztó volt..

    Pedig igazából tökre nem csináltam semmit. Na jó, ültem a gép előtt, gyűjtögettem ezt-azt, ehhez-ahhoz, jártam a fórumot, meg írogattam ezt-azt. Szólt a zene, aztán nagyjából el is ment a nap, este meg irány melózni. Erre rákészültem azért egy 1-2 órás délutáni szusszanással, de mégis beteg lassan telt az éjszaka. Éjfélkor már arra lusta voltam, hogy egy cigire kimenjek.. na jó, azért kimentem..

    Case closed, megyek aludni..

    Barthezz2 12 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.