2023. szeptember 30., szombat

Gyorskeresés

Ágyat ne adjak?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tavasz van. Kellemes az idő odakint, és az ablakon kibámulva szinte megszólít: "Kelj már fele, ideje elhagyni a négy falat". Hát kell ennél több? Irány az utca! Egy kellemes séta a lemenő tavaszi napsütésben a parkban, vagy épp lent a parton. Mindenfele a rügyező, egyre zöldebb színben pompázó fák fogadnak, melyet a madarak éneke tesz még kellemesebbé. Szinte elfeledkezel a világról, és csak mész előre, ki tudja hova. Aztán mikor feleszmélsz, körbenézel, és akkor veszed észre, hogy mindenkit a szabadba csábított a telet kitaszító megújulás. A srácok a játszótéren, az idős hölgy a kutyájával, és a padon üldögélő párok szemlélik a lemenő napsugarat. Párok, hmm.. de szép is az. Egy kis időre kiszakadva a világból, csak ők ketten, csak ülnek, élvezik a szabadságot, és boldogok. Ilyenkor belegondol az ember, hogy de jó is volna, ha én is ott ülhetnék valakivel, és semmivel sem törődve élvezhetném a pillanatot..

Aztán visszacsöppenünk a valóságba. Tél van, hideg reggelen állok a megállóban, és várom a buszt, hogy elvigyen a suliba. Felszállva a szokásos tömeg fogad, de szerencsére most is akad egy hely, ahol még megpihenhetek, mielőtt beindul a nap. Elfoglalva a helyem, megpillantom magam előtt azt a párt, amely az előbb még a parkban ücsörgött. Hm.. így még a reggel is szebb lehet.
Aztán csak telik az idő, a busz robog bennem meg kezd megfogalmazódni egy gondolat, ami pár perc múlva már üvöltve törne elő belőlem: Hagyjátok már abba! De nem hagyják..

Egy órán keresztül utaztam, és végig azt kellett bámulnom, hogy egy puszi ide, egy oda, most egy röpke csók, most innen ölellek, most onnan.. na ugye nem volt még elég, akkor újra.. és megint.
Szép dolog a szerelem, de na.. Nem az irigység beszél belőlem, de mindennek megvan a maga helye, és ideje. Lehet szeretni mindenhol egymást, de azért kellene néhány korlát, hogy ezt már nem kellene. Itt nem, ez nem ide való.

Magam részéről a magánéletem azért magánélet, mert nem azt akarom, hogy egy egész busz azt nézze, de úgy látszik, ez nem mindenkinél van így.
Félreértés ne essék, nem vagyok én semmi jónak elrontója, de szerintem van egy határ, ameddig elmehetünk.. tudod, mindent a maga helyén, a maga idejében. Melóból, vagy suliból hazaesve, mikor éhes az ember, maga elé vágja a kaját, aztán lapátol, de ha egy étterembe megyek vacsorázni, hiába vagyok éhes, nem esek neki kézzel lábbal a spagettinek, amit a pincér elém rak. Egyszerűen, mert nem illik.

Részemről egy idő után roppant idegesítővé vált a dolog, lehet, hogy mindez csak engem zavar, nemtudom, de örültem, mikor végre leszálltak a buszról. Ezazz, még van 5 perc, míg leszállok én is!

..és halkan énekel tovább a fülemüle, miközben a tavaszi szél viszi messze, a lemenő nap utolsó sugarait.

Hozzászólások

(#1) szablya


szablya
tag

Hát, mondjuk bizonyos esetekben megérhető. Például búcsúzó pár, vagy ilyesmi. Én mindenesetre elnézném nekik, bolond a szerem :)

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#2) puttputt válasza szablya (#1) üzenetére


puttputt
őstag

A múltkor épp kiszúrtam egy párocskát.
A fiúról lerítt, hogy egy igazi életművész, a lány meg nagy rajongó típus. :D
Úgy pusziszkodtak (leginkább egymás fejére, minél több pontra), mint egy gerlepár.
Majdnem odacsukta a srácot a metróajtó, mert ugye épp kiszállni "készült"... :DDD
Mondjuk, ez a jelenet inkább aranyos volt. :)

Egyébként, egyet tudok érteni több tekintetben is a "blogíróval", sokszor tényleg elég exhibicionista módon történnek ezek a... S sokszor valóban csak felvágásból.

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#3) Lenry válasza szablya (#1) üzenetére


Lenry
félisten
LOGOUT blog

nézd kérlek...
múltkor 4 megállón keresztül "élvezhettem" nagytotálban, ahogy a trolin az előttem ülő srác a barátnője száján keresztül próbált meg a nyelvével végbéltükrözést végrehajtani...
legalábbis kb olyan mélyre dugta le. komolyan mondom, hogy undorító volt. és ez nem irigység. mi a Párommal sokkal jobban csináljuk ;]
legalábbis azt biztosan jobban élvezem
és persze diszkrétebbek is vagyunk.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#4) Barthezz2 válasza szablya (#1) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Bizonyos esetekben persze. Azért is ez a "tavaszias" indítás és a két véglet. Egy parkban ücsörgő pár, akik egymáshoz bújva töltik az idejüket, de akár buszon is. De azért szerintem egy bizonyos pont után már sok. Én személy szerint saját magam nem érezném kellemesnek, hogy 50 ember engem bámul miközben..
És szinte minden nap együtt utaznak, és nekik több mint egy óra az út, és máskor is láttam már így őket, csak most volt szerencsém először mögöttük ülni. Nem az a vad repkednek a ruhadarabok dolog volt, de elég ahhoz, hogy 1 órán alatt már ellenérzéseket váltson ki belőlem.

puttputt: igen, mint a parkban ücsörgők, az aranyos, és sokszor jó érzéssel tölti el az embert, mikor ilyet lát. De ez már nem az a kategória volt számomra..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#5) szablya válasza Lenry (#3) üzenetére


szablya
tag

Na jó, az ilyen már tényleg túlzás.

NINCSÉ KÚTÚRA AZ EMBEREKBE, AZ VAN, HOGY NINCSÉ KÚTÚRA! MET NEM NEVELIK MEG AZ EMBERT KÚTÚRÁRA, AZ VAN!
az ilyen esetek szvsz a kulturálatlanság és a népbutítás következményei. bár előfordulhat, hogy egy lánnyal én is puszilóznék a buszon.

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#6) Barthezz2 válasza szablya (#5) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Akkor mögötted se akarok ülni :D Egyébként nem mondtam, hogy nem lehet, de lehet azt diszkréten is csinálni ;)

Lenry:
előttem ülő srác a barátnője száján keresztül próbált meg a nyelvével végbéltükrözést végrehajtani... :DDD

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#7) szablya válasza Barthezz2 (#6) üzenetére


szablya
tag

Jah, hát nyilván azért nekem is kellemetlen lenne feltűnően nyalni egymást :DDD De beszélek is, azt se tudom, milyen :DDD

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#8) Psychonaut


Psychonaut
addikt

Szerintem mindenkinek magánügye, hogy mennyire "szabad" ilyen kérdésekben. Én pl. semmi kivetnivalót nem találok benne, sőt, előfordult már velem is. Jó, nem egy órán keresztül, de szemem sarkából láttam, hogy páran már néznek nagyon.

(#9) Barthezz2 válasza Psychonaut (#8) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nincs kódexbe írva, nyilván, de attól még engem zavarhat, ha valakik túlzásokba esnek nem? :DDD

Everybody lies.

(#10) Psychonaut válasza Barthezz2 (#9) üzenetére


Psychonaut
addikt

Persze, csak kifejtettem az én véleményemet a témával kapcsolatban.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.