2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vigyázat, megérkezett a "halálosztó"!

    Az elmúlt években már 2 alap(~3k) egeret sikerült kivégeznem. Pedig jók voltak, kényelmesek, de a mikrokapcsoló halála beárnyékolta a kapcsolatunkat. A legutóbbi kínhalál után már a billentyűzetem is megérett a cserére, így hirtelen felindulásból vettem egy vezeték nélküli szettet a Logitech MK260 személyében.

    Nos, annyit mondhatok, vezeték nélkülit soha többet. Bár a billentyűzet nem rossz, de az egérből többet nem kérek. Pedig, bár egyszerű kis darab, önmagában nem volna rossz, ha madzaggal csatlakozna.
    A billentyűvel meg csak egy bajom van. Ha már veszik a fáradságot, és megtoldják némi plusz multimédiás és egyéb gombokkal, akkor valami kis logikát tehettek volna bele. Mert ugye mihez veszek billentyűzetet? Asztali géphez, nyilván. Ez esetben pedig a zenehallgatásra szánt hangrendszer kevésbé lesz beépített, tehát akár 2k, akár 200k-s rendszer van a géphez kötve, gyaníthatóan van rajta hangerőszabályozó, így szerintem(!) az emberek döntő többsége azt fogja tekergetni a Windows hangereje helyett. Erre a billentyűzetre viszont sikerült felrakni a hangerő le-fel-némít gombokat, a play/pause mellé, amivel addig nincs is gond, de hogy a track váltó gombok meg lemaradnak.. Hát kb 2000x többet használnám, mint a némítót mondjuk..
    Így jár, aki hirtelenjében vásárol, szóval lényegében magamat okolhatom, úgyhogy szót se érdemel többet:)

    Folytatás...

    Barthezz2 11 éve 55

  • Mennyibe is kerülsz?

    Sokaknak ismerős lehet a történet, hogy a kirakott árcímke és a pénztárnál való kért összeg valahogy nincs összhangban. Sajnos a végkifejlet is alakulhat többféleképpen, de szerencsére tegnap a jobbik lehetőség történt.

    Már ott gyanús volt a dolog, hogy a válogatás közben, ugyan annak a terméknek 2 különböző ára volt, egyiken ez, a másikon az. 1k differencia, de az is csak valami. Tanakodtam mi lehet az oka, de nem láttam különbséget egyik, vagy másik közt, így fogtam, és vittem az olcsóbbikat.

    A pénztárnál lecsipog, és hopp, a drágább árat dobja ki, viszont mielőtt megszólaltam volna, már nyomta is a pénztáros a -1000-et, mert az árcímkére annyi volt írva.

    Korrekt :R

    Barthezz2 11 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.