Hirdetés

2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kefe, vagy nem kefe..

  Hát idáig jutottunk, úgy látszik már ez kell ahhoz, hogy tudatosuljon bennünk, hogy ha nem otthon vagyunk, akkor sem árt odafigyelni a "dolgainkra". Ez azért elég gáz..

  De legalább reggel jót derültem rajta hajnalban:D

  Barthezz2 9 éve 10

 • Chuck Norris mindenhol ott van..

  Még mielőtt valaki meggyanúsítana, csak a beszélgetést és nevet takartam ki, a többi feketén-fehéren így állt ott a facebook chat ablakba.. :D

  Barthezz2 9 éve 13

 • Hát ez milyen..

  Pont most kacsintgatok egy digitális fotómasina felé, erre egyik oldalon látok egy hirdetést ezzel kapcsolatban. Nem nagyon teszek ilyet, de most rákattintottam. Eredmény:

  Nincs a feltételeknek megfelelő termék

  Hát ember, te hirdeted :DDD

  Barthezz2 9 éve 2

 • Honnan ez a név?

  Egy rögtönzött közvélemény kutatást összehozva, van egy olyan érzésem, hogy 10 emberből 10 Fabien Barhez személyéhez kötné a nickem, pedig nem.

  Még tizenéves koromban, mikor beléptem az online "játszótérre" szembesültem azzal, hogy kellene valami név is, amivel regisztrálhatok az oldalakra, valami név, ami a virtuális életben megkülönböztet a többiektől. Ekkor még úgy nagyon nem izgatott a dolog, így lett az, ami először eszembe jutott. Akkoriban pedig egyik kedvenc slágerem ez volt, amiből rögtön adódott is a dolog.

  Tekintve, hogy ahova elsőként felhasználtam mind a Barthez, Barthezz és Barthez2 név is foglalt volt, maradt ez.
  Azóta pedig ezt használom(ahol tudom), hogy "felismerhető" legyek a nagyvilágban. Röviden, és tömören ennyi :)

  Barthezz2 9 éve 20

 • Ez igen, ez korrekt.

  Ma kora délután utazás közben Jánossomorján áthaladva kellemetlen meglepetésként ért, hogy a Vodafone hálózata megszűnt létezni. Tekintve, hogy csak átutaztam, annyira nem érintett a dolog, de telefonon egy "Jánossomorján behalt a Vodafone.." üzenettel(fb, twitter, wlm-re posztol a wp7) azért kontatáltam a dolgot.
  Meglepetésemre nem sokkal később a Vodafone Hungary a következő tweet-el reagált(korábban nem léptem velük kapcsolatba itt):

  Szia! Elnézést a kellemetlenségért! Már dolgozunk a megoldáson, egy pici türelmedet szeretnénk még kérni, köszönjük!

  Korrekt:)

  Barthezz2 9 éve 9

 • Ilyen nincs..

  Aztán mint kiderült mégis.

  Konkrétan nem rég jöttem meg a nyaralásból, erre ma reggel úgy ébredek, mint aki egy szép, fagyos januári reggelen influenzától szenvedve tántorog elő az ágyából. Na jó, ennyire nem durva a helyzet, de megfáztam, nyáron, 35 fokban.
  Lehet, hogy az elmúlt időszakban nagy mennyiségben a szervezetembe juttatott hideg folyadék, vagy a hajnali balatoni fürdőzés, netán a légkondi által kellemes hőfokon tartott autó okozta csapást nem bírta feldolgozni a szervezetem, mindenesetre sikerült összehozni a dolgot.. :(

  Na megyek kiveszem a söröket a fagyasztóból :DDD

  Barthezz2 9 éve 35

 • "Nekem a Balaton, a riviéra.."

  Ha ez ennyire nem is vehető triviálisnak, azért lassan igaz lesz. Persze lemenni a horvátokhoz, vagy a Kanári szigetekre biztosan nagyobb élmény, de a haverokkal összecsomagolni, és leruccanni pár napra a Balatonra nálam még mindig viszi a pálmát. Ennek örömére idén is így tettünk.

  Tavaly óta majdnem elmondhatom, hogy a Balaton minden részén jártam már. Akkor ugyan csak ketten mentünk, de a Tour de Balaton részeként egy két napos biciklitúra keretében körbekerültük a Balatont, ami ugyan nem egy versenytempós mindentbele menet volt, de kellőképp megérte ahhoz, hogy még egyszer is belevágjak. A majdnem mindenhol is csak azért majdnem, mert a hazahozó vonat Tapolcáról indult, így idő hiányában a Badacsony lábánál már nem mentünk vissza Vonyarcvashegy felé, hanem feltekertünk a vonatra. Azt hiszem ezt a kis részt már nem lesz nehéz pótolni.:)
  Idén egy nagyobb társaság jött össze, így a bringázás kimaradt, így hát uccu neki, és irány egy balatongyöröki kemping, merthogy azért a kényelemre most se adjunk, így maradt a jó kis sátorozás. Amúgy sem aludni megy az ember, ha nyaralásról van szó.

  Folytatás...

  Barthezz2 9 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.