2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Cím: Ismeretlen - Chapter 1

    Chapter - 0

    Chapter 1 – 2023

    Bip-Bip-Bip-Bip

    Ahh, fel kellene kelni, időben kell indulnom hogy odaérjek, de olyan nehéz az ébredés, mikor az ember végre aludhatott egy jót. Az viszont azért elég lökést tud adni, hogy végre a jól megérdemelt pihenésé lesz a főszerep.
    Ki is pattantam az ágyból, tegnap már bepakoltam, mehetünk is. Vagyis, ácsi! Kávé nélkül nem megyünk sehova. Gyorsan fel is dobtam egyet, közben pedig bedobtam egy csomaggal a kocsiba is, hátha Dave nem hoz. Nekem kell holnap is, ha olyan buli lesz mint legutóbb, akkor főleg.

    Elég hűvös van, kávéval együtt fel is ébresztett, de legalább nem olvadok bele a kocsiba, még… Tankolnom majd meg kell állni, aztán irány a hegy, 300 mérföld, de talán délutánra oda érek, ha nem lesz fennakadás. Gregor közben dobott egy SMS-t, hogy eljönnek külön, sok a cucc. Remek. Akkor kapcsolok is rádiót, be ne aludjak egymagam. Azt meg inkább meg sem említem már, hogy egy a földért küzdő csapat volnánk, de akik ahányan vagyunk, annyi kocsival utazunk... Bár a Mustáng volánjánál kicsit ironikus ezt felhoznom, mikor hegymenetben fél tank benzinem marad majd ott. Igaz tudjuk, ez már nem oszt, nem szoroz. 30 éve még talán lett volna jelentősége, ma már elkéstünk ezzel. Ez van, nagyobb gondokkal kell most szembe néznünk.

    Folytatás...

    Barthezz2 5 éve 8

  • Cím: Ismeretlen

    Tegnap egy novella alatt épp azt ecseteltem, hogy gondolkodtam egy Sci-Fi írásán. Fantáziám nagy, de az írói vénám nem tudom mennyire van meg. Megpróbáljuk. Itt egy kis bevezető, a story a fejemben a végtelenbe tart, nem tudom mennyire tudom átadni. Döntsétek el ti, aztán ha kell, jöhet a folytatás :)

    Chapter 0 - Péntek

    Nem tudom mivel lehetne már feldobni a hétköznapokat, hogy ne érezzem minden nap, hogy legszívesebben csak hazamennék, elfeküdnék és bámulnám a plafont. De lépjünk túl ezen, péntek van, percek kérdése és végre mehetünk haza. Mindenki tök boldog ettől, de aztán tényleg, hazamész és mit csinálsz? Melózol tovább vagy ülsz és unatkozol. Sebaj, péntek van. Az a péntek, most minden más lesz.

    -Te Steve, jött a JPL-től mail, hogy át kellene nézni a hétvégi anyagiakat! Megtennéd?

    Más lesz, az... Mindenkinek ilyenkor kell minden. És kinek kell mindent megoldani? Persze, hogy nekem. Megszoktam már, nem baj, 2 perc az egész.

    -Meglesz – válaszoltam. – De Scott, arról beszélj inkább, mikor jössz fel végre te is velünk újra a hegyekbe? Azt ígérted, olyan kaját csinálsz nekünk, mást sem akarunk majd enni!

    Folytatás...

    Barthezz2 5 éve 26

  • Első fejezet, előszó.. Vagy valami ilyesmi.

    Jó rég jártam erre, lehet ismét fel kellene venni a fonalat. Van is miről írni, úgyhogy azt hiszem nyitok egy új lapot és nekikezdünk a blogolásnak. Ismét.
    Elég sokan lettünk közben, én is keveset járok fel, azt se tudom járnak-e még erre a régi arcok, de ha már a való életben is új fejezetet kezdtem, itt is belefér. De ezt majd később.

    Így hajnalok hajnalán viszont nem jön a szó, így maradjon eme pár sor, mint megnyitó. Aztán jöhet a többi.

    Barthezz2 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.