Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26601) JamesHun


JamesHun
addikt

windows 10-es posta app ba lehet valahogy message rule-t csinálni?
mert nem nagyon találom :S

SeriesX: JamesSHun

(#26602) rhcp156 válasza JanR (#26551) üzenetére


rhcp156
csendes tag

Sziasztok4
Windows 10 Pro 32 Bit
Az a gondom,hogy nem tudom módosítani a képernyőkímélő beállításait!
Gépház/személyre szabás/zárolási képernyő/képernyőkímélő beállításai
Hiába nyomok rá a képernyőkímélő beállításai-ra,nem nyílik meg.
se kikapcsolni,sem módosítani nem tudom.

Valakinek van ötlete,
köszi

(#26603) raubisoda válasza rhcp156 (#26602) üzenetére


raubisoda
senior tag

Aktiváld és rögtön tudod...

104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator

(#26604) Anfänger


Anfänger
őstag

Sziasztok!
Nemrég vettem egy Corsair h110i gtx vízhütést a processzorra.
Ehhez van egy programm, Corsair Link,amit sajnos a win10 (64 bit) nem kezel. Nem tudom a programmal állítani sem a ventillátorok sem a pumpa sebességét.
Tud erre valaki valami okosságot esetleg?
Próbáltam úgy ahogy az interneten olvastam,hogy a Corsair link kábelt eltávolítottam,telepítettem a progit,elvileg telepít egy internet framework-ot,aztán újrindítás helyett kikapcs,Link kábel csatlakoztat,gép start.
Sajna így sem müködik,az eszközkezelöben az usb eszközöknél,nem ismeri fel a corsairt.Frissítés után is ismeretlen eszközt ír.

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

(#26605) zsoltzsolt


zsoltzsolt
addikt

Senki nem használ vendégfiókot belépésként?

(#26606) #14595328 válasza Anfänger (#26604) üzenetére


#14595328
törölt tag

Próbáltad 8.1 kompatibilis módban telepíteni a programot? Néha segíteni szokott.

(#26607) Anfänger válasza #14595328 (#26606) üzenetére


Anfänger
őstag

Telepíteni nem,de indítottam 8.1 kompatibilis módban. Semmi változás sajna. :(

(#26608) puttonyos! Érdekes módon a pumpát a BIOS-ból nem tudom állítani,akár melyik CPU fan vagy sys fanra van csatlakoztatva,söt még ventiszabályzóval sem tudom,nem ír ki értéket sem a ventiszabályzó. :Y

[ Szerkesztve ]

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

(#26608) Dr. Gonzο válasza Anfänger (#26607) üzenetére


Dr. Gonzο
senior tag

Link legtöbbször ilyen. Dugd inkább az alaplapra a ventiket és a pumpát. Szabályozni BIOS-ból is tudod.

(#26609) whYz


whYz
addikt

Sziasztok

Win10 nem tudja megnyitni a masik win10-es gep jelszo nelkuli megosztasat, mert allandoan felhasznalo/jelszot ker. Win7-el es androiddal tokeletesen mukodik.

Van erre valami megoldas?

(#26610) krystman válasza #45185024 (#26600) üzenetére


krystman
őstag

Értem! Köszi szépen a választ :R

(#26611) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Sziasztok. Hogyan érdemes feltelepíteni a win 10et, egy új, teljesen szüz win 8as notebookra? Olvastam, hogy van két féle telepítési mód, csak itt visít a talcán, hogy frissítsem, és a lehetö legjobbat akarom :D

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#26612) Smiley


Smiley
őstag

Hali,

Vagy egy nagy problemam, es egy igazi windows guru segitsegere lenne szuksegem.
Nem hasznalok windows-t a 2000 ota, csak annyira hogy feltelepitem. Szoval PXE boot-ot bovitem az irodaban, mert random gepek vannak jonnek mennek es van amire neha windows-t kell raknom. Tudom pendrive vagy cd de ezek mindig elkallodnak, plusz ujra ki kell irni ha van ujabb verzio a microsoft oldalan.
Osszes is raktam a microsoft leirasa alapjan a winpe-t, gentoo-val van kiszolgalva el is indul mindenhol, de kb minden 4-ik gepen van csak halozat. Nincs kedvem egyesevel utananezni, hogy a jelenlegi parkban milyen vezerlok vannak, es arra gondoltam, hogy ugy ahogy van az egesz win10 dvd-n levo osszes ethernet driver-t beletolnam winpe-be, gigabites halozat van szoval nembaj ha tul nagy lesz. Amire DVD-rol telepitettem ott 90%-ban ment out of box az ethernet, ennyi nekem mar boven eleg. Akkor itt jon a problema, ugyanis lovesem sincs hogyan kellene ezeket kiszedni az iso-bol es egy cab file-ba beletuszakolni. Ebben kene nekem segitseg. Egyaltalan kategorizalva vannak ezek, marmint pl linux alatt, (/lib/modules/3.2.0-4-amd64/kernel/drivers/net/ethernet/)

Elore is koszi.

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#26613) rhcp156 válasza raubisoda (#26603) üzenetére


rhcp156
csendes tag

Aktiválva van.
Működik is rajta minden beállítás kivéve ezt

(#26614) Döglött Róka válasza Rigormortiis (#26611) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Siman frissitsd.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#26615) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
Lenne egy problémám ami időközönként jön elő elsősorban az IE11-nél, illetve ritkábban a Chrome alatt. Az Edgenél és a Firefoxnál még nem tapasztalatam hasonlót, igaz azokat nem is nagyon használom.
A probléma a Win 10-re történő frissítés után kezdett előjönni, korábban a Win 7 alatt nem rémlik, hogy beleszaladtam volna hasonlóba, ami abból áll, hogy bizonyos weblapok megnyitásakor folyamatosan ilyen hibaüzeneteket dob.

Ráadásul hiába nyomok igent, vagy nemet a parancsprogram futtatására, újra és újra felugrik az ablak, ilyenkor muszáj elhagynom az adott weblapot, mert bezárni se lehet Ami most már bizton kizárható, hogy nem vírus, vagy valami ehhez hasonló okozza, mert kismillió programmal ellenőriztem a gépet, minden egyes alkalommal, és mindig tiszta volt. Szerintem valami beállítási gubanc lehet, csak fogalmam sincs, hogy mi. Szóval, köszönettel veszek minden javaslatot.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#26616) vlevi válasza Rigormortiis (#26611) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nincs benne az összefoglalóba (valakitegyemárbele!), de frissíts, ha nagyon akarsz. Megvárod, míg a vezérlőpultban azt irja, hogy aktiválva van, ezután már ujratelepitheted frissités nélkül. Ha maradsz a frissitesnel, akkor 30 napig megmarad a c meghajton a régi windows, és wisszatérhetsz a win8-hoz. Ha megtetszik, akkor, miután aktiválodott a tizes, barmikor nullárol ujratelepitheted, mert megjegyzi a gépet, és aktivált marad. Harminc nap után torlődik a c meghajtóról a régi windows, nem lesz lehetőség a wisszatérésre. De ez nem jelenti, hogy el eszett a win8 jogod, mert az eredeti win8-t wisszarakhatod, csak azt nullarol kell ujratelepitened.

Amugy nálam is kezd használható lenni a gép. A legujabb insider van fenn, kezd a lkevelező is működőképes lenni, igaz az előcsempeészről már lemondtam, hogy walaha is mukodni fog. Még a naptárba jó lenne bevarázsolni a google közös naptárakat, de erre sajna nulla az esély. Meg az is jó lenne, ha a gép pwer gombjával kikapcsolhatnám a gépemet. Nagyjából ennyi hiányzik, hogy a win7-emet lecseréljem.

(#26617) TRob1 válasza vlevi (#26616) üzenetére


TRob1
veterán

Az élő csempés részt értem, az ok (illetve nem mindig ok :) )
De a naptárast azt nem értem. Nekem csak gmail-es mélcímem van, a naptárban látok mindent ami be van lőve a google naptárba (ünnepnapok, magyar névnapok, születésnapok...stb), illetve a saját eseményeket is. Ha beírok vmit pl. telón, megjelenik win10 naptárban. Ha win10 naptárban írok be vmit, megjelenik az android telón. Te valami mást szeretnél? Ezek müxenek csak többre van szükség, vagy eleve ezek nem mennek? :F

szerk: Kipróbáltam közbe a kikapcs gombot pc-n (még sosem próbáltam :B ) és kikapcsolt. :)

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#26618) #14595328 válasza pendre54 (#26615) üzenetére


#14595328
törölt tag

Ez JavaScript hiba az oldal kódjában.

Nézzed meg ezt, vagy ezt.

[ Szerkesztve ]

(#26619) westcoastog


westcoastog
veterán

Rendszer alaphelyzetbe állítása fájlok törlésével gondolom legyalulja a c partíciót teljesen ugye?

(#26620) akoska23


akoska23
aktív tag

Sziasztok. Adott egy Lenovo Thinkpad Tablet 2 Windows 10-el. Nem egy erőgép de eddig nagyjából a mindennapi igényeimre megfelelt. A gondok pár napja kezdődtek de vannak előzmények is. Win 8 al adták gyárilag és volt két driver ami sehogy nem akart települni vagyis a win szerint nem sikerült betölteni az illesztőprogramját. Az egyik a wifivel volt kapcsolatba a másik a Intel Dynamic Platform &Thermal Framework Processor Driver. Sikerült felraknom a drivereket de a gép lassabb lett gondoltam sebaj frissítettem win 10re. Minden sikerült de a két driver ugyanúgy nem működött. Nem foglalkoztam velük a gép működött rendesen de pör napja gondoltam miért is legyen olyan ami nem működik jól felraktam a Lenovo honlapjáról az Intel Driver packot. Figyelmeztetett hogy az előző verzió is ugyanez de végigcsináltam és megjavult az Intel drivere. A gép meg elromlott. Már egy sima skype közben is csak 10 percig bírja aztán elfogy a memória vagy valami mert úgy belassul hogy semmi sem válaszol a skype sem csak a gomb általi kikapcsolás segít rajta. Ma résen voltam és amikor észrevettem hogy lassul gyorsan megnyitottam aznerőforrás figyelőt ami szerint 17mb volt mindössze a szabad memóriám. Már nem emlékszem pontosan de valami msmgn.exe foglalta a nagy részét. Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni és kezdeni előről az egészet.

Még lenne hiba; bcmfn2 driver ez folyamatosan felkiáltójeles az eszközkezelőben nem is tudom mi az.

És még egy ami lehet hülyeség de leírom; egy nap többször is korlátozott net kapcsolatom lesz ami abban merül ki hogy nem sikerül megújítani az ip címet. Ugyanazon a routeren a telefonomnak semmi baja újraindítás után vagy másik hálózatra csatlakozás után a tab is megjavul a hibanapló pedig tele van hálózati hibával.

Egyszerre ennyi kérlek segítsetek mert már skypeolni sem tudok normálisan a családdal.

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#26621) vlevi válasza TRob1 (#26617) üzenetére


vlevi
nagyúr

Az hiányzik, hogy vannak megosztott naptárak, amik a google naptáramba fel vannak véve. Ezek a calendar.google.com -on, és persze androidon is látszanak, de a windows naptár appban nem.
És van jópár ilyen naptár, anélkül elég üres a felület.

(#26622) BloodDrunker


BloodDrunker
csendes tag

Sziasztok.
Internet bealitassal lenne egy kis problemam.
Amikor kivalasztom a szelessavu PPPoE-t 651es hibat dob,illetve modemet se latja a gep.
xp,win7-8.1en is automatan eszlelte.

Valakinek van valami otlete?

[ Szerkesztve ]

(#26623) #14595328 válasza akoska23 (#26620) üzenetére


#14595328
törölt tag

Ment rendesen a 8/8.1-gyel? Hogyan frissítetted 10-re?

A bcmfn2 driver, ha minden igaz WIFI driver, de ebben nem vagyok biztos. Az msmgn.exe nem mond semmit sajnos, megpróbálhatnál egy screent csinálni a futó alkalmazásokról lassulás közben.

(#26624) akoska23 válasza #14595328 (#26623) üzenetére


akoska23
aktív tag

Csak addig ment rendesen win 8.1 el ameddig meg nem kapta az intel driver frissítést mert az említett driverek ott sem indultak. Az a baj hogyha belassul semmilyen lehetőségem nincs képernyőmentést csinálni mert csak a kikapcsolás segít. A win updateon keresztül frissítettem.

Csak simán böngészés közben is alig van memória.

[ Szerkesztve ]

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#26625) #14595328 válasza akoska23 (#26624) üzenetére


#14595328
törölt tag

Az MsMpEng.exe a Defender. Lehet, hogy ellenőrzi a gépet, vagy frissít, az megeheti a procit / memóriát. Az már eleve érdekes, hogy 8.1 alatt is hibák voltak a driverrel. Le kellene szedni őket és újratelepíteni a Lenovo oldalán találhatókat. Lehet egy gyári visszaállítás 8-ra jót tenne neki, bár írtad, hogy nem szeretnéd.

(#26626) Bkrisz9


Bkrisz9
őstag

Üdv! Erre a gombra keresnék gyorsbillentyűt :) Nem az asztalok közötti váltásra hanem kimondottan erre a gombra. Van egyáltalán rá kombináció? Ha nincs alaphelyzetben akkor megoldható valahogy?

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#26627) Melorin


Melorin
addikt

Sziasztok.

Szeretnék olyat csinálni a Windows 10-en, hogy amikor egy pendriveot csatlakoztatok a géphez, akkor annak a tartalmát automatikusan átmásolja egy adott mappába, a már létező fileokat kihagyva.
A nehezítés a dologban az lenne, hogy csak kifejezetten egy pendrive tartalmát kéne automatikusan felmásolnia, nem egy akármilyen csatlakoztatottét.

Van erre megoldás?

(#26628) ignisz válasza Bkrisz9 (#26626) üzenetére


ignisz
senior tag

win+ Tab

(#26629) Bkrisz9 válasza ignisz (#26628) üzenetére


Bkrisz9
őstag

Uh, elég hülye kérdésre sikerült így utólag.... Mindig azt nem veszi észre az ember ami az orra előtt van. Köszönöm. :)

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

(#26630) akoska23 válasza #14595328 (#26625) üzenetére


akoska23
aktív tag

A lassulás leginkább skype alatt tapasztalható igaz filmezés és böngészésen kívül másra nem használom. A driverek a lenovo honlapjáról vannak. Win 10 alatt is jól működött még meg nem kapta az intel driver packot és a helyzet ugyanez volt win 8 nál is. Viszont ha nem telepítem az intel drivereket ott vannak a hibás driverek az eszközkezelőben szóval ez egy ördögi kör.

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#26631) #14595328 válasza akoska23 (#26630) üzenetére


#14595328
törölt tag

Hát passz! Update nem kínál fel drivereket, ha a packot nem telepíted?

És SkyPe alatt emelkedik a memória használata a Defendernek? Mert amúgy a képen látható értékek nem vészesek. Nem lehet, hogy maga a SkyPe zabálja fel a memóriát?

(#26632) MurdR


MurdR
veterán

Továbbra is tilos a warez a fórum területén. Legyen az segítségkérés, segítségnyújtás, akár nyíltan, akár burkoltan. Legközelebb pihenőre fog menni az is, aki warezban segítséget nyújt.
Ajánlom az érintettek figyelmébe a Szabályzat III/10/10-es pontját.

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#26633) FefeeX


FefeeX
veterán

Van egy olyan észrevételem, hogy bekapcsolás után még egy darabig a win10 teker mint a hülye (SSD-vel együtt, ahol a Win8.1 már nem problémázott), ez mondjuk főleg a munkatársam gépén bosszantó, ami csak egy E-450 AMD, így nem egy erőgép, ezért a korábbival szemben kell 2 perc, hogy normálisan használható legyen a gép. Nincs véletlen valami beállításos írás, ahol a felesleges új marhaságokat összegyűjtötte valaki?

Egy másik kérdés, amit egyébként az ESET talált, hogy vannak választható frissítések, amik telepíthetőek, azonban ezekből választani én sehol nem tudok. Van erre valami módszer, vagy kitalálták, hogy ha egy drivert akarsz frissíteni, akkor frissítened kell mindent?

(#26634) rocket


rocket
nagyúr

Win7 Pro OEM verziot ami Win10 PRO-ra lett frissitve, clean installal ujra lehet telepiteni a Win7-et es aktivalni? vagy eloszor visszallitas kell Win7-re es utana clean install es aktivalas?

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#26635) BloodDrunker


BloodDrunker
csendes tag

Valakinek valami otlete a 651es netkapcsolodasi hibara?
Nalam lehet a hiba vagy szolgaltatonal?

(#26636) AtHoS válasza BloodDrunker (#26635) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egy másik winnel hamar ki tudod deríteni :K Esetleg linux "telepítőt" indítva a gépen, ami ugye live OS-ként működik

read-only mode on the forum

(#26637) ( V )


( V )
veterán

:DDD

* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aɴᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - Sᴛᴏᴄᴋ Aɴᴅʀᴏɪᴅ 12 *

(#26638) akoska23 válasza #14595328 (#26631) üzenetére


akoska23
aktív tag

Nem kínál és még a Lenovo ellenőrző és driver kereső szerint is minden rendben működik. Biztos hogy a skype tekeri ennyire de miért az intel driver frissítésig nem volt ilyen gond de utána win8 és 10 alatt is. A skypeot többször újraraktam.......

A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

(#26639) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Én nem nagyon értem ezt a több asztalos megoldást (amit itt lentebb kérdezett valaki, ergo a Win+TAB kombináció), hogy ez miért nagy újdonság? Ez egyszerű programváltás nem? Az ALT+TAB nem ugyanez, csak kevésbé látványosan (akár a Win 7-ben). Én gondolom rosszul, vagy ez tényleg tök u.a. csak most csináltak rá egy gombot a tálcán?

(#26640) netpeti98 válasza Gabesz87 (#26639) üzenetére


netpeti98
addikt

Tudsz virtuális asztalokat létrehozni.

(#26641) pocokxx válasza AlyrArkhon (#26599) üzenetére


pocokxx
Közösségépítő

Volt egy ismeretlen tulajdonos is közte, azt eltávolítottam, így most jónak tűnik. Köszi. :R

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#26642) Infinity70


Infinity70
tag

Sziasztok! Nagy szükségem lenne segítségre. Amióta lejött a legújabb frissítés az Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon HD 6700M Series megint 3 perc amire elindul a laptopom :( . Tudnátok segíteni a megoldásban ?

Laptop paraméterek :

HP Pavilion dv6-6b06eg Entertainment Notebook PC

Model #: A6M06EA
Serial #: 2CE1412BGZ

250 GB Samsung SSD

Huawei P40 Pro

(#26643) #14595328 válasza akoska23 (#26638) üzenetére


#14595328
törölt tag

Nem tudsz felrakni egy régebbi SkyPe-ot? Fogalmam sincs, hogy lehet-e, régóta nem használom.

(#26644) rhcp156 válasza raubisoda (#26603) üzenetére


rhcp156
csendes tag

Aktiválva van.
Működik is rajta minden beállítás kivéve ezt

(#26645) tibike8


tibike8
őstag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha...
Egyik napról a másikra eltűnt az új mappa létrehozása lehetőségem. Mappán belül az új mappára kattintva nem történik semmi és jobb egérgombra nyomva nincs az 'új' menüpont. Ctrl+shift+N-re sem történik semmi. Meg lehet ezt oldani win újratelepítés nélkül?

(#26646) #73029888


#73029888
törölt tag

Sziasztok!

A következő lenne a problémám a W10-el. (Minden frissítés telepítve van és a VGA driver is a legújabb BETA,de a rendes 15.7.1 driverrel is csinálja a bajt)

Tudom hogy a WQHD (2550x1440) VSR-er éri el a kártya.

Adott egy 32 colos LCD TV ami elvileg HD-Ready gyakorlatilag tudja az FHD és WQHD felbontásokat. A problémám az hogy ha a felbontást a W10-ben WQHD-be rakom. (2550x1440) a csuszka 100%-on,akkor a betűk picit lesznek és a játék (Farm Simulator 2015) teljes képernyőbe fut. (WQHD ill FHD felbontásban),de ha a csúszkát felrakom maximumra,akkor megnöveli a betűket,így eltudom olvasni rendesen,de a játék csak WQHD-ba fut teljes képernyőben,ha leveszem FHD-ra akkor a képen látható módon fut valamiért. A képen FHD-be van a W10 és maximumon a csúszka. (175%)

Másik gondom ha az ETS2-ben leveszem a felbontást 1024x768-ra akkor 30 másodpercig nincs jel felirat lesz a TV-n és utána adja be a képet,úgy hogy a betűk el vannak mosódva. Ez lehet a HDMI kábel hibája,vagy a HDMI már nem 1024x768 felbontásra van tervezve?

A kérdésem az lenne hogy ez VGA driver probléma,vagy valamit az M$ rontott el a WDDDM 2.0-ban.

A gépben egy 4 magos AMD Trinity APU processzorból,8GB RAM és HD7790 1GB DDR5 videokártya teljesít szolgálatot. A TV-vel HDMI kábellel van összekötve.

Köszönöm a segítséget előre is.

[ Szerkesztve ]

(#26647) tibike8 válasza tibike8 (#26645) üzenetére


tibike8
őstag

Már tárgytalan is lett a kérdésem. Az iobit win fix-szel megoldottam :)

(#26648) MésziGab


MésziGab
tag

Hali

3hónapja eladtam az akkori gépemet egy jogtiszta Windows-al!

Most vissza szeretném vásárolni a windows dvd-ket,olcsó pénzért!
Feltudom tenni úgy a gépemre hogy az már egy másik gépen is fent van ami valszeg azóta lett frissítve Win 10-re!

(#26649) #45185024 válasza #73029888 (#26646) üzenetére


#45185024
törölt tag

Szerintem a TVd nem tudja azt a felbontást és elkezd kalibrálni vagy valami beállítás váltás.
Samsung tvknél amikor bejön a kép kiírja a felbontást ami nem feltétlenül egyezik a számítógéped felbontásával !
Nem csak a csúszkával lehet növelni betűméretet win 10 ben.
Ha MAX 125%-ön van a csúszkád akkor alul egyénibe be tudod állítani a menük és betűk méretét külön külön.
150%-on már eltűnik ! az egyéni beállítás lehetősége
Jó esetben ezt a játék észreveszi és azon is nagyobb lesz.
De a játék .ini fájlában is körülnázhetsz hátha van rá külön beállítás...

[ Szerkesztve ]

(#26650) vg válasza MésziGab (#26648) üzenetére


vg
addikt

Nem.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.