Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [callmeakos:] Szabad e használt OLED televíziót venni?
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Nunder
őstag
Soha nem hallottam még hogy cukrozzák főzéskor Mi a már kész sörbe teszünk erjesztés után cukros oldatot, hogy legyen sav a palackban.
Nekünk eddig mindig olyan combos lett a malátától magában is, hogy már-már a hígításon gondolkoztunk
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu