Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37543) SpazzMaticus válasza Antonius1978 (#37539) üzenetére


SpazzMaticus
tag

A Bárból a Kordonba vagy vissza kocsival három perc, most lemértem. Scrapyardon át Dark Valley-en keresztül, egyetlen puskalövés nelkül. :)
Az első LA-végigjátszásomban én is 120Kg-ra emelt teherbírással játszottam, mert nem tudtam hogyan kell használni az autókat, és hasztalannak tartottam őket.
Azóta kitapasztaltam az útvonalakat... :D
Ha egyébként ennyire zavar az 50kg. teherbírás, módosítod úgy ahogyan szeretnéd, ennyi. Meg asszem minden mod-hoz van fast travel lehetőseg is ám fizetett vezetők képében ha szeretnéd...
A járművek egyébként is a központi hub szerepét töltik be egy-egy missziózás, térképbejárás közben, abva kell pakolni. Ráadasul ingyen is találsz kapsz, többet is...

Ma már természetesen én is több ezer órányi mindenféle "Stalkerezéssel" a hátam mögött legnehezebb fokozaton nyomom, és az eredeti 50kg-os teherbírással játszom, és szerintem meg ez tökéletes játékegyensújilag hogy minél később érjem el a "feltápolt übersoldier" szintet, de ki hogyan érzi...
De más mod-okban sem volt soha problémám a pakolással, minden térképen kinéztem a kitapasztalt áthaladási útvonalaimhoz közeli tárolókat, és oda hordtam a cuccot, azután jövet-menet vittem a boltba mikor mi fért... :)
Féltávon én eddig bármely modban már tele voltam zsével, ez nekem sosem okozott gondot.

Én pl. pont azt szeretem a LA-ban, hogy minden "szimpla" oda vissza út is mindíg más, soha nincs két egyforma menet.
Éjjel van vagy nappal, milyen az idő : esik, köd van, várható e már a következő kitörés, merre jarnak a katonai/monolitos járőrkülönítmények, mindíg meglátok valamit, letérek jobbra-balra... Utána persze valami bajba kerülök, azután azon kapom magam, hogy pl. Darkscape-ben szakadó esöben éjjel gyenge "boltba szállítós málhás" settingben a Witches Jelly anomáliakkal teli erdőben bújkálok egy váratlan Chimera-elől ... :D
Számomra minden menet hangulata utolérhetetlen, és más játékban nem tapasztalható élmény sokadik játszásra is, (a revisited-et most nyomom csak először, eddig a magyarított extendeddel jatszottam csak) .
Engem munka, család mellett, heti 4-5 alkalommali pár órás játékidőmben semmi nem kapcsol ki jobban ennél, van hogy egy estén csak annyit csinálok, hogy eljutok egy feladat kezdőpontjáról a másikra, (néha persze sietek és csak átrobogok, ezért jó kiismerni a map-okat) de közben sokszor több minden történik velem mint egy-egy manapság időnként kipróbált "AAA"-game teljes végigjátszása alatt, de nyílván ez csak az én személyes ízlésem, meg véleményem... :)

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.