Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28471) Riot Gin válasza Musicking (#28468) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

A hangok ok, de ez a ruha sérüléses cucc engem is bosszant egy picit, utána járok, mert ez így, tényleg nem oké.

Mikor meghal az ember, és olyan páncélban van, aminek van sisakja, vagy van rajta sima páncél + sisak, és meghal, akkor azt látja az ember, hogy a karakterén NINCS SISAK! Pedig ugye viseled, vagy külön, vagy páncéllal együtt. ( Az összes zártrendszerűnél ez működik, hogy ott ugye a fejet is fedi a páncél, de exopáncélnál, és külön sisaknál nem: halálkor nincs az emberen sisak. Hogy az édes--jában lehetséges ez?!)

Nálam előfordult az, hogy exopáncélban ( Military Exopáncél) fejbe lőttek és szevasz. Nem puskával ( értsd: puska lőszerrel működő fegyver) hanem hagyományos 5.56 variánssal ( nato vagy orosz), és esetleg AS VAL és VSS VINTOREZZEL, és kész, egy-két lövés, pá, heló, szevasz.

Lehet, megkéne azt csinálni, hogy az exopáncéloknál lehessen sisakot is használni, mert ez így nem oké. ( Már, ha ez használna valamit, azon kívül, hogy több védelmet ad. Szerintem nem lenne rossz. De ezt majd jövő héten tudom csak kivitelezni, ki kísérletezni.)

Ja, és kösz hogy ajánlod újból a T.A.Z-t, el is felejtettem, hogy tartalmaz új lövés hangokat meg ilyeneket.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.