Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26139) Antonius1978 válasza Highground (#26131) üzenetére


Antonius1978
addikt

Probald ki meg az Enotot, es a kibovitett valtozatat a Geonezis/Geonesis 2-t.
Nalam jelenleg 3 mod van kicsomagolva : Arsenal Overhaul 2.3 ez fegyvermod, aztan Yes, come a prophet 2, valamint egy Swarz, vagy Schwarz nevu.Kisse gyakran cserebereltem oket, igy mar nem emlekszem a kulonlegessegekre, az elso 2 kozul minden fegyver 100-at sebez, meg a pisztolyok is, a Swarz-ban meg pl ha kozelmesz egy teglafalhoz, akkor egy kiados sugarzast szedsz ossze, kb a Misery elodjenek tartom, habar azzal nagyon keveset jatszodtam mert untam hogy olyan rohadt nehez :DD
Aztan van egy kissebb mod World of War a neve, az elso palya egy teljesen uj, ismeretlen kozepes palya, onnan mesz at Zatonba ha jol emlekszem.Van benne par uj erdekes fegyver is, amiket eddig meg nem lattam.
Emlitettem volna a Way in Pripyat-ot, es a Spectrum Projectet, de mar ismered oket.
Szamomra a WIP a legjobb az osszes mod kozul a hangulata miatt, a SP pedig kb olyan mint amilyennek a Lost Alphat elkepzeltem volna.
Amugy itt a Lost Alpha is, es Saganak igaza van, a FOTOGRAF-ot is probald ki, en kb fel eve abbahagytam,de nagyon hosszunak tunik, es nehez olyan szempontbol, hogy nem mindig tudod hogy mit merre kell csinalj, neha kell hozza video hogy megertsd hogy mi a feszkes fenet kell csinalnod, de megeri, mert jo tortenete van, erdekes, valtozatos.Persze mint minden modban, ebben is van par idegesito dolog, es hiba.

SAGA59 : ha ez enot vagy valamelyik valtozata, akkor vannak kepzodmenyek, de nehez hozzajuk ferni.
Pl a gepallomasnal az aknak miatt maceras ahoz a tuzanomaliahoz ferni, es nagyon meg is perzsel, asszem talan ugy van beallitva, hogy elpatkolj, de az is lehet hogy tudtam kepzodmenyt kipiszkalni onnan.
Aztan a terkep kozepen az egyik lerombolt faluban, ahol van egy foldalatti pince, az egyik hazromnal szokott lenni, es volt meg a bal oldali csapason egy szikla kozeleben ahogy megyunk ahhoz a kilatotoronyhoz, es meg valamerre a kornyeken is talaltam, valami savas mezo kozepen, es bokrok is vannak.Kb ennyire emlekszem.
UI : most latom irod SGM 2,2 akkor kellene talan legyen, az aksit vajon nem jobb katt az ikonjan, use dologgal tudod beletenni ? mar nem emlekszem :N

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.