Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27824) geprombolo válasza ijjájom (#27822) üzenetére


geprombolo
senior tag

Majd megkérdezem, de a lényeg, hogy a padlizsánt egészben megsütöd (lehetőleg a szabadban, parázs fölött egy vaslapon). Amikor megsült, leszeded a héját, aztán apróra vágod, mehet bele hagyma, só, bors, majonéz. Finom, markáns íze van, kicsit csípős.

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [kyrabaybee:] :L (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.