Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11043) csabibmx


csabibmx
tag

ICS tapasztalataim

Ami a gyors merülést illeti.
Tegnap előtt megcsináltam ezt "(#10858) zozo2001hu" sőt a google szinknél csak a gmailt pipáltam vissza mert a többit nem igazán használom.
A szabad memóriám drasztikusan megnőtt.
Ja és kilőttem a folyamatosan futó térképet is. :K
Feltöltöttem (91%) még este.Azóta eltelt két éjszaka és egy teljes nap (számomra átlagos használattal).Igazság szerint ma reggel abban a hitben nyúltam érte,hogy lehúzom töltőről de meglepve tapasztaltam,hogy elfelejtettem töltőre dugni... :B ...akkor most miért nem merült még le?Na ekkor készült a screenshot.
Szóval azt tudom mondani,hogy az éjszakai üzemidő nekem nagyon rendbe van és a nappali sem rosszabb így mint GB alatt volt (reggeltől estig vagy 1 este reggeltől délutánig).
A wifi állandóan megy,ha elérhető,auto fényerő és 2G (ha nem wifiről netezek és elérhető akkor 3G-t használok).Illetve a home hosszú megnyomása után felugró ablakból szoktam kihúzgálni a korábban használt alkalmazásokat.Bár nem tudom ez mennyit számít. :F
Nem mondom,hogy nem hibás az ICS de ha ezt még javítják akkor jó esélyem lesz a két napos üzemidőre. :DD

Amit még tapasztaltam,hogy a videót már mp4-be rögzíti a korábbi 3gp után.
A telefon számokhoz tartozó nevek sem jelennek meg mindig.A gyári böngésző nálam lassú és bugos bizonyos oldalakon.Ezért használom az Opera Mobile-t ami teljesen jó,elvileg a Dolphint is javították az ICS-hez de nálam ez továbbra sem működött.

[ Szerkesztve ]

Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.