- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Szép napot! Megvan még valakinek eme kis telefon?
Nekem ismét üzembe állt még a gyári akkumulátorral, fő feladata online rádió lejátszás erősítőre kötve.(tune in radio) Erre a mai napig tökéletes. Néha megnyitok vele 1-2 oldalt, meg a face lite rajta van. De mai szemmel nézve megmosojogtató a sebessége. Főleg egy galaxy s7 mellett.
De becsületére legyen mondva hogy a mai napig hibátlanul működik.
-
Ahhoj
aktív tag
Sziasztok!
Szekrény aljáról előkerült egy ilyen tok: [link]
Ha kell valakinek, ingyen elvihető, nincs semmi baja, csak nekem már nincs ilyen telefonom, kidobni meg sajnálnám. Lehetőség szerint előnyben azok, akik el tudnak érte jönni
(Bp)
Írj privátban, ha érdekel.
-
Szmoki
senior tag
válasz
awakening87 #24331 üzenetére
Őszintén sose telepítettem külön drivert de eddig ment mindegyik telefonnál minden ahogy kell. De ennek utánanézek.
Az USB kábel biztos jó, mert jelenlegi telefonommal is azt használom.
Ha jól emlékszem talán egy cm11 vagy cm10.2 lett volna rá telepítve, a több száz rom után ami rajta volt, de ennél megnyekkent ennyire.
Ja nekem sose ismerte fel fastbootban, de akkor lehet a driver hiánya miatt. Igaz, eddig sose szorultam erre -
awakening87
aktív tag
válasz
Szmoki #24328 üzenetére
Szia!
A fastboot-hoz mintha kellene a megfelelő driver is, próbáld meg újra feltenni, netán egy másik USB kábellel. Nekem már volt olyan, hogy a saját Nexus S kábelével csak tölteni lehet és nagyon néha megy az adatkapcsolat is. Másik kábellel minden tökéletes rajta.
Régebben ugyanezzel a rendszerrel ment a fastboot? -
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24329 üzenetére
igazság szerint mindig elfelejtek rendelni, de ahogy nézem az árakat se éri már meg.
na meg ha jól rémlik a hangerő gomb teljesen jól működött, de van olyan probléma, hogy csak fastboot-ban nem megy.
a remény hal meg utoljárameg hát szerettem is ezt a csodát
-
Szmoki
senior tag
néha még mindig eszembe jut szegény nexus s-em.
jelenleg is itt tart, valakinek valami ötlet? a gép nem ismeri fel, hangerő és bekapcsoló gomb nem reagál. -
nagyelek
csendes tag
Sziasztok!
Van egy, a témába illő telefonom (i9023)
munkatársamtól kaptam, hogy csináljak vele amit akarok, elmondása szerint főzött ROM után ment 3 napot aztán téglává változott...
értékesíteni szeretném. szerintetek mi a reális ár amit kérhetek érte?
külsőre nagyon szép, és minden porcikája ép... nem törött repedt sehol, kijelzője karcmentes, hátlapja zsebkopott...
Válaszokat előre is köszönöm! -
Szmoki
senior tag
válasz
Angelotti #24322 üzenetére
Szia, először is a cwm egy recovery és nem egy rom. Rootolást és minden egyebet megtalálsz a nexusshacks.com oldalon.
Tapasztalataim szerint nexus s a metal dragon overlord( üsd be a googlebe, első találat xda-s link) alatt volt a legjobb, igaz ennek már lassan másfél éve, azóta más telefonom van.
Bocsi, linket nem tudok adni, telorol írok. -
Angelotti
tag
Sziasztok!
Főzött romot szeretnék telepíteni a telefonomra, mert a gyári 4.1.2 már borzasztó lassú. CWM-ket nézegettem, amennyire ki tudtam bogarászni talán azok a legmegbízhatóbbak. Semmilyen tapasztalatom nincs még e téren, leírást teljes rom telepítéshez nem találtam, csak a Molnár Péter félét. [link]
Ez a leírás jó a 4.1.2-es androidhoz? Utána hogyan tovább?
Lehet rosszul tudom, de a Nexusok nem rootoltak alapból?
Ti milyen romot ajánlanátok, milyen kernellel? Ami fontos legalább 4.1.2 verzió legyen válaszotokat előre is köszönöm! -
jackbacsi87
senior tag
sziasztok!
belefutottam itthon egy i9020-as (i9023-hoz NEM JÓ!) flip tokba, meg 2db fóliába. no, ezek ingyen átvehetők Győrben, vagy postaköltségen vihetők!!!privátba jelentkezzen, ha valakit érdekel!
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24318 üzenetére
Ez galaxy nexus.
Nekem a hangerő is rossz, szóval nem gond ha jön mindkettő. -
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24315 üzenetére
Van fent igen, hangerő gombbal együtt.
Csak nem találtam róla videót, de majd lehet szétszedem és megnézem, hogy egyáltalán vállalható-e. -
tdk.112
aktív tag
válasz
lord.lakli #24315 üzenetére
helyette hangerő gombot használom bekapcsolásra
Hogyan?
-
Szmoki
senior tag
Valaki próbált már itt hangerő és bekapcsoló gombot magának cserélni? Szegény NS-emnek csak ennyi baja, 2500 körül láttam ebayen.
Aki csinálta már írjon privátot legyen szíves. -
DigiG
csendes tag
Méret miatt igen.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
lord.lakli #24307 üzenetére
De én az árakra reagáltam.
-
nagyúr
válasz
lord.lakli #24305 üzenetére
Ellenben nem is olyan kicsi.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
lord.lakli #24303 üzenetére
Gondolom az ára miatt.
-
DigiG
csendes tag
Eljött az idő fiókba kerül a kicsi.
1 éve sikeresen elázott. Nem nagyon csak egy kicsit, aztán szépen jöttek elő a hibák, bekapcsoló gomb. Kijelző fekete marad hivásnál, ( spobbal sem tudomfeloldani) hangszóró csere.
Sajnálom h akkor nem vittem el szervizbe ahol átmosták volna.
Szerettem nagyon első androidos telefonom. Csere s4 minire ami már itt van az asztalon. -
petrson
senior tag
margithid: Az aktív felhasználók közül egyedül neked nem működik "semmi", elég érthetetlen a dolog...
A CM M9-et egyébként valaki használja? Most akarom eladni a telefont, felraknám neki ezt.
Mennyit ér most ez a telefon? A készülékházon van némi karc, de a kijelzőn szinte semmi, egyben van a telefon. -
margithid
veterán
válasz
awakening87 #24295 üzenetére
Telefonáláson kivül nem sok mindenre jó, talán még opera minivel lehet böngészni és ennyi.
-
nagyúr
válasz
awakening87 #24295 üzenetére
Én használtam Vibert párszor még a Nexus-on, nekem ment rendesen.
-
awakening87
aktív tag
válasz
margithid #24294 üzenetére
Szia,
a CM7.2 stabil változata emlékeim szerint nem ment rosszul, de használtam a gyári 2.3-as rendszert is.Viszont amit a 2.3.x-szel mindenképpen elvesztesz:
- NFC (asszem az NFC vezérlő mikrokódja hiányzik a /system alól valahonnan, ezért soha nem lehet engedélyezni az NFC-t)
- adatforgalom mérése (külső widgettel/alkalmazással pótolható),
- ART futtatási környezet (ha KitKat-en voltál)Igazából sok függ a kerneltől is.
Régebben nagyon ajánlották az Oxygen nevű romokat is, ha már 2.3-ról van szó.Mit értesz a használhatatlan alatt? Ami biztos, hogy a Facebook, Viber, Foursquare, stb. alkalmazásokat nagyjából mellőzni kell ezen a telefonon. A Viber pl. teljesen megfogta a rendszert (valamelyik 4.4 volt fent, talán a SlimKat és lehet, hogy az ART-ot is bekapcsoltam, de mintha anélkül is csinálta volna), nagyon nehezen tudtam bemenni a Link2SD-be, majd lefagyasztani a Viber-t. Ahogy ezt sikerült megcsinálni, egyből visszagyorsult.
Itt egy Google-dokumentum, amely a 4.x-es romokat hasonlítja össze jó pár szempont alapján:
[link] -
margithid
veterán
Gondolkodom rajta, hogy amig nem veszek új telefont visszarakom a 2.3-at.
Azt nem tudom, hogy CM-et vagy gyárit tegyek vissza?
Szerintetek megéri amúgy? Nem lesz olyan szinten használhatatlan mint most? -
AliasB
senior tag
Na megoldódott minden egy kis utánajárással.
Van egy Nexus Root Toolkit nevezetű program amivel bár mit meg lehet csinálni a nexus telefonokon. bootloadert nyitni, rootolni, romot telepíteni.
Gombnyomásra csinál mindent! Drivert is szed le magának! -
AliasB
senior tag
válasz
Slukkica #24291 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egyenlőre drivert keresek hozzá mert csak azt írja ki hogy nem tudta telepíteni. Letöltöttem a SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.33.0 és feltettem de így sem tudja felismerni csak azt írja ki hogy ismeretlen eszköz Android 1.0 de nem találok hozzá sehol drivert!
Tudnál nekem egy linket adni hozzá? Köszi! -
AliasB
senior tag
Azért köszi
Esetleg valaki aki aktívan űzi még ezt a nexus s buherálást az tudna írni ide vagy privátba egy üzenetet?
Köszönöm előre is!
Nem volt még samsung telefonom ami androidos lett volna de másik fajtákat már buheráltam -
AliasB
senior tag
Sziasztok!
Nemrég került hozzám egy ilyen nexus s 4.1.2es oprendszerrel. Meg tudnátok mondani, hogy melyik rá a legújabb stabil rom és hol lelhető fel?
Köszönöm!
-
bence007
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan 4.4.2 romot ajánlani ami megbízhatóan működik?
-
margithid
veterán
Rendeltem a telefonomhoz mobilinternetet, engedélyeztem a 3g-t és úgy szívja az aksit, hogy az nem igaz.
Másnál is van hasonló gond? CM legutolsó stabil kiadása van fent. -
lord.lakli
őstag
válasz
awakening87 #24279 üzenetére
Na látod tudod te, hogy hogyan működik az ART
. Azért, mert "okosan" ugyanazt a mappát használják, azért még nincs köze a dalvik-hoz.
-
awakening87
aktív tag
válasz
lord.lakli #24278 üzenetére
Akkor nem így hívják, de nézz csak bele a /data/dalvik-cache/*.dex fájlokba, ART esetében mindegyik egy natív ELF bináris és nem dalvik bájtkód
-
lord.lakli
őstag
válasz
awakening87 #24276 üzenetére
Szerencsére ART-on nincs dalvik cache, így helyet sem foglal.
-
petrson
senior tag
válasz
awakening87 #24276 üzenetére
köszi a tippet! ez a logcat nekem nagyjából semmit sem mond
a slimkat viszont érdekes lehet, régebben használtam, nem volt különösebb bajom vele, de végül leragadtam CMen. ha működik rajta az ART, akkor ki is próbálom, CM nem támogatja még.
viszont sokat már nem akarom nyúzni szegényt, jövő héttől telefont váltok. remélem, hogy legalább annyira szeretni fogom mint az S-t, az eddigi legjobb telefonom volt -
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24275 üzenetére
Szia!
Az nem jó.
Nekem is volt hasonló, valami Ehndroix kódnevű Kitkat-et próbálgattam, meg előtte CM11-et is, utóbbiban egy kicsit kipróbáltam az 1.1-1.2 GHz-es max. órajelet az 1 GHz helyett: egy ideig jó volt, aztán elkezdte pl. a böngészés közbeni újraindulást.
Fogalmam sincs, hogy miért, ugyanis kb. kézmeleg volt maga a telefon, meg a CPU statisztika szerint nem is járt folyamatosan a magasabb órajelen.
Most valamelyik SlimKat van fent, és teljesen kifogástalanul megy, ráadásul átváltottam a futási környezetet ART-ra, ég és föld a különbség a Dalvik-hoz képest. Persze a nagyon erőforrás igényes alkalmazásokat most is jobb kerülni, mert használhatatlan lesz tőle a telefon, de ez sem mindig igaz.
Az ART hátránya, hogy az alkalmazások dalvik cache fájljai valamelyest többet foglalnak, és egy apk telepítése tovább tart a megszokottnál, meg amikor átállsz Dalvik-ról ART-ra, olyankor az első indítás is 15-30 percig tart. De az egész ART még nincs 100%-ig kiforrvaAz adb logcat parancs mit mond? Leginkább a fagyás előtt.
-
petrson
senior tag
Olyat csinál mostanában Nexi, hogy csak úgy random újraindulgat. Egy hete használtam az új CM Snapshot-ot, csak pár napja kezdte ezt csinálni. Visszatettem a korábbi backupomat az előző Snapshotról, de ugyanez a helyzet. Valaki tapasztalt hasonlót? Főleg böngészés közben, vagy abból kilépve fordul elő, lefagy és újraindul.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
DeathAdder #24272 üzenetére
lehet csak a rendszer zavarodik meg. már nem nexusom van, de azon is, meg a mostani, jiayu g3t is csinált nálam ilyet. jiayu kb 1hete. maxra felöltöttem, újraindítotam, erre akku 52%ra esett. feldugtam töltőre, újraindítottam, erre egyből 99% lett.
-
awakening87
aktív tag
válasz
DeathAdder #24272 üzenetére
Szia,
szerintem azért van ez, mert az aksid már valószínűleg a végét járja, mindezekből úgy tűnik, hogy lecsökkent a kapacitása. :/ -
DeathAdder
veterán
Hali. Miért lehet a tesóm mobilján, hogy 50+% töltöttségnél dobok egy rebootot, és ezt követően már csak 5%-on van az akku?
Ezután felteszem tölteni, akkor a szokottnál sokkal gyorsabban kezdi el tölteniMost toltam rá a legfrissebb CM11-et is, és ott is ugyanez a helyzet áll fenn
(még annó az S2-nél tapasztaltam ilyet néha)Ja egyébként a power gomb nála is kezd behalni, hálisten custom romon tudjuk nélkülözni a hangerőgombos ébredéssel, és az statbar dupla koppintásos alvással
-
margithid
veterán
-
egy ismerősöm pont ilyet keresne
-
FőDudu
veterán
Melyik rom az most ami eleg smooth az Nexus S-hez.
Asszony telefonjat raknam ujra - azon egy regi CM fut most (tan 9 vagy 10). -
ricsi0307
senior tag
Úgy néz ki, hogy majdnem 3 év hűséges szolgálat után az én Nexusomban is meghalt a memória chip, az USB tárra 0.00 B-ot ír, letölteni se tudok semmit a rajta lévő képek/romok/kernelek/apk-k is eltűntek szóval úgy néz ki vége
Nagy t
kár, mert még vissza akartam volna rakni rá a 2.3-at nosztalgiázni de ez már sajnos sose fog összejönni.R.I.P -
Valaki itt a fórumban nem foglalkozik a telefon javításával?
-
margithid
veterán
A miui oldaláról le akarom tölteni a legfrisebb stabil romot, de nem jön le. Másnál van ilyen gond?
-
margithid
veterán
Na a telefonomon lett egy pikszelcsík, jó nagy, elégé zavaró is, de nem törött. (remélem legalábbis)
Jővő hónapban, vagy legkésőbb májusban eladom a kicsikét és veszek valami újat, szeritnetek mennyit kérhetek érte igy? -
DigiG
csendes tag
válasz
lord.lakli #24251 üzenetére
Nem rossz megoldás!
-
TOZ
addikt
-
TOZ
addikt
Slimkathez van valami kernel ajánlat vagy hagyjam a sajátját?
-
DigiG
csendes tag
válasz
lord.lakli #24249 üzenetére
jaja de ha minden jol megy beviszem valahova megkérdezem nem e tudnának vele valamit csinálni
szétszedtem tegnap kitakaritottam csorikámat, de olyan vékony a hangszoro kábel h megadta magát... az a leg kevesebb, ebay, de a bekapcsgomb a legfőbb problémám [link] találtam is el kell dönteni meg ér e ennyit beforrasztással! -
DigiG
csendes tag
sziasztok
Keresek alaplapot legfőképpen bekapcsolo gomb miatt.
Illetve első hangszőrót nem recsegőset, ha lenne valakinek kérem dobjon egy üzenetet. -
petrson
senior tag
rövid kis teszt, ha valakit érdekel: nexus s vs. CM kitkat
-
noxon
őstag
Hello, haveromnak szeretnénk feltenni innen a rom-ot : [link]
Valami régi custom rom van fenn neki, nem tudom milyen cwm-el... A kérdésem, hogy fel kell tenni újabb cwm-et, vagy az mindegy milyen van fenn?
-
margithid
veterán
Na én levakartam egy csomó alkalmazást, csak a legfontosabbakat hagytam fent, cibtoken, dropbox, google keep, neutron, teamviewer és voodood sound, meg persze az alap CM-es alkalmazások.
Igy ennyi alkalmazással nagyon elfogadható a müködés, sajnos ezt a telefont kénytelen vagyok igy használni, mert ha sok minden van letöltve bizony használhatatlan szintre lassul.
Igy viszont teljesen korrekt! -
petrson
senior tag
Nekem mindenesetre már csak pár hónapot lesz meg a szeretett nexus s. Soha nem volt vele komolyabb bajom, szervizben sem járt, csak az utóbbi hónapban jött elő kis kijelző sárgulás, de alig zavaró. Persze, ha valami újabb teló lenne, akkor zavarna, de ez már lassan 2 és fél éves lesz. Soha nem bírta egyik telefonom sem ilyen sokáig, a következővel is legalább ilyen időre tervezek, ezért nem sietem el a választást. Talán egy Z1 Compact lesz a nyertes.
-
petrson
senior tag
válasz
margithid #24229 üzenetére
Nekem nightly-ként változik. Most találtam egy újabbat, amivel semmi gond, nincs akadozás, szabad rom kezdésnek 130-140 körüli.
De mi lenne, ha kipróbálnád ahelyett, hogy folyton ezt kérdezed? Backupolsz előtte, felrakod a legújabbat, ha nem jön be akkor vissza a régi. Napi használatra tökéletes amúgy, semmi FC, vagy egyéb bug. -
margithid
veterán
Több hét használat után milyenek a tapasztalatok a CM 11-gyel?
Akadás, fagyás sok van? szabad Ram mennyi? -
margithid
veterán
válasz
awakening87 #24227 üzenetére
Köszi, hát akkor sajnos a hardveres korlátok nem átléphetőek azért. Persze érthető is, manapság már iszonyat kevés az 512 mb Ram, lassan az 1 GB is.
Én nem próbáltam a régebbieket. -
awakening87
aktív tag
válasz
margithid #24226 üzenetére
Igen, szoktak lenni, teljesen véletlenszerűen, legalábbis nem jöttem még rá, hogy melyik folyamat/használati eset akasztja ki.
Leginkább akkor szokott újraindulni, amikor egy kicsit komolyabban kezdem el használni
Látom, hogy van CM9.1, CM9, CM7.2, elvileg mindegyik stabil verzió és régebbi, ezeket próbáltátok már? -
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Pár napos használat után a 10.2.1 egész jó, nincsenek oylan akadások mint az előző stabil verzióban.
Kiváncsian várom a 11 stabil változatát. -
Sianis
addikt
Egy gyors kérdés. AOKP Romot hogyan lehet visszacserélni a gyárira? Napokban került hozzám egy ilyen, fejlesztésre szeretném használni, de valaki már hozzápiszkált.
Nekem tökéletesen megfelel a 4.1.2 ami a gyári oldalon van.
Köszi!
Sianis
-
ricsi0307
senior tag
válasz
awakening87 #24213 üzenetére
Nekem még a gingerbreades időkben 1.4-en is futott igaz elég instabil volt.Amíg ez volt az elsődleges telefonom folyamatosan 200-1300mhz között mozgott és még mindig él pedig 2 és fél éves.Egyébként le lett annó mérve, hogy 200mhz-n kissebb az étvágya a procinak mint 100-on.
-
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24214 üzenetére
az XDA-ról ingyenes változatot használom (ami a Play-en fizetős),
teljesen alap kernelt használok (egyelőre), teljesen gyári zárt bootloaderes 4.0.4-ről váltottam át a Cyanogenmod telepítőjével.
viszont van egy furcsasága, remélem nem hardverhiba
a telefon nem jön vissza készenlétből, hiába dugom rá a töltőt. Csak az aksikivétel- és visszarakás segít.
Utána rendesen elindul a telefon, de csak alig negyedig van az aksi.
A készenlét előtt pedig majdnem tele volt. -
margithid
veterán
...
-
tdk.112
aktív tag
cm-10.2.1-crespo.zip
-
petrson
senior tag
válasz
awakening87 #24213 üzenetére
hát, nekem nincsenek ilyen cpu módosító programok fent. melyiket használod? a fizetős cpuset?
nekem marimite kernellel volt magasabb max órajelre állítva, úgy emlékszem 1100 alatt valamivel. hogy meddig lehet húzni, nem tudom.
amúgy alap cm kernellel használod? vagy van már valami ajánlott? -
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24212 üzenetére
Szia!
A CPU Spy Plus mit mond a procihasználatról? Melyik órajelen van a legtöbbet?
Nálam a CM11-20131225-SKANKY-crespo van fent és eléggé stabilnak mondható. Ez is 4.4.2-es.
SetCPU-val szoktam még átállítani az órajelet:
kikapcsolt képernyőnél/zárolásnál: min. 100, max. 400 MHz-re és ondemand az algoritmus.
bekapcsolt képernyőnél/kioldásnál: min. 100 vagy 400, max. 1000 MHz és interactive az algoritmus.Erről jut eszembe, ebben a processzor valóban hány MHz-es? Kibírja pl. az 1200-at is, vagy ezzel csak megrövidítem az élettartamát?
-
petrson
senior tag
Kérdés azokhoz, akik CM11-et használnak:
Én 01.11 nightlyn vagyok, jó gyors, de túl gyorsan merül az akksi. Tudtok ajánlani másik kiadást, ahol nem? -
tdk.112
aktív tag
válasz
awakening87 #24210 üzenetére
És tényleg: http://forum.cyanogenmod.com/topic/85768-cm11-transparent-status-bar/#entry439185
De miért nem ez az alapbeállítás? Semmit nem lassít a telefonon.
-
slice14
veterán
válasz
petrson #24203 üzenetére
Szia
Nálam is volt ilyen gond, de a végén már nem érdekelt.
Én anno a 131119-es gapps-al keztem és azzal nem mentett ló.aszt sem. Majd mikor megjelent a végleges 140105 gapps, frissítettem arra. És most néztem meg a Biztonság és mentés és ott az acc-om.
Remélem tudtam segíteni.
-
petrson
senior tag
Nekem annyi gondom lenne, hogy valamiért nem készül biztonsági mentés, a képen is látszik, nem értem. 2014.01.11 nightlyt használok. Másnak?
Illetve napok óta darál nálam az android rendszer, húzza az akksit, ma 20 órás üzemidőt értem el, 2 óra kijelzőidővel (100-0%). Nálatok hogy alakul a készenlét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!