Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83751) HoTaZo válasza Mawyx (#83750) üzenetére


HoTaZo
addikt

Általában a leddel felfelé lévő oldal az adatátviteles oldal. De az első kábelen nekem sem működött az adatátvitel, jeleztem az eladónak (videó, minden) és küldött másikat, annál kiderült, hogy csak a kis fej volt hibás, a másik fejjel működött mind a két kábel rendesen.
Nekem egy e-book olvasóm lett alaplap cserés a leszakadt csati miatt, onnantól fogva nem kérdéses, hogy használok-e vagy sem mágnesest.

Én is majdnem reflinkes linket raktam be, de résen voltam, túl sok volt a krix-krax, de lecsípve azokat már jó lett. :)

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#83752) Beni2360


Beni2360
félisten

Máj.24.-n rendelt pörgettyűt TN-nel a mai napon átvettem a TOMTOP cégtől. Azt hiszem ez a 8 nap igazán egyes magyar webáruházakat is lealáz. :DD
Külön dobozban és abban forma plasztik tartóban érkezett. a külső karikákban nincsen csapágy és az egyiknél nincs rendesen bepréselve a helyire ez által egy kicsit üt a forgásnál.
Kérdésem volna, hogy másoknál is önbeállós a csapágy mert van játéka a középső résznek? :F
Vagy ez úgy ahogy van selejt?

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#83753) jerry311 válasza jerry311 (#83746) üzenetére


jerry311
nagyúr

(#83754) dugesz77


dugesz77
őstag

Ezek érkeztek mostanában:
Samsung Navibot robotporszívó akku. A gyári Ni-MH akkut elvetemült árban adják. Ez Li-ion és tökéletesen kompatibilis a gyárival 5 munkanap alatt itt volt.
Uv fényre száradó ragasztó. Már a múltkor is rendeltem,bevált , most vettem tartalékba,családba másnak is. Három hét alatt itt volt.
Bear Grills póló( tehát nem Bear Grylls :D ). Méret az megfelel a táblázatban írtaknak, kicsit benéztem. Kicsi lett. Nem baj megy tovább. Amúgy szokásos Gildan reklám póló anyag. Április 27. rendelés.
Egypengés borotva. Kaptam mellé 10 darab Dorko pengét is. Hát ehez biztos kéz kell. Csak próbaként,rendeltem,hogy ez milyen, eddig szenvedős ,húzós. Május 7. rendelés.
Horog kötő és damil toldó pecás cucc. Múltkor egy pecatárs mutatta megtetszett. Május 7. rendelés

[ Szerkesztve ]

(#83755) w.miki válasza dugesz77 (#83754) üzenetére


w.miki
veterán

UVs ragasztó hogy műkődik? Én aliról rendeltem ilyet, az semmit nem ért :(

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#83756) dugesz77 válasza w.miki (#83755) üzenetére


dugesz77
őstag

Gondolom ez is tömeg cikk lett, nagy a szórás a minőségben. Alin találtam én is de GB-ben jobban bízom és ha kicsit drágább is de itt elég jó volt róla a vélemény. Ragasztottam már elég sok mindent vele ( bőr pénztárca varrását, talpas pohár talpát, törött plexit, felhallgató vezetéket jack csatinál) eddig nem volt vele gondom.

(#83757) woodworm


woodworm
veterán

Kezd a hócipőm tele lenni a posta új eljárásrendjével. Különösen aggályosnak tartom a vevő-eladó közti kapcsolat szempontjából, hogy a posta kézbesítési kísérletnek tünteti fel a nagy semmit. Ennek bármilyen esetleges reklamáció során én iszom meg a levét.

(#83758) PainKiller13


PainKiller13
őstag

Sziasztok!

Tinydeal topik nincs? DPD eu express-re lennék kíváncsi hogy úgy jön e még mindig mint tavaly.

(#83759) Szoszo94 válasza woodworm (#83757) üzenetére


Szoszo94
őstag

Az hagyján, nálunk nekiláttak a postaládára(!) pakolni a cuccokat...pedig tudják jól, hogy bennt az ajtó mellett ott a nagy láda amibe belefér szinte bármi. Mégcsak kilincs sincs a kiskapun, az MPL-es autós futár ajtóig tud jönni, de a biciklistának ez már nehéz....
Erre megyek haza és azt látom, hogy ki vannak rakva a csomagok az utcára, had vigye bárki/verje az eső stb....inkább dobnának értesítőt :(((

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

(#83760) DJGABI válasza Szoszo94 (#83759) üzenetére


DJGABI
addikt

uhh ez azért meredek

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#83761) woodworm válasza Szoszo94 (#83759) üzenetére


woodworm
veterán

Jó szomszédaid vannak, a postásodra már nem mondanám!
Egyébként nálam se csomag, se értesítő. Honlapon kézbesítési kísérlet egy reggeli időpontban, amikor még itthon voltam, de mindez csak du. 5-kor jelent meg.

[ Szerkesztve ]

(#83762) Szoszo94 válasza woodworm (#83761) üzenetére


Szoszo94
őstag

A szomszédok rendesek, volt, hogy náluk kötött ki csomag és egyből hozták is át, viszont vannak az utca elején olyanok, akik miatt még a kiskaput is zárnánk....de ugye pont a posta miatt lett mindig nyitott. Ezzel szemben már nem az első eset ez egy hónapon belül :( Kezdődött azzal, hogy új postásunk lett és a csomagok a ház előtti széken landoltak, a nagy láda alatt. Biztos nehezére esett volna fél méterrel feljebb beletenni a ládába. Ha elcsípem legközelebb, megmondom neki, hogy csak értesítőket hozzon és majd én bemegyek a postára inkább a csomagokért, akár még aznap, csak hagyjon ott mindent. Dolgozok helyette is majd, ha már ő nem képes erre..

[ Szerkesztve ]

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

(#83763) andrisbandi válasza Szoszo94 (#83759) üzenetére


andrisbandi
őstag

"a postaládára"
- Ezt nem tehetik meg jogilag. Nagyon ráfázhat a postás.

Egyszer nálunk is eljátszotta ezt a postás.
Bementem a a Postára, ahol a góré úgy tájékoztatott, ezért azonnali kirúgás a jutalom.

A vétkes (helyettesítő) postás még nem ért be, így megpróbáltam levadászni a környéken.
Sikerült. Amikor rákérdeztem a dologra nagyon megijedt, kiderült egyik csomagot ellopták.
Könyörgött, h hagy fizesse ki, ne rúgassam ki ezért...

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#83764) haten válasza andrisbandi (#83763) üzenetére


haten
tag

Nálunk sokszor csak behajítják kerítésen belül, 'azt jóvan!
Az egy fokkal jobb, ha valaki el akarja lopni, akkor másznia kell. :)

(#83765) lupus_l válasza andrisbandi (#83763) üzenetére


lupus_l
aktív tag

Nálam a postás az elköltözött cetlit tette rá a küldeményre, még szerencse, hogy a trackinget figyeltem, de jeleztem a dolgot. Google Streetview-en megmutattam a hivatalban, hogy jól láthatóan kint van a név a postaládán. Jó nagy lecseszést kapott, de azóta minden küldemény elér hozzám.
A baj, hogy gyakorlatilag egyre kevesebb helyen van fix, állandó postás... :(

Problémát így képpel megéri jelezni, mert ezt így nem teheti meg.

[ Szerkesztve ]

(#83766) Degeczi válasza lupus_l (#83765) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Jogos, nem is kétlem, csak a Streetview semmi esetre sem bizonyíték a jelenlegi helyzetre, hiszen akár évekkel korábbi is lehet.

Egyébként történhetett vmi, mert nálunk is idén kezdtek alkalomszerűen új kézbesítőket alkalmazni, akik aztán semmit nem ismertek a környéken, és mire beletanultak volna, máris jött az újabb... Ezt jópárszor eljátszva, míg most 1-2 hónapja már szerencsére megint fix van.

[ Szerkesztve ]

(#83767) spidersoft válasza dugesz77 (#83754) üzenetére


spidersoft
senior tag

A mérettáblázat alapján a háromikszesbe se férek bele, és kétikszes a legnagyobb, amit árulnak. Há milyen girhes medvék laknak ott keleten? :DDD

A csipesz még oké, de a végével vannak fenntartásaim :D Kicsit drágábban van csak csipesz is. Próbált már ilyet valaki, segít, ha tokos a préda? Hagyományos csipesz sokszor gyengécske a feladatra.

(#83768) vonyarc


vonyarc
tag

Ti hogy oldjátok meg a rendelések átvételét, ha elutaztok 2-3 hétre és nem marad senki a lakásban?
Lehet szólni a postán, hogy ne küldjék vissza?

(#83769) powerwade válasza vonyarc (#83768) üzenetére


powerwade
senior tag

szomszéd/haver/családnak kulcs a házhoz és postaládához, és külön előre megírt 2 tanús meghatalmazás, hogy a bedobott értesítővel át tudják venni a leveleket vagy bármit.

(#83770) Szoszo94 válasza lupus_l (#83765) üzenetére


Szoszo94
őstag

Megyek be a postára jövő héten persze, egyelőre csak megemlíteni a dolgot és elmondani, hogy a két ládára pakolás után harmadszorra nem leszek ennyire illedelmes. Meglátjuk, hat-e, vagy keményebben kell majd fellépnem. Ezért készítettem a képeket is :K

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

(#83771) dugesz77


dugesz77
őstag

Nincs kedve valakinek lepróbálni egy ilyen Totolink routert? :D AC1200+ Gigabites LAN .. Kéne egy olcsó ilyesmi ismerősnek.

(#83772) Flashy válasza dugesz77 (#83771) üzenetére


Flashy
veterán

legalább kérdezd úgy, hogy "nem rendelt-e valaki ilyet", akkor nem tűnik akkora pofátlanságnak :) ha kéne neki ilyen, akkor rendeljétek meg. ha várnátok 1 hónapot arra hogy másvalaki megrendelje és rámondja hogy jó, aztán még 1 hónapot a saját rendelésre, akkor nincs is rá szükség. nézd meg hogy ennyiért milyen tudásút látsz és ha lényegesen gyengébbeket, akkor rendeld meg, olyan szar nem lehet. de ha pár forinttal drágábban van olyan nevű, amiről már hallottál, akkor vedd azt.

(#83773) FingR86 válasza dugesz77 (#83771) üzenetére


FingR86
őstag

az értékeléseknél több helyen is említenek magas pinget.

(#83774) fecus válasza dugesz77 (#83771) üzenetére


fecus
őstag

Ez kevés infó?

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#83775) biokill1


biokill1
tag

Sziasztok!

A kocsimba szeretnék egy multimétert, csomagtartóban elfér, csak hogy mindig legyen nálam "vészhelyzetre" :)
Erről a márkáról, netán a típusról van valakinek tapasztalat?

Talán egy fokkal jobb mint ezek, amik még szintén jók lennének arra hogy szökőévente egyszer kihúzzanak a bajból :) Nyilván nem true RMS műszerek ezek :D :D :D

rejtett up! :D

(#83776) dugesz77 válasza Flashy (#83772) üzenetére


dugesz77
őstag

Nem akartam pofátlan lenni nem is annak szántam ha ez jött le elnézést érte :R A giga lan dobja meg itthon is az árakat. Tp-link,D-link router nála is nálam is leszerepelt egy normálisabb Asus 18-20 között. Alap router-e van tehát az idő nem fontos annyira.
FingR86 + fecus köszi az infót. nem véletlen ilyen olcsó :((( marad a gyűjtögetés.

(#83777) IG55


IG55
senior tag

2016.12.03-as feladást ma kézbesítettek. Érdekes módon bedobták. Gondolom mert olyan pici volt. De tényleg ez, hogy kézbesítési kíértesítés, amikor ki sem hozzák. Ezek hivatalosan csalnak. Bármit megtehetnek? Áhh, már megint csak felhúzom magam.

(#83778) *Ropi* válasza biokill1 (#83775) üzenetére


*Ropi*
félisten

Ilyet vettem: OWON B35T - bár lehet, hogy oda kicsit overkill.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#83779) dugesz77 válasza biokill1 (#83775) üzenetére


dugesz77
őstag

Kifejezetten autóba talán egy ilyen egyszerűbb műszert mondanék. Oda egyenáram,ohm, szakadás vizsgálat, háttér világításos kijelző elég. De van Ture RMS is nem drágán, ilyet vettem nemrég és meg vagyok vele elégedve igaz akkor 14$ alatt volt még.
De annyira tucat termék lett már ebből is ,hogy szinte alap dolgokra bármelyik jó. Az olcsó műszereknél általában a műszerkábel szokott alul méretezett lenni arra nem árt figyelni.

[ Szerkesztve ]

(#83780) jerry311 válasza biokill1 (#83775) üzenetére


jerry311
nagyúr

Mielőtt megnéztem a linkelt termékeket, erre gondoltam, aztán látom, hogy más árkategóriában gondolkodunk. :))

(#83781) azbest válasza dugesz77 (#83776) üzenetére


azbest
félisten

mondjuk egy 2014-es, másik modellről szóló írás nem tudom menniyre releváns a linken. Valami videót láttam youtubeon a mostaniról [link]

28 dolcsiért simán megérhetné, csak ezzel már akár áfa + kezelési díj és akkor mindjárt nem 8 hanem 12 ezer a vége.

szerk: itt mintha lenne szétszedéses kép is [link]

[ Szerkesztve ]

(#83782) xxxjjjkkk válasza biokill1 (#83775) üzenetére


xxxjjjkkk
senior tag

Kérdés, hogy mire kell, kernel vagy itt, vagy a hobby elektronika topicba mutogatott valami jó kinai occo műszert, érdemes lehet rákeresni.
Ha kocsi vészesetre kell, akkor szerintem egy próbalámpa is megteszi, 12V izzó+foglalat+zsinór+végére érvéghüvely a design kedvéért, ezres fele meg lehet csinálni. Akkut, meg esetleg világítást tudsz vele nézni, mást meg úgy se fogsz sos jelleggel vizsgálgatni.

"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

(#83783) azbest válasza azbest (#83781) üzenetére


azbest
félisten

eh, az elsőre talált fórum a 4pda másolata [link]

(#83784) dugesz77 válasza azbest (#83781) üzenetére


dugesz77
őstag

Köszi a linket találtam rajta egy orosz tesztet itt összeeresztik két elterjedtebbel is . Wifi-je egész jó de hálózatba kötve se túl rossz. Még nem vetettem el az ötletet,figyelni fogom hátha befut valamelyik nagy webshop kínálatába is ahol kuponnal/ponttal lehozható talán áfa határ alá. Ahogy mondod úgy megéri ha megfogják nem.

[ Szerkesztve ]

(#83785) azbest válasza dugesz77 (#83784) üzenetére


azbest
félisten

google translattel a 4pda oldalon sok ritkább cucchoz találni tapsztalatokat, meg friss firmware-eket. Még néhány teszt linkje is van az összefoglalójukban. 1.0.4 a legfrisebb firmware. Van valami netes web ui emulátor 1.0.0-hoz [link]

Ahogy nézem openwrt támogatás nincs még a realtek chipsethez. Lede forknál nem tudom hogy áll. Ha lenne rá... a wifi-lan kapcsolatoknál openwrt-vel lehet érdekes megoldásokat csinálni, de a gyári szoftverek a márkásaknál is limitáltabbak. Ó.. viszont az operation mód tab szerint tud faja módokat wifi->lan megoldást is (Bridge with AP). Szóóval ez nem is lenne rossz.

A kis kompakt A3 is érdekesnek néz ki [link], csak azon nincs gigabit lan.. biztos mediatek chipsetes mint a többi hasonló

[ Szerkesztve ]

(#83786) KL48 válasza spidersoft (#83767) üzenetére


KL48
tag

A "kicsit drágább" fajtához egy sushi készítő készlet részeként jutottam hozzá. A lazac kitapogatott szálkáit csodálatosan ki lehet vele húzkodni. Szeretem használni, sőt nélkülözhetetlen célszerszám. :R

(#83787) macilacus válasza biokill1 (#83775) üzenetére


macilacus
senior tag

Szia!
Nekem ez nagyon bevált :DDD

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

(#83788) FingR86


FingR86
őstag

egy kis homemade pörgettyűzés, vegák előnyben...ők nem akarják megenni ha megéheznek

[ Szerkesztve ]

(#83789) woodworm válasza dugesz77 (#83776) üzenetére


woodworm
veterán

A d-linknek a software részleg van nagyon elkutyulódva. De minden gyártótól el lehet mondani, hogy van jobban és rosszabbul sikerült terméke. Jelenleg a dlinknek a dir-860l b1-es verziója az asusos custom fw-vel, a padavannal nagyon jól hasít és stabil, a gyári viszont fos.
Egy-két havonta leakciózzák és 13ezer környékén hozzá lehet jutni. Padavant téve rá csak be kell állítani és el lehet felejteni. Két magos négy szálas soc van benne, hwnat nélkül is tudja natolni az 1Gbitet, megfelelő ellen oldal esetén 2,4 GHz-en tud ~200Mbitet, 5GHz-en ~300Mbitet.

A xiaomi r1d van még hasonló tudással, de ott árukapcsolás "nehezíti" a beszerzést, mivel van benne egy 1TB-os hdd, és így kerül ~30ezerbe.

Nemrég vezették be a webshopok kínálatába az asus ac1200gu-t, a dlink dir-860-hoz hasonló hardverrel, pontozva olyan 18ezer körül lehetett elhozni.

Az általad kinézett router leggyengébb pontja a switch (a céges szinten felhozott biztonsági rés mellett), az 1Gbites pppoe kapcsolat, nem biztos, hogy átmegy rajta 100%-ban. Az egyik linkelt tesztben lévő netis egyébként ugyanaz a vas. De ugyanez van a telekom által osztogatott dir842-esekben is és az itt említett kisebbik mtk chipsetet szokták még vele gigabitre hozni.

(#83790) biokill1 válasza *Ropi* (#83778) üzenetére


biokill1
tag

Köszi, jó tudni hogy vam Bluetoothos is, de nekem ez most tényleg overkill! :D

rejtett up! :D

(#83791) biokill1 válasza jerry311 (#83780) üzenetére


biokill1
tag

:)) Jaja.
Elsődleges műszernek nekem is kicsit korrektebb van a szerszámos ládámban, de az meg nincs mindig nálam, mert nehéz :D

rejtett up! :D

(#83792) biokill1 válasza dugesz77 (#83779) üzenetére


biokill1
tag

Köszi!

Húú, ezen az 5000 Ft-oson azért elgondolkozom. :)

rejtett up! :D

(#83793) petipetya válasza dugesz77 (#83754) üzenetére


petipetya
nagyúr

"Méret az megfelel a táblázatban írtaknak, kicsit benéztem. Kicsi lett."

Ezt nem értem. Ha tudod, hogy M-es kell és a táblázatban írtaknak megfelelően az M-es valóban M-es, akkor hogy lehet kicsi a méret? Hol csúszott el a dolog?

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#83794) peestike válasza petipetya (#83793) üzenetére


peestike
senior tag

Én ugyanígy jártam. Gildan pólóm van, xxl-es. amit rendeltem gildan, xxl, leírtak alapján xxl tényleg, lemértem az itthonit. Megjött, xxl címke szerint, de kicsi. Mérethiba, vagy nem tudom mi, de kb l-es méret.

[ Szerkesztve ]

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#83795) petipetya válasza peestike (#83794) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi, akkor kihagyom. Murphy törvénye alapján vagy nagy, vagy kicsi lenne.

"nincs rá lezsóidő"

(#83796) Sterilzona válasza dugesz77 (#83754) üzenetére


Sterilzona
senior tag

Hello
Nem csak neked, szól a kérdés.
Amúgy van valami jó gildan póló beszerzési forrás? Elég jó tapasztalataim vannak ezekkel a pólókkal, strapák, erős anyagúak.

(#83797) maestro87 válasza biokill1 (#83775) üzenetére


maestro87
őstag

Autóba lehet jobb lenne egy lakatfogós (clamp) multiméter ami tud DC áramot is mérni, és azzal akár indító áramot is tudnál mérni.

(#83798) gagyilovag


gagyilovag
aktív tag

A fiam rákapott erre a FIDGET SPINNER-re(10 éves).
Valami kipróbált,használható nem drága darabról egy linket adnátok,vagy használható ez :F :

[link]

[ Szerkesztve ]

(#83799) xxxjjjkkk válasza maestro87 (#83797) üzenetére


xxxjjjkkk
senior tag

Vagy egy hordozható oszcilloszkóp, és azzal a gyújtást is csekkolhatja
!

"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

(#83800) spidersoft válasza KL48 (#83786) üzenetére


spidersoft
senior tag

Kösz az infót, szerszámból sosem elég-alapon vettem is egyet :K a tenyérszeletelő kivitelt inkább nem reszkírozom :D a sima most $0.77 (appból $0.76)

vajon a hadifoglyos képet megismétlik így száz év elteltével, de kínai csomagokkal? :DDD ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.